icon

Čo hovoríte na tento bilboard?

juraj1975
8. okt 2013

Videl som už zopár billbordov, kde muž praje žene všetko najlepšie, ale toto je naozaj VEĽKÁ láska... lebo vždy šlo iba o jeden bilbord a tento bilbord som videl v Žiline aj v Martine aj dokonca v košiciach :D
Videli ste ho tiež? Čo na to vravíte?

Čo hovoríte na tento bilboard?
Strana
z2
sissy27
9. okt 2013

@juraj1975 už tak strašne obhajuješ ten debilný billboard a "skvelý" nápad, že si nás presvedčil o tom, že s tým máš niečo spoločné...
ver mi, že toto nespraví ako vyznanie niekto, kto nevie čo s peniazmi, ten kto na to má, kúpi radšej diamanty - tie sú totiž večné a nestrácajú na hodnote 😀 na rozdiel od billboardu, ktorý akurát tak niekto počmára sprejom a otrhá... cena za billboard závisí od lokality, veľkosti a doby prenájmu, za 150€ tak niekde "za humnami" na dva dni...

juraj1975
autor
9. okt 2013

asi záleží od agentúry... ja so vychádzal z tohoto: http://www.mojebillboardy.sk/?gclid=CMi425uEibo...

maruska24
10. okt 2013

nejaká predvianočná reklama, ja za tým vyznanie lásky k žene vôbec nevidím. Jednak je to drahé, po celom Slovenku snáď dotyčná každý deň necestuje. My to príde ako nepodarená reklama na mobilného operátora, alebo na nejaký produkt. A ak je to tak, tak by som okamžite vymenila kreatívneho riaditeľa, lebo je to nezaujímavé.

asfodelka
12. okt 2013

@juraj1975 tak dnes som konecne nasla ten Tvoj bilbord v KE, budes sklamany ale je to reklama na nejaku stranku ci na co.

caoli
13. okt 2013

Taaakže dnes tento bilboard videný v obci Ľubochňa s nasledovným textom:

Si najlepša mzdová účtovníčka
Urobím pre teba všetko !
Tvoj ekonomický softvér...
Kros

Romantickým predstavám trikrát hurá !!!
:D:D:D:D

juraj1975
autor
14. okt 2013