icon

Čo by ste urobili vy?

25. aug 2022

Ahojte žienky. Mám taký ani nie problém len ma zaujíma, čo by ste spravili vy. Pred 2 dňami v práci v obchodnom centre kde pracujem ako keby v takom “ostrovčeku”, mi prišli asi dvaja 10 ročný rómovia s prosbou, či si tu môžu odložiť veci. Ten “ostrovček” má 2x2 metre reálne, máme tam malu skrinku pod linkou na veci ktorá bola plná, tak proste nechali igelitku pri dvierkach. Pár sekúnd čo som im teda povedala, že dobre tak som mala z toho zlý pocit, že si jednoducho pre to neprídu.. predsa len, keď si niekto niekde chce niečo odložiť, tak to býva na palr minút max 1-2 hodiny… Áe oni prišli okolo 9:00 a ja som končila o 18:00 a jednoducho som to vyhodila.. bola to igelitky s nejakým oblečením a strasne mi to tam smrdelo…No a dnes, keď robila kolegyňa tak tam prišli, že či tu majú tu igelitku… PO 2 DŇOCH…samozrejme že ona o tom vedela a povedala že tu nič nieje a chalani že či nemá na mna kontakt a ona stale že nie nie nie..no a odišli.. zajtra idem do práce a bojím sa celkom, že tam za mňou prídu aj s rodičmi a budú agresívny a tak..neboli to zrovna takí tí slušní rómovia z nášho mesta…lebo že dnes tam boli aj s mamou…možno sa smejete že čo z toho robím ale ja vždy stresujem aj keď nemám dovod 😅

Strana
z4
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
monuska112
27. aug 2022

@bilberryday argument bol, ze si prekrucas skutocnost podla toho ako sa ti hodi. trocha utoku tiez priznavam a beriem spat.

autor
27. aug 2022

@stary_ujco ako som už písala hore, chlapci a nie len oni skúšajú už niekoľký krát, cely policajný zbor o nich vie, muž vedúcej, čo vlastnil taktiez tuto prevádzku, sa xy krat stretol s takýmito prípadmi, raz aj u nas a niekolko krat v inych obchodoch…očividne to chlapčiskov neprešlo, ukázali sa tu ale ani bu ani mi…už vedia, že je zle

autor
27. aug 2022

@bilberryday ✌🏼

merlinja
27. aug 2022

@fadama Poprosím o slušné vyjadrovanie, vďaka.

fadama
27. aug 2022

@merlinja kde som bola neslusna?

Strana
z4