icon

Môžem dôverovať svojmu manželovi po nevere?

Dnes o 20:18

Ahojte, bude to trochu dlhšie, ale prosím vás o radu.

V predchádzajúcom vzťahu ma partner podviedol, preto som do nového vzťahu vstupovala s veľkým strachom. Môj manžel si prešiel tým istým – jeho bývalá partnerka ho tiež podviedla. Myslela som si teda, že vie, aké je to bolestivé, a že u nás sa nič podobné nikdy nestane. Aj on to viackrát zdôrazňoval.

Sme spolu už 6 rokov. Počas prvých mesiacov sa k nemu snažila vrátiť jeho bývalá partnerka (to viem s istotou, sama som bola svedkom ich rozhovoru). V prvých týždňoch nášho vzťahu si zároveň písal cez chat aj s viacerými ďalšími ženami.

Keď sa náš vzťah stal vážnejším, plánovali sme spoločnú budúcnosť a spoločné bývanie, zistili sme, že čakáme bábätko. Síce to prišlo trochu skôr, než sme plánovali, ale obaja sme sa veľmi tešili.

Až neskôr som sa však dozvedela, že počas môjho tehotenstva sa na firemnom večierku trochu zblížil so svojou ďalšou bývalou (podľa neho spolu iba tancovali). Potom si ešte približne dva mesiace písali a rozprávali sa. Môj manžel ju dokonca viackrát pozval na kávu, no ona ho vždy slušne odmietla. Potom sa ich kontakt z nejakého dôvodu prerušil.

O tomto všetkom som sa dozvedela až spätne. Ja som medzitým žila v presvedčení, že máme krásny vzťah. Požiadal ma o ruku a vzali sme sa.

Keď som si myslela, že sa všetko konečne upokojilo, nedávno som zistila ďalšiu vec. Na jednej starej chatovacej stránke, ktorú dnes už takmer nikto nepoužíva, si pridal do zoznamu „Páči sa mi“ viacero ženských profilov. Väčšinou išlo o ženy z okruhu približne 50 km, ktoré hľadali príležitostný vzťah. Samozrejme tvrdí, že vôbec nevie, ako sa tam dostali... vraj na to musel kliknúť omylom.

Inak je môj manžel výborný otec, veľmi mi pomáha a je mi oporou v každodennom živote. Vždy stojí pri mne a našu dcérku zbožňuje. Žijeme v zahraničí, v jeho krajine, spolu s jeho rodinou. Ja tu nemám vôbec nikoho.

Prosím vás o radu. Som úplne zmätená, nerozumiem jeho správaniu a vôbec neviem, čo mám robiť.

Ďakujem za každú radu.

morpheuss
Dnes o 20:25

Najlepší opis mužov je ten vtip, že muží sú buď svine, alebo lenivé svine...
Každý manžel/partner žien z modrého koníka je dokonalý, kým mu neskontrolujú mobil...

anonym_2f0a03
Dnes o 20:37

zatiaľ nič. Nemáš žiadne dôkazy o nevere. Len pozoruj situáciu.

anonym_fe8837
Dnes o 21:08

Ma tvoj muz nejaky psychicky problem, ze nedokaze ovladat svoje konanie a pamatat si svoje ciny? Pises, ze tu chatovaciu stranku dnes uz skoro nikto nepouziva on zjavne ano a ani to nevedel vysvetlit preco su tam tie profily. Keby to bolo take nevinne tak povie jasne tie zeny vyhladal napriklad pred vasim zoznamenim ale toto mi pride naozaj smiech. K tej prvej situacii sa nevyjadrujem ked povedal, ze len tancovali mohla to byt pravda ale ta druha situacia mi pride zvlastna pokial je svojpravny a netrpi ziadnou diagnozou.

anonym_2e6c71
Dnes o 21:18

Ten ak bude mat prilezitost, tak ti zahne.

anonym_6be55b
Dnes o 21:45
@morpheuss

Najlepší opis mužov je ten vtip, že muží sú buď svine, alebo lenivé svine...
Každý manžel/partner žien z modrého koníka je dokonalý, kým mu neskontrolujú mobil...

@morpheuss veľká pravda... môj muž bol lenivá sviňa a po "kontrole" mobilu je už len sviňa

anonym_522128
Dnes o 22:08

nahana ine zenske, ten mobil prelustruj poriadne a urob print screeny, nech sa vyjadri, ak s tym neprestane vies co mas robit