Čo hovoríte na tento bilboard?
Videl som už zopár billbordov, kde muž praje žene všetko najlepšie, ale toto je naozaj VEĽKÁ láska... lebo vždy šlo iba o jeden bilbord a tento bilbord som videl v Žiline aj v Martine aj dokonca v košiciach :D
Videli ste ho tiež? Čo na to vravíte?

asi záleží od agentúry... ja so vychádzal z tohoto: http://www.mojebillboardy.sk/?gclid=CMi425uEibo...
nejaká predvianočná reklama, ja za tým vyznanie lásky k žene vôbec nevidím. Jednak je to drahé, po celom Slovenku snáď dotyčná každý deň necestuje. My to príde ako nepodarená reklama na mobilného operátora, alebo na nejaký produkt. A ak je to tak, tak by som okamžite vymenila kreatívneho riaditeľa, lebo je to nezaujímavé.
Taaakže dnes tento bilboard videný v obci Ľubochňa s nasledovným textom:
Si najlepša mzdová účtovníčka
Urobím pre teba všetko !
Tvoj ekonomický softvér...
Kros
Romantickým predstavám trikrát hurá !!!
:D:D:D:D
Takže ekonomický softvér KROS...
No, je to celkom prekvapivé :D

@juraj1975 už tak strašne obhajuješ ten debilný billboard a "skvelý" nápad, že si nás presvedčil o tom, že s tým máš niečo spoločné...
ver mi, že toto nespraví ako vyznanie niekto, kto nevie čo s peniazmi, ten kto na to má, kúpi radšej diamanty - tie sú totiž večné a nestrácajú na hodnote 😀 na rozdiel od billboardu, ktorý akurát tak niekto počmára sprejom a otrhá... cena za billboard závisí od lokality, veľkosti a doby prenájmu, za 150€ tak niekde "za humnami" na dva dni...