Čo je najdivnejšia vec, ktorú ste videli niekoho robiť na verejnosti?
Raz som sedela v MHD, pozeram von oknom a pri zastavke si typek vytiahol z tasky konzervu, otvoril ju kladivom (fakt!), zacal z nej jest holymi rukami a pritom si potichu spieval hymnu. Nikto nic, vsetci to brali ako najnormalnejsiu vec na svete. Odvtedy ma uz na verejnosti asi nic neprekvapi.
V ke je jeden typek co si na zadnom sedadle v mhd holi hlavu aj cele telo
Ja som ako mala otvarala konzervu sekáčikom :D proste prázdniny na chate a po prazdninách som o tom aj napísala básničku lebo chceli basničku čo ste zažili cez prázdniny :D
A divne vonku: Asi keď dievča obímalo lampu ako tanečnica pri tyči :D ale inak divne veci robím skôr ja a verím že to nikto riešiť nebude :D
Určite to nebrali ako najnormalnejsiu vec. S takými sa neradno púšťať do debaty.
Ja som raz okolo deviatej večer stretla chlapíka v kovbojskom klobúku,len v košeli a trenkách, rozprával sa s rozsvietenym billboardom na zastávke 🙈.Bolo to pri Novej nemocnici, premýšľali sme s kamoškou,či náhodou neutiekol z istého oddelenia tam
-muž vyhadzoval z balkóna ženine oblečenie na ulicu, ona stála pod balkónom, potom zišiel dole a všetko nahádzal do kontajnera za hlasného kriku a nadávania. Nebol to Luník IX ale bežné sídlisko.
-žena v MHD oblievala ľudí zapáchajúcou tekutinou.
-pár žena a muž behali nahí na brehu Dunaja, nebola to nudapláž.
-mladá mamička dala kakať dieťa medzi zaparkované autá a nechala to tam.
Keď je reč o MHD, nabonzujem seba 🤣 stredná škola, prvý ročník a ranné nestíhačky, povedala som si no a čo a letela do školy v macikovom ružovom pyžame, také to veľké teplé komfortné, však viete 😅 a martensach.. 😁 vonku horúco ako v prdeli, všetci šaty, kraťasy a ja tam takto...nevadí, stihla som, došla som 😃 ešteže som mala slnečné okuliare, cítila som sa aspoň trochu anonymne 😃
Vyznavac nahatej mody- nosil iba minikozu na schovanie naradia vpredu a zo zadu iba snurka ci v lete ci v zime. Prasa na voditku v mhd. Presuvat sa do hotela na e-kolobezke s kufrom na hlave. Grilovat v dazdi. Ale tebou popisane nema daleko od psychiatrickej diagnozy (kde by som zaradila aj tu slovenku Alex Wortex ci ako sa vola...)
Dedko si stikal nechty s klieštikmi pred školou na schodoch 🤣🤣 v MHD asi len jest tresku a rohlík 🤣 a vlastne áno typek ktorý vysvetľoval do "telefónu" ktorý nemal pri uchu a ani nemal sluchátka ani nič že ide vyskúšať novu psychiatriu ze v inom meste mu nepomohli 🤣🤣🤣 nahlas na celý autobus no sám so sebou sa stihol aj pohádat
Minulý týždeň som videla nakupovať pani v Jednote v pyžame 🙊
No tak poďme na to.
Týpek na mňa na zastávke vytiahol svoj penis,mala som suseda ktorý pravidelne chodil po zadu na špičkách ( údajne je to dobré na kolená),pani,ktorá chodí s alobalovou čiapkou na hlave + dáždnik nad hlavou.Takto sa chráni pred sledovaním mimozemšťanmi.
Ľudia,ktorí sa rozprávajú sami so sebou,hádky,bitky a iné nie celkom bežné udalosti
Vo vlaku som si prisadla do kupé k mladej žene, veľmi atraktívnej, taký modelkovsky typ. Počas cesty zrazu vytiahla pecen chleba, kusisko slaniny, cibuľu, nôž a dosku na krájanie a začala sa ladovat 😅 zlata bola, rada na to spomínam 😁
Cinanov grgat pri jedle, predstavte si, ze 30 ludi grga ako prasce, ludia to bol cisty kink roka na ranajkach v Thajsku. U nich je to vraj prejav, ze jedlo je velmi chutne. Problem je, ze bezny Europan ma po 5 min chut hodit z toho sablu 😂😂😂 a to uz som videla na verejnosti fakt vela, ale toto vedie
U nás chodí starý pán na bicykli. Oblečené má biele pančuchy a pod obtiahnutým tričkom obrovské umelé prsia ešte aj s vystupujúcimi bradavkami 🙈. Stále ho stretávam keď idem s deťmi. Ľudia okolo neho chodia ako by to bolo úplne normálne, ja s deťmi vždy utekám .
Videla som ľudí voliť …
Banskobystrický Elvis. Svojho času, keď ešte žil.... 😃
Divny pan sedel v mhd cely cas sa osival, nakoniec z tasky vytiahol viagru zapil ju pivom, samozrejme kym dosiel na danu zastavku tak uz bol riadne nastartovany a ledva skrvyla dvoju pychu npod taskou a na zastavke vystupil uz cestou z autobusu otvaral ustami kondom kde ho cakala slecna z marginalizovanej skupiny obyvatelov pocernejsia, znama v okoli ako poskytovatelka sexualnych sluzieb a utekali za najblizsie porasty a kriky asi vieme preco 😂 posmechoval sa cely autobus
Divny pan sedel v mhd cely cas sa osival, nakoniec z tasky vytiahol viagru zapil ju pivom, samozrejme kym dosiel na danu zastavku tak uz bol riadne nastartovany a ledva skrvyla dvoju pychu npod taskou a na zastavke vystupil uz cestou z autobusu otvaral ustami kondom kde ho cakala slecna z marginalizovanej skupiny obyvatelov pocernejsia, znama v okoli ako poskytovatelka sexualnych sluzieb a utekali za najblizsie porasty a kriky asi vieme preco 😂 posmechoval sa cely autobus
@taktotedanie to bola fakt sila..no sa pripravil chlapík 😄😄🙈
V stredu v autobuse týpek si nahlas spieval... Vo vlaku vynervovana zena na cely vlak ziapala na svoje dieťa ze drz hubu a hrešila ho ze sa nečeše že bude mat dredy. Povedala co si nečešes gebulu...
A pani v Blave mi vložila do ruky parfemy a vypytovala peniaze hoci som jej povedala ze nemam. Toto vsetko sa stalo predvčerom
Vo vlaku som si prisadla do kupé k mladej žene, veľmi atraktívnej, taký modelkovsky typ. Počas cesty zrazu vytiahla pecen chleba, kusisko slaniny, cibuľu, nôž a dosku na krájanie a začala sa ladovat 😅 zlata bola, rada na to spomínam 😁
@fajnova mňam! Narobila by mi chute.
suloz pod krikmi v parku
@taktotedanie to bola fakt sila..no sa pripravil chlapík 😄😄🙈
@jaskolka to veru bola ledva to vydrzal 😂😂
Videla som hrozne vela veci... mam nacestovanych tisicky kilometrov vlakom a len vo vlaku som videla od strihania si nechtov kliestikmi tak, ze nechty lietali po celom vozni az po ukajanie sa spolucestujuceho.
Inak na ulici som uz videla tiez kadeco... z veci, ktore mnou celkom otriasli mozno spomenut napr. ako si predomnou nejaka smazka pichla nieco do zily, videla som ludi snupat rozne veci, videla som xy bitiek, videla som ako sa romovia mlatili macetami, videla som ako predomnou zrazilo auto cloveka na priechode, ako ma ledva minulo auto, ktore vyletelo z cesty pri dopravnej nehode.. rozne typy ludi, ktore spievali, tancovali, spravali sa nepricetne a pod, to ani nemusim spominat. Neviem, mam pocit, ze ja som magnet na rozne bizarne individua a situacie. Vzdy si poviem, ze uz ma nic neprekvapi a predsa.
Za skolskych cias chodil moj sused v dazdi ( byval u starych rodicov) , s igelitovym vreckom na hlave, vyrez mal na nose, aby mohol dychat , samozrejme nic nevidel, lebo to bolo sparene
to je jasné že to sú buď nejakí narkomani čo to nemajú v hlave ok sú pod vplyvom dávky,alkoholu alebo psychicky chorí ludia.To si radšej ani nevšímať.Aj u nás po Zm a okolí chodí jedna ženská v bielom volajú ju biela pani nosí taký kríž a kadekoho zastavuje,robí kázne a bežne tancuje pred kostolmi kdejaké tanečné kreácie.Decká ju natáčajú a dávaju na net.Majú z nej prču.No jej aj naozaj preskočilo a mala ťažký život,muža tyrana.Takže to sú hlavne smutné príbehy

u nás v Košiciach jeden týpek tancuje pri zastávkach MHD na hudbu, ktorú počuje len on, niekde som videla aj video