icon

Žijeme naozaj v simulácii? Skúmanie teórií a javov

23. jún 2026

Myslíte si,že je možné,že žijeme v simulácii? Stalo sa vám niečo,čo ste si inak nevedeli vysvetliť,nejaká "chyba v metrixe" ?
A čo vravíte na "mandela efekt" ? Ako je možné,že si toľko ľudí po celom svete pamätá niečo,čo je vraj úplne inak ? Myslíte,že sa naozaj náš svet skončil v 2012 a prešli sme do inej reality,kde je všetko rovnaké až na týchto zopár vecí ?

Berte túto diskusiu s nadhľadom prosím 😃 len ma naozaj zaujala táto teória.

anonym_9fe335
23. jún 2026

No hlavne že v METRIXE. 🤭

galganka
23. jún 2026

ak sme v Matrixe, tak mám len jedinú otázku... kde v prdeli je Keanu? Každý deň chodím autobusom, čakám ho tam, že Nebezpečná rýchlosť a nič.. a teraz sa dozviem, že ešte aj Matrix a nič? 😂

anonym_c64710
23. jún 2026
@anonym_9fe335

No hlavne že v METRIXE. 🤭

@anonym_9fe335 To je mozno nejaka novsia verzia🤣🤣 s AI atd.😂

anonym_75f5c4
23. jún 2026

Ľudia majú pamäť akvarijnej rybičky, veľa z nich nie je schopnych popisat čo sa udialo pred ich očami par minut dozadu. Take skrolovanie na mobiloch ci film/rozpravka 8x preruseny reklamou len aby do ludi natlacili co musia urobit aby boli stastni robi od utleho veku z ludi debilov, nedokazu udrzat pozornost ani myslienku, nedokazu citat ani pocuvat s porozumenim, lebo vsetko je zamerane na rychle preblesky ktore maju zaujat uz tak presytenych konzumentov, toto je ten "metriks", moj nazor.

jarvisstyle
23. jún 2026

@anonym_75f5c4 Toto je taký klasický urban legend starých ľudí. Každá jedná generácia počúval od tej staršej aký sú oni lepší a mladý sú úplne blbý. Naštastie pravda je taká že mladý sú vždy šikovnejší, vzdelanejší a dosahuju lepšie výsledky vo všetkých smeroch.

bloger
23. jún 2026

Nie, nemyslím si to. Napriek technologickému pokroku si to nemyslím.

anonym_f27a38
23. jún 2026

Nežijeme v simulácii a v blízkej budúcnosti sa to jasne ukáže keď nastanú nezvratné celosvetové zmeny.

anonym_f57127
23. jún 2026

Mne je uplne jedno kde ako zijeme 😂 a nech pravda je akakolvek som rada, ze moj zivot je natolko zaujimavy, ze nemam cas sa nad takymi blbostami zaoberat. Ako ti pomozu realne odpovede k tomu? Zlepsi sa ti zivot? Zhorsi? Nebudes musiet zarabat peniaze? Jednoducho vsetko, co ma nikam neposunie je pre mna strata casu, naco sa niecim takym zaoberat ak si miesto toho mozem budovat lepsi zivot bez ohladu ci to je v matrixe, simulacii alebo "inej"realite alebo "starej"realite?

martinmmartin
23. jún 2026

Jasne ze virtualna simulacia - drobnosti su dokazom a mas ich hned pod nosom - napr videla si niekedy na ulici uz v zivote kuriatka holubov?

galganka
23. jún 2026
@martinmmartin

Jasne ze virtualna simulacia - drobnosti su dokazom a mas ich hned pod nosom - napr videla si niekedy na ulici uz v zivote kuriatka holubov?

@martinmmartin mláďatko holuba v tínedžerskom veku len tak by očko nerozoznáš od dospeláka, a kojenec je v hniezde, kam nevidíš 😀

anonym_fd8f4a
23. jún 2026
@martinmmartin

@martinmmartin toto nemôžeš myslieť vážne 🤣🤣🤣🤣...na FB som sa raz omylom dostala na stránku ľudí, ktorí fakt verili tomu, že holuby sú zostrojene na to, aby sledovali ľudí 🤣. Ti ľudia tam reálne o Tom diskutovali. A potom sa čudujme prečo je Slovensko v takej riti akej je 🤭

anonym_b96e96
23. jún 2026
@galganka

ak sme v Matrixe, tak mám len jedinú otázku... kde v prdeli je Keanu? Každý deň chodím autobusom, čakám ho tam, že Nebezpečná rýchlosť a nič.. a teraz sa dozviem, že ešte aj Matrix a nič? 😂

@galganka aky Keanu, ved nas zachranca je Trump a toho vidim kazdy den v telke 😂

galganka
23. jún 2026
@anonym_b96e96

@galganka aky Keanu, ved nas zachranca je Trump a toho vidim kazdy den v telke 😂

@anonym_fd8f4a to boli tí istí, čo dávajú na dvor a balkón nádoby a octom? 😂
@anonym_b96e96 tak o záchranu oranžového panáka fakt nestojím. 🫣😂