Čo hovoríte na tieto šaty?
Ahojte podľa vás hodia sa tieto šaty na svadbu? Svadba je v septembri.

@vanessa0311 aj si si ich skusala? Ja ano ...katastrofa
@vanessa0311 podla mna by boli ok na taku letnu sviezu svadbu vonku... styl free. Ale niekde v sale, vsetci slavnostne- mi pridu ze budu fadne a nespolocenske zrovna.
@vanessa0311 pokiaľ je to lezerna svadba v záhrade, tak áno...
@vanessa0311 nie
@petrahl nie, neskúšala len som ich dnes našla na nete a sa mi zapáčili.
Materiál je polyester, tak že nie bavlnené. Svadba bude na dedine, v sále.
Samozrejme sú aj krajšie šaty ale zas nie sú úplne na zahodenie. 🙂
@vanessa0311 su pekne ale nie na svadbu.
@vanessa0311 zalezi aj na tom, aka to je svadba. Ci velka pompezna, alebo skor taka mini rodinna - na tu su uplne v pohode.
@vanessa0311 tie saty maju velmi prijemnu latku, vobec nie taku tu co byva na beznych letnych satach…ked som tam bola tak si ich akurat jedna baba skusala a boli krasne, len treba mat na to postavu aby tak pekne vyzerali (tym samozrejme nechcem povedat ze ju nemas 😀)
@vanessa0311 ako som pisala, skusala som sinichz su naozaj strasne. Lacna dederonova zastera 🙈
za mna nie, nie su to spolocenske saty...su to letne bezne saty
za mna na svadbu nie
@pondelok01 @pondelok01 presne, mne bolo úplne jedno, kto má aké šaty na mojej svadbe.. veď ja som bola nevesta.. neznášam nastrojené osoby, ktoré sú tip top, ale nevedia sa baviť 😵💫, resp. nemôžu sa baviť, aby im nespadlo náhodou ramienok na šatách😂😂.. nevhodné sú asi len biele.. a mne osobne sa nepáčia ani čierne, ale rozhodne som nikoho nedirigovala, čo si má obliecť … takze ak idete na svadbu normálnych ľudí, určite im je jedno, či máš šaty kvetovane a letné alebo bodkované puzdrové atd…
na svadbu sa mi vôbec nehodia, inak sú pekné