Čo chcete od života?

8. jan 2023

Casto pocuvam že ľudia si želajú mat niekoho kto vie čo chce od života. Čo konkretne to znamena? Viem, je to veľmi individuálne ale… ako to vnímate vy? Čo chcete od života?
Ja napríklad úplne neviem… v prvom rade chcem byt šťastná, zabezpečená a zdravá, milovaná. Ale to asi nie je to čo sa mysli tou vetou, alebo Ano?

mamickalisticka
8. jan 2023

Podľa mňa je to dobrá odpoveď na otázku, presne to sa ňou myslí.. ja to mam tak isto, proste sa mať dobre, mať mier a dostatok financií, aby sme žili spokojný život a videli svoje deti rásť a dožili v zdraví a láske... Niekto chce mať zasa úžasnú kariéru a úžasné auto, dom pri mori... Každá odpoveď je správna 😊

lucka_ke
8. jan 2023

vnútorná spokojnosť, že ťa práca baví, že máš dobré vzťahy, lásku, rodinu

0silvia0
8. jan 2023

Od zivota nic nechcem, to co som mala dostat som dostala, co som nemala dostat som nedostala. Cize s tym co mam najlepsie narabat a nechat sa prekvapit, co zivot este prinesie, pretoze nie az tak vsetko mame vo svojich rukach ako sa zvykne hovorit.

queen_mary
8. jan 2023

Vnutornu spokojnost, vyrovnanie, stastie..

stannkal
8. jan 2023

Ja to skôr chápem tak, že ten kto vie co chce od života, má ujasnene ktoré hodnoty sú pre neho dôležité a snaží sa žiť v súlade s nimi. Rozmýšľa nad vecami a vytvára si na ne vlastný názor, na základe toho pôsobí na ostatných sebavedomo a autenticky, pretože vie co je pre neho dôležité.

hederamonstera
8. jan 2023

Aktualne spanok a milion na ucte.
Inak byt stastna a zdrava.

danulicek
8. jan 2023

Ja si myslím, že je to dosť individuálne. Ja chcem od života pokoj, harmóniu a užívanie si prítomného okamihu bez toho, aby som sa neustále musela za niečim hnať, aby som “až potom” bola šťastná. A to sa snažím odovzdávať aj deťom - že život je o kvalite nehmotného, nie kvantite hmotného. Pretože ťažko môžem chciet od života nalinajkované plány na 10 rokov dopredu, keď neviem, či tu budeme zajtra. Niekomu toto ale nestačí a od života ocakava úplne iné hodnoty. Takze asi to záleží od toho, či sa ti dvaja, ktorí sa stretnu, zhodnú v tom, že chcú od života rovnaké veci.

lucinka1988
8. jan 2023

Áno viem, je to presne ten život, ktorý mám teraz- milujúceho manžela, zároveň harmonické a stabilné manželstvo, 2 úžasné zdravé deti, ktoré mi denne robia neskutočnú radosť..Finančné zabezpečenie, prácu, ktorá ma baví, super plat, sloboda, cestovanie, zážitky, možnosť sa stále posúvať a pracovať na sebarealizácii a zároveň velmi pekné vzťahy v rodine so súrodencami a rodičmi..Samozrejme pevné zdravie a radosť zo života..Inak povedané, je to naplnenosť v každej oblasti života a symbióza s mojím vnútrom, vyrovnanosť so životom..A strašne si prajem, aby toto raz dosiahli aj moje deti- vnútorne naplnený a štátny život a taký ten life balance, ktorý mám aktuálne ja..To si prajem, aby žili šťastný život, ktorý ale nezávisí od toho, či je niekto lekár alebo upratuje alebo či má niekto vilu alebo garzónku..Na toto som musela síce dozrieť, ale o to viac si to užívam..A keď tak teraz rozmýšľam, co by som si mohla priať, tak naozaj nič, lebo to všetko mám- ja len prejavujem za to vďaku a teda- predsa len jednu vec si prajem- aby všetko ostalo tak, ako je🙏Tak presne toto

ivangeline
8. jan 2023

Smerovanie,plany,poznat sam seba a ist za svojimi cielmi.

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
savanna
8. jan 2023

Vsimla som si, ze ludia tuto frazu casto pouzivaju na zoznamkach, napisu si do profilu, ze hladaju niekoho, kto vie, co chce. Podla mna vo vacsine pripadov hladaju niekoho, kto chce rodinu, deti a nebude ich podvadzat, toto tym myslia.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
santiago_segura
8. jan 2023

@dreamss nielen kresťania. Aj antickí gréci, egypťania tomu verili... V seriáli hviezdna brána bola rasa antikov (čo vytvorili ľudstvo) a oni sa povzniesli na večný život.

drakaria
8. jan 2023

Túžim byť šťastná a vyrovnaná sama so sebou...to je najťažšia vec na svete podľa mňa

zacharovi
9. jan 2023

Ja chcem aby moj zivot mal zmysel, starat sa o rodinku a byt tu pre blízkych mi dava zmysel. Zmysel ma naplna radostou 😊 Tesim sa, ze mozem potesit ostatnych okolo mna.
Som aj kresťanska a vlastne to je cele o tom, ze laska je navacsi zmysel preco tu sme, ze Jezis prisiel aby sme sa mali radi a potom sli do neba 🥰 Ako znie to ako klyse.....ale preco nie, ak to naplna spokojnostou v zivote a stastim 😁 Ale fakt na to verim.

kvetinka75
9. jan 2023

chcem byť šťastná, potom už bude všetko, keďže šťastie závisí od mnohých vecí a niekedy aj nie

teleskop
9. jan 2023

ZDRAVIE...ked ma clovek toto ostatne si poriesi-vztahy prachy atd atd

santiago_segura
9. jan 2023

Panika zlatá máte pravdu. Aby si dlho žil! Me tut mange bare lóve.