Čo hovoríte na to, že Plačkovú aj s mužom zadržali policajti?
Myslite, ze lietaju naozaj v drogach?
@acrobaleno jej spol QUEEN ZP s.r.o. a za rok 2020 mala skutočne tržby cez milión eur 🙂 stačí pohľadať na finstat
@lvula Pekne. Žeby nejaká práčka?
@acrobaleno netuším, ma celkovo 3 sro, zvyšné dve su v strate, ak som dobre pozrela. Jej muz ma 4 sro.
Nasla som tie firmy. Obrat v jednej bol skutocne milion. Sakra, na milion treba toho. Ved nepredava ocel. No, necham sa prekvapit, ved jej prevetraju aj firmy.
neee, ona v tom urcite nejde...a tych 9 kil metamfetaminu vo svojom baraku si len nevsimla 😀 chudatko
@scorpionflower1 kde sa prosim pise, ze to nasli u nej? Pokial viem, zatkli 15 ludi a zaistili 9kg. Nikde nepisu u koho kolko
Zajtra maj sudca rozhodnut, ci ostava vo vazbe alebo bude vysetrovana na slobode. Som zvedava 😆
@scorpionflower1 u nich údajne nenašli nič vraj pôsobili ako díleri kokaínu.tych 9kg našli celkovo nevraveli u koho s tých 15
@petulda333 u nej nič nenašli, zobrali len mobily, notebook a občiansky preukaz na meno Herak
kamarat Sulik s kamaratkou Ciganikovou ju urcite z toho vysekaju sak im dobru reklamu robila na instagrame..no ale celkovo co uz- prehanala to s tym chvastanim sa, jedna taka uz tu bola a tiez skoncila v base - Norika :D..
@nikkka4012 ved prave.. Ale pani vyssie pise, ze nasli 9 kg
@petulda333 Ach..ano, zle som citala, mate pravdu. No faktom je, ze ich NAKA odpocuvala a keby proti nej nieco nemali nezatknu ju. Urcite v tom neplava iba nahodou. To influencovanie zas tolko nevynasa aby si vedela zaistit taky luxus. Okrem toho, podla mojho skromneho nazoru, sa dilovanie celkom dobre dalo za to influencovanie skryt. Mohla ukazovat drahe handry a hrat sa na hogo-fogo damu bez toho, aby sa niekto zamyslal nad tym odkial na to ma. Tot vsjo odo mna k tejto teme. Ja som presvedcena, ze v tom lieta.
@scorpionflower1 to ani netvrdim. Isto len tak ich nesledovali. Uvidime co z toho bude
@acrobaleno Alebo aká mamička, taká zuzička 😂
A uz je vonku... zevraj nie su dokazy. Som si myslel ze si davala pozor.
Doteraz boli samé dôkazy a zrazu nič 🤣🤣🤣 vtipné
Ale ona nie je zbavená obvinenia.

Nehovorím na to úplne nič,je mi to jedno.ich život.