icon

Čo je môjmu zázvoru?

30. nov 2021

Poraďte čo mu je? Keď bolo teplo bol krásne zelený a teraz toto.

Čo je môjmu zázvoru?
jana7843k
•
30. nov 2021

nechybaju mu nejake ziviny v pode?

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
damiana1992
•
30. nov 2021

Mne tak pomaly začalo mango hnit alebo osychať a žiaľ tiež neviem prečo malo všetkého dosť 🤷🏽‍♀️

damiana1992
•
30. nov 2021

Ale nehnojila som ho no

petkasaurus
•
30. nov 2021

@damiana1992 nam mango presne to iste.. Jedine, co som sa docitala, ze zasolenie pody alebo hnojit s hnojivom na citrusy.. Aj ho orosievam, ale myslim, ze to bude mat cochvila za sebou..

ckocka
•
30. nov 2021

Neviem kedy si ho sadila a aký je vysoký, ale keď začnú žltnúť listy (asi po 8 - 9 mesiacoch) je to znamenie že je možné zbierať podzemok.

damiana1992
•
1. dec 2021

@petkasaurus tiež si myslím ze je to len substrátom pripadne hnojivom 🤷🏽‍♀️ nuž nevadí, budúci rok idem znova 😀

tyaja5
•
1. dec 2021

a teraz by mu nepomohlo trochu hnojiva? mozno by sa pozviechal 🙂

rado02
•
1. dec 2021

Mal by sa už vybrať koreň. Ujo google hovorí, že Ďumbier je teplomilná trvácna bylina s jednoročnou olistenou stonkou. Približne po ôsmich mesiacoch, zvyčajne na jeseň, keď rastlina začne žltnúť, zberáme silné odnože

jana19877
•
1. dec 2021

Toto je zázvor? Takto som ho veru ešte nevidela. No skúsila by som ho keď tak presadiť buď no novej zeme, alebo presťahovať na chladnejšie miesto

autor
•
1. dec 2021

Už som mu vymenila pôdu aj pohnojila, asi to bude ozaj tým,že už nastal jeho čas 😀 dúfala som,že ho uvidím kvitnúť....ďakujem všetkým za odpovede 🙂