icon

Čo hovoríte na práčku Beko?

tomaskuna
9. júl 2014

Ahojte, budem vďačný, ak mi pomôžete s výberom pračky. Zatiaľ uvažujem o Beko WMB 51042 PT (http://www.bekosk.sk/catalog/product/wmb-51042-...). Chcem ju kúpiť rodičom, ktorí už žijú osamote. Čo si o nej myslíte, prípadne máte lepšiu alternatívu? Vďaka.

natuska87
9. júl 2014

Tazko povedat...ide aj o to, ako sa dany vyrobok vydari....moja suseda ju ma a je spokojna...ja som mala "znackovu" a odisla mi...

amee
9. júl 2014

Ja mam Beko a som s nou spokojna zatial. Kamaratka ma rovnaku ako ja a ta si ju tiez pochvaluje. Ale suhlasim s nazorom predo mnou, ze zalezi aj aky je vyrobok. Vela stastia pri rozhodovani 🙂

oravese
9. júl 2014

My ju presnemame som s nou spokojna🙂

heulebrugge
9. júl 2014

Inac znacka Beko je lacnejsi variant Bosch-mam znameho v elektro a ten vravi ze v spotrebicoch Beko sa pouzivaju suciastky z Bosch,poznam par ludi co maju chladnicky,pracky,varice tejto znacky a su spokojni 🙂

homola
10. júl 2014

Nemusíš sa toho báť, my máme od nich chladničku, s ňou sme spokojní. Tiež uvažujeme, že od nich kúpime aj pračku. Švagor má pračku a pochvaľuje si tiež.

tomaskuna
autor
8. sep 2014

Ahojte, tak chcem dat update - rodičom som práčku kúpil k ich výročiu. Mama je zatiaľ spokojná, práčka je vraj tichá a má veľa programov, moc tomu síce nerozumiem, ale je to vraj dobre :D Takže ďakujem za odporúčania, keby niečo, dám ďalší update 🙂