icon

Čo je môjmu zázvoru?

30. nov 2021

Poraďte čo mu je? Keď bolo teplo bol krásne zelený a teraz toto.

Čo je môjmu zázvoru?
jana7843k
30. nov 2021

nechybaju mu nejake ziviny v pode?

viestta
Odpoveď bola odstránená
damiana1992
30. nov 2021

Mne tak pomaly začalo mango hnit alebo osychať a žiaľ tiež neviem prečo malo všetkého dosť 🤷🏽‍♀️

damiana1992
30. nov 2021

Ale nehnojila som ho no

petkasaurus
30. nov 2021

@damiana1992 nam mango presne to iste.. Jedine, co som sa docitala, ze zasolenie pody alebo hnojit s hnojivom na citrusy.. Aj ho orosievam, ale myslim, ze to bude mat cochvila za sebou..

ckocka
30. nov 2021

Neviem kedy si ho sadila a aký je vysoký, ale keď začnú žltnúť listy (asi po 8 - 9 mesiacoch) je to znamenie že je možné zbierať podzemok.

damiana1992
1. dec 2021

@petkasaurus tiež si myslím ze je to len substrátom pripadne hnojivom 🤷🏽‍♀️ nuž nevadí, budúci rok idem znova 😀

tyaja5
1. dec 2021

a teraz by mu nepomohlo trochu hnojiva? mozno by sa pozviechal 🙂

rado02
1. dec 2021

Mal by sa už vybrať koreň. Ujo google hovorí, že Ďumbier je teplomilná trvácna bylina s jednoročnou olistenou stonkou. Približne po ôsmich mesiacoch, zvyčajne na jeseň, keď rastlina začne žltnúť, zberáme silné odnože

jana19877
1. dec 2021

Toto je zázvor? Takto som ho veru ešte nevidela. No skúsila by som ho keď tak presadiť buď no novej zeme, alebo presťahovať na chladnejšie miesto

autor
1. dec 2021

Už som mu vymenila pôdu aj pohnojila, asi to bude ozaj tým,že už nastal jeho čas 😀 dúfala som,že ho uvidím kvitnúť....ďakujem všetkým za odpovede 🙂