Čo hovoríte na tieto šaty?
Hodia sa tieto šaty keď idem ako hosť na svadbu? Postava rovnaká ako na foto, koža trosku bledsia, vek okolo 20tky.. Ďakujem, mám aj partnera..
no osobne by som si vybrala skor tie zelene. co sa tyka farby, je vhodnejsia ako ta kramova, no ak mas postavu, tak ja by som do toho sla. nie su neviem ako vyzyvave a ak ti sadnu, tak ti budu zeny len zavidiet
Na svadbu určite nie, do kostola už vôbec nie.
@gabika128 co je zlé na čiernych mini?
Uvažovala som ešte nad týmito
Krásne. Mať taku postavu, oblečiem si ich aj ja. 🤭
Tie druhé, čierne, sa mi nepáčia.
Nic nie je zle na čiernych mini, na svadbu sa síce veľmi nehodia ale proti gustu.... Tam išlo skôr o to že odišla zo svadby aby sa doma prezliekla.
No,autorka...ostáva ti už iba jediné.
Zavolaj neveste,čo si máš obliecť,aby si ju nezatienili🤷
aky je to e-shop? Ked pozeram, ako je ta modelka v ciernych satach na fotke upravena (silne pochybujem, ze takto realne vyzera, ten pas ma divny), tak by som sa bala, co za handru mi pride.. 😉
Ja nechápem, čo je také ťažké na tom, obliecť sa na svadbu. Stačí vyhľadať svadobnú etiketu a je tam jasne uvedené, že sa nenosia biele, čierne a červené šaty. Biele preto, že je to farba nevesty a ak to aj jej nebude vadiť, tak starší svadobčania to patrične okomentujú a vyzerá to zle na fotkách. Čierne preto, že to je smútočná farba a červené pútajú najväčšiu pozornosť, ale od týchto pravidiel sa postupne upúšťa a hlavne červené šaty sa nosia na svadby bežne. V kostole by mali byť zahalené ramená. Ja chápem, že si mladá, ale prepáč, z tých šiat ide lacnota a len snaha na seba upútať pozornosť. To vážne sa budeš cítiť komfortne taká odhalená a keď na teba budú starí chlapi slintať a ženy zazerať? Do kostola chceš zabiť tie šaty bolerkom? Tie prvé šaty mi prídu, odhliadnuc od farby a strihu, tým materiálom a dĺžkou príliš večerné a tie druhé zase málo slávnostné a že ti bude trčať polovica zadku. Rob ako myslíš, ale za mňa ak sa niekto potrebuje pýtať a má pochybnosti, či sú šaty vhodné, tak vhodné nie sú. Existuje dnes toľko krásnych šiat, farieb, strihov a vzorov, a keď príde svadba, tak si hosťky zásadne nakupujú svetlé odhalené šaty, ja tomu jednoducho nerozumiem.
saty su krasne a mohli by byt ale ked si bledsia no neviem neviem ako v nich budes vyzerat tato sampanska sa nie kazdemu hodi najlepsie naozaj tmavym typom

@asfodelka ja som ako nevesta tiež neriešila čo má kto oblečené, ale naši hostia doteraz spomínajú s ùškrnom 😁 jedna kamoška prišla v krátkych mini bielych cipkovanych, postava veľmi bacuľata a šaty si chúďa stále sťahovala spod zadku. Druhá prišla v pekných výrazných červených šatách a uprostred hostiny sa išla domov prezliecť, za čierne mini. 🤷♀️