icon

Čo by vám urobilo radosť, keby môžete minúť 300 eur?

21. jan 2022

Predstavte si, že dostanete 300€ len pre seba - na čo by ste ich minuli? Niečo len pre vás pre radosť, úplne sebecky, žiadne "šli by sme s mužom na wellness" a podobne 😉.

Strana
z2
sofinka156
21. jan 2022

Kaderníčka, kozmetička, pedikúra, nechty, obočie, mihalnice a masáž 😄 asi by mi aj málo bolo tých 300€ 😂🙈

ninusa221
21. jan 2022

Zaplatila by som si daky vylet do Paríža s babami.. po tomto otrasnom mesiaci😅

miamaria
21. jan 2022

Urobila by som si den pre seba, doobeda by som zasla ku kadernicke, na maniku a pediku, masaz, obed v restauracii, sla by som si kupit nieco na pamiatku, napriklad hodinky alebo kabelku a vecer by si pustila filmy, objednala donaskou fajnove jedlo, pohar vinka a sviecku 🙂 to je moja predstava

janinka007
22. jan 2022

Parfum Portrait of a lady 100ml a je po penazoch🤣

avanka
22. jan 2022

@kleopatra114 ty si ako ja..odkladám všetko bokom a potom z toho napr zaplatím dovolenku a teším sa,že nemusím brať z účtu😁

katyl
22. jan 2022

Brašne na motorku, aj keď suma 300 eur by mi vyšla tak na jednu 😂 a potrebujem 2

mimikarol
22. jan 2022

Odložila by som si a keď bude pekne počasie zaplatila by som si zoskok padákom

marcellka32
22. jan 2022

@janinka007 to toľko stojí?😮 Asi kvalitka

althinka
22. jan 2022

Knihy ❤

kamatopo
22. jan 2022

Išla by som s mužom na wellness, lebo on je neodmysliteľná súčasť môjho odpočinku 😂😂😂😂

zefyra
22. jan 2022

Nakúpila by som kvalitné granulky a konzervy a odniesla do nášho útulku. Vďačnosť tých opustených dušičiek je na nezaplatenie.

julka828
23. jan 2022

Takto som teraz dostala od brata na vianoce oresne 300 eur ze ich mam rozdzubat na seba. Tak som si kupila roboticky vysavac a nesmierne sa tesiiim

minnehaha2005
23. jan 2022

Senzor na meranie glykémie😅

larovnik
23. jan 2022

Uff velmi by ma to potešilo a hneď by som mala niekoľko veci čo by som chcela určite by to bola zástera lebo chcem a nemám žiadnu sito do kuchyne lebo to staré je zle už ... Metlu určite lebo starú mám pokazenú .. a samozrejme nejaké pekné rifle a tepláky by tam museli byť a ukončila by som nákup nejakým milkshakom ☺️

Strana
z2