Mne tak pomaly začalo mango hnit alebo osychať a žiaľ tiež neviem prečo malo všetkého dosť 🤷🏽♀️
@damiana1992 nam mango presne to iste.. Jedine, co som sa docitala, ze zasolenie pody alebo hnojit s hnojivom na citrusy.. Aj ho orosievam, ale myslim, ze to bude mat cochvila za sebou..
Neviem kedy si ho sadila a aký je vysoký, ale keď začnú žltnúť listy (asi po 8 - 9 mesiacoch) je to znamenie že je možné zbierať podzemok.
@petkasaurus tiež si myslím ze je to len substrátom pripadne hnojivom 🤷🏽♀️ nuž nevadí, budúci rok idem znova 😀
Mal by sa už vybrať koreň. Ujo google hovorí, že Ďumbier je teplomilná trvácna bylina s jednoročnou olistenou stonkou. Približne po ôsmich mesiacoch, zvyčajne na jeseň, keď rastlina začne žltnúť, zberáme silné odnože
Toto je zázvor? Takto som ho veru ešte nevidela. No skúsila by som ho keď tak presadiť buď no novej zeme, alebo presťahovať na chladnejšie miesto
Už som mu vymenila pôdu aj pohnojila, asi to bude ozaj tým,že už nastal jeho čas 😀 dúfala som,že ho uvidím kvitnúť....ďakujem všetkým za odpovede 🙂

nechybaju mu nejake ziviny v pode?