Čo by ste robili, keby ste mali Jeden deň iba pre seba?
Zaujíma ma hlavne deň takých žien,ktoré neboli od detí preč viac ako na čas potrebny na vybavovanie úradných záležitostí, nákupov atď. Ak by ste mohli jeden robiť čokoľvek ,nehliadnuc na peniaze , o deti by ste mali postarané,čo by ste robili?
Doobeda wellness s kamoškou, obed v čínskej reštike, poobede aspoň 2 hodiny spánok, potom masáž chrbta a vecer kino 🙂
Určite by som ho nestrávila v posteli, to je pre mna stratený čas.
Šla by som na túru niekde ďaleko kde sa bežne nedostanem, alebo by som šla plávať do mora s delfínmi, veľrybami. Proste by som takýto deň strávila nejak výnimočne
No hlavne by som nevstavala ráno o 5:00 ako teraz každý deň posledných 8 mesiacov čo mám dieťa :D ... takze by som sa ráno dobre vyspala a potom šup, ráno fitko, potom neskoré raňajky s dobrou kávou niekde na námestí, manikura, pedikúra, kadernicka, a večer s kamoškami s ktorými sme sa už extremne dlho vďaka deťom a covidu nevideli, niekam na večerný pohár vínka a dobrú večeru aby sme dohnali zameškané 😅🥂
Sadla by som do auta a sla na nakup do ikei (kedze zariadujeme dom) potom by som sla na all you can eat sushi a ak by bol rozpocet tak aj na kozmetiku a ku kadernicke 😁 nesplnitelny sen toto. Sme 3h od BA takze nehrozi s dietatom :(
doobeda kaderníčka, kozmetika, rôzne masáže.... potom by som vymietla zopár lepších obchodíkov s oblečením, topánkami, kúpila si nejaký zlatý šperk. Naobedovala sa v reštike - najdrahšej v meste, domov by som si išla troška oddýchnuť a potom celý večer až do noci pretancovala v bare....
Samozrejme po tomto programe potrebujem aj ďalší deň volno ....: stuck_out_tongue_closed_eye

posteľ + kniha 🙂