Čo hovoríte na tieto šaty?
Hodia sa tieto šaty keď idem ako hosť na svadbu? Postava rovnaká ako na foto, koža trosku bledsia, vek okolo 20tky.. Ďakujem, mám aj partnera..
Super len musiš mat nato figuru
A ten vystrih na nohe si trochu zoši aby nebolo vidno nohavičky - to uz je naozaj nevhodne na take ceremonie
@gabika128 koža skôr bledá preto som uvažovala aj o inej farbe 🙂avšak vlasy tmavohnedé..s postavou by problém nebol..
Za mňa skôr nie z týchto dôvodov.
-Aby si nezatienila nevestu,sú totiž vyzývavejšie. Takže všetky pohľady strhneš na seba a tento deň má byť o neveste.
-Pri tanci budeš občas na chrbte cítiť spotenú ruku.
Vyzývave..nevesta ma but najviac viditeľná
Zozadu pekne,spredu nie,ani ta farba nie je vhodna pre bledsiu pokozku. Na cernoske by boli naj👌
Na svadbu (ak bude obrad aj v kostole) tak tieto šaty nie, aj farba nie je celkom vhodná, ja som si vždy dávala také šaty, aby som nemusela dávať pozor na príliš veľké výstrihy, aby sa dalo v nich aj tancovať. Aj ten výstrih na sukni, to môže urobiť nejaký trapas.
Šaty sú veľmi pekné a ty si šťastná žena že si také môžeš dovoliť obliecť, v dobrom závidím 😁 ale na svadbu by som ich presne nedala z toho dôvodu že moc pozornosti by si pútala- odhalený chrbát, predpokladám určite bez podprsenky, hlboký rázporok.. a najväčšiu pozornosť by mala mať nevesta 🙂
Baby,prepáčte,vydávala som sa a neriešila som,čo kto z prítomných mal na sebe.
Ja neviem,ale čo majú ísť hostia vo vreci,aby nevestu nezatienili?alebo čo sú krajšie ženy od nevesty,tak radšej ostať doma?
Myslím,že nie je možné zatieniť na svadbe nevestu a ženícha,lebo je to ich deň.
@terezka1947 ďakujem
@loliku baby ďakujem vám niektorým, že ste sa aspoň milo snažili sformulovať odpoveď.. Mám dlhé vlasy takže chrbát by som zakryla s nimi a tancovať veľmi nemienim s partnerom sme "nudný" pár.. Aj tak ale neviem keďže momenty sú 50/50 🙂 asi je to všetko len o vkuse..
Komenty*
Saty su uplne ok, ale ked si bleda, volila by som inu farbu.
No veru nie...hlavne ak nechceš aby na teba každý ukazoval...a neviem, ale nepáči sa mi ten predný diel...neni to pekne spravené na prsiach, ako negližé...
@janka1011 no to sa teraz nosí..
Keby ste ich našli v smaragdovo zelenej farbe, to by bolo úplne super.
Tak super ze máš na to postavu, ale keď ste nudný par, si teda introvert? Nebude ti vadiť, ak by po tebe všetci zazerali ešte aj ženy?
prídu mi nevhodné na svadbu. Príliš vyzyvave, ale ty ich asi chceš, páčia sa ti, tak vyskúšaj a možno to bude úplne v pohode. A mne sa práveže látka paci
@1gramofon niesom introvert.. Len netancujeme..
presne tieto zelené mala teraz kamoska na svadbe 😀
Ze zatienis nevestu,su svetle a neviem co. Smejem sa. Myslim,ze nevesta vynikne vzdy. Jedine,zeby dalsia prisla v bielych satach. Ach. Saty su krasne,no skor tie zelene. Ak by si sa opalila tak aj blede. Nie su zas tak svetle,ako svadobne. Boze 🙈
@terezka1947 zaujimave,ze vsetci chlapi maju obleky a splynu so zenichom. Tk sa nikdy neriesi . Len nevesta,aj ked nechapem ako ju moze niekto zatienit.
Tie zelene su ovela krajsie, no mne na tych satach vadi ten odhaleny chrbat. Za mna sa to nehodi na svadbu, ale zase uz neviem co je IN 🙂
Tie zelené sú fajn. Páči sa mi ten chrbát. Mať na ne výšku kľudne si ich oblečiem na svadbu.
Zelené sú krajšie (ale ja zbožňujem túto konkrétnu farbu).
No tie zelené sú ešte krajšie. Ak sa ti páčia a chces ich, tak si ich daj. Poprípade do tých svetlých ak si svetlá a stíhaš, mohla by si solarko vyskúšať. Ale keď sa tak zamyslím, asi to oblečenie už ozaj sa moc nerieši, veď napr. na poslednom plese keď som bola mala polovica žien krátke šaty 🤷 a nikto nemal problém 😁 a na poslednej svadbe ( nie obyčajná, taka"prachatejsia" 😁,) boli ženy aj v mini aj v overale ...dokonca na druhý deň na Tom obede v rifliach a tiež nikto nič neriešil. A tieto aj keď sú odhaľujúce, ale vyzerajú slávnostné.A keď budeš mať vlasy a moc netancujes tak si ich kľudne dať .Ja by som dala zelené 😁
v zelenej farbe su omnoho krajsie... vzdy vsak na hranici, kedze maju "vsetko " (vystrih, rozparok, chrbat)...
Ak ich vsak chces, kup si ich, neries to tu, dostanes tu rozne nazory. 😉
Sebakriticky musim priznat, ze ked som mala 20+ mala som raz podobny styl.. A teraz sa na tom smejem, skoda, ze ma neodhovoril nik, lebo take prilis odhalujuce saty na mna proste posobia lacno.. 😁
Tieto saty kludne, farbu vybrat taku aby Ti pasovala. Ja som sa vydavala 2x a bolo mi uplne fuk co ma kto oblecene ale bola som raz na svadbe kde nevestina sefka zatienila nevestu. Nevesta bola krasna baculka v bielych satach bez krinoliny.. prisla jej sefka - štíhla mlada kočka v nadhernych bielych satach s krinolinou, sukna naskladana z duhoveho tylu... vsetkym bolo trapne aj za nu. Cosi ako na fotke mala. Tak az to sa nehodi.😉

Hodiť sa hodia, od bielej majudaleko a keď máš takú postavu tak môže byť za mňa. Mam rada extravaganciu.
Avšak musí ti byť jasné že budeš vytŕčať na svadbe, aj starí chlapi si ťa budú okukavat. To tak proste je, tak aby si s týmto bola oka.