Čo by ste robili, keby ste nemuseli pracovať kvôli peniazom?
Ahpjte. Som zasnívaný typ človeka.......Keby som nemusela pracovať kvôli peniazom, neponáhľala by som sa ráno s kávou v ruke a hlavou plnou povinností. Ráno by som si šla zabehať len tak, pre radosť, bez pozerania na hodinky. Možno by som si otvorila malé kníhkupectvo s kaviarňou, kde by voňala čerstvá káva. Cez leto by som sa túlala po horách, v zime zaliezla s knihou pod deku. A hlavne – robila by som veci, ktoré ma bavia bez tlaku.
@miskajerry Ale teraz chodiť po horách nie je celkom bezpečné, ja sa pomaly obávam ísť prejsť na Zobor, kde som zvykla na jar chodiť, lebo je to tam vtedy najkrajšie. Mne by sa páčilo pomáhať ľudom, ktorí to potrebujú, keby som mala ja všetko zariadené.
@petronelag aaaale .. ja chodim nadalej do hor ...v. fatra, n. tatry, kremnicke, okolie polany, slov. rudohorie ...absolutne top miesta a divociny .. uplne ze pravidelne ....a nic.
Poznam ludi, tzv. aj ochranarov ...na nich sa nechytam kolko casu tak travia ....a takisto nic.
Nevravim ze jedneho dna sa daco nemoze zomliet ....ale ta pravdepodobnost niecoho negativneho, je velmi velmi miziva.
Proste denne su 10tisice ludi v horach ...
Prácu ktorú robím (v škole) by som už nerobila. Venovala by som sa koníčkom (šila by som, pracovala v záhrade, viac čítala, oddychovala, chodila do prírody), venovala by som sa viac svojim deťom, upratala by som si doma dôkladne. Fakt to už potrebujem 😁 Ak by som mala nejaké peniaze, začala by som s drobným podnikaním. Nejaký obchod, predaj niečoho. Žiadne služby. Už som sa naslúžila a napoklonkovala dosť. Kedysi som mala ambície, založiť súkromnú škôlku, školu pre domškolákov s alternatívnym prístupom. Dnes už by som do toho nešla.
Tak ja som asi jediná, ale mňa práca baví, čiže by som v nej ostala, možno len na ciastocny úväzok a zvyšok cestovala 🙂
Noo ja teraz takto žijem manžel pracuje a ja relaxujem netlačí náš to finančne viac menej manžel chcel ,že peňazí máme dosť tak ,že nemusím pracovať tak chcem ísť študovať na rok pre prípad do budúcna a ináč bicyklujem užívam si život na záhrade robíme si bazén skraslujem záhradu a starám sa o manžela varím a tak.
Venovala sa záhrade a zvieratám, snažila by som sa byť čo najviac sebestačná, turistikovala,išla si zabehať hocikedy,behala karavanom,ale chodila by som aj do práce,taká nejaká s deťmi,ako družina,CVČ alebo nejaké tábory.
Ale v podstate to môžem robiť aj teraz,až na ten karavan,to je drahšia položka a ešte moje deti mi zaberajú dosť času. Ale keď možno porastu,tak si splním svoje milionárskej sny. 🤣
Ja by som pracovala, ale robila by som čo ma baví a mala viac voľného času
Čítala , písala, hrala divadlo a cestovala
Išla by som pracovat ako dobrovoľník niekam k mackovitym šelmam..alebo do Afriky im pomáhať
Fuha.. No neviem. Mam tak flexibilnú prácu, že ju môžem robiť aj na pláži na dovolenke. Stačí mi notebook. A práca ma baví, napĺňa.
@lucia13022023 aku pracu robis ak to nie je tajne? 🙂
Keby som nemusela pracovat vdaka neobmedzenym financnym zdrojom a mala uz velke deti, isla by som do talianska na niekolko mesacny jazykovy kurz, vela citala, cestovala, urobila si kurz aranzovania kvetov a casom si nasla nieco na pol uvazok - aby som nezblbla.
@lucia13022023 aku pracu robis ak to nie je tajne? 🙂
@ibaja29 účtovníctvo.

Piekla by som ....a dala to ľuďom ktorí sa k takým koláčom nedostanú