Čo je pre vás vrchol nevkusu?
@0silvia0 😂 no ale napadlo ma to hneď pri tejto téme. Jázd, deň nadavam ako pohan keď sa mam obliecť 😂🤦♀️ ale nákupy až keď bude nové skriňa odkladám už vyše dvoch rokov 😂
Ale dneees som videla kocku a kratasmi vytiahnuť mi pod pazuchami (mala tak 85-90kg) s vytrcajucimi polkami. Ale čo bolo najhoršie.. Až sa v červenám... Chlpatá rit. 😂🤦♀️🤢
ako tak čítam tieto komentáre,sa ani nečudujem že ženy majú komplexy, po prečítaní týchto názorov aby už žiadna najlepšie ani nevyšla z domu, a keď tak , tak jedine tip top upravená, no pozor, zas nesmie byť až moc ... 🙄
@simca06022011 zeny maju chlpate rite? 😳
Leginy na tucnych zenach. Takisto oblecenie s leopardim,alebo tygrim vzorom. Hlavne na obeznych.
@0silvia0 áno...
Asi prvé čo ma napadlo boli dlhé nehty u mužov, obzvlášť ak iba jeden na malíčku a vysoké ponožky v sandáloch. U žien legíny so zvieracím vzorom 🙉. Tiež umelé mihalnice, ktoré sa majú tváriť ako prirodzené a hlavne ak si niekto s veľkosťou XL oblečie M ko.
Akékoľvek umelé "prílepky" - nechty, vlasy, mihalnice a iné umelé časti implantované do tela a na telo z kozmetických dôvodov.
Zelené obývačky s hnedým nábytkom, oranžové kuchyne a vôbec farebné maľovky.... To je pre mňa niečo strašné a neospravedlnitelne 😁😁
Pre mňa je vrchol nevkusu hodnotiť a komentovať ľudí na základe váhy (či už sú príliš chudí alebo tuční) so snahou zosmiešniť ho. A potom je pre mňa vrchol nevkusu, keď ide z verejného wc preč slečna ako modelka, ale za sebou nechá taký bordel, že... 🤢🤢🤢
@larazivago pred nejakými 10 rokmi by si urazila 3/4 Slovenska 😂, pamätám si, že to bol na Slovensku hit a mali tak vymaľované všetky “moderné” domácnosti
@sisaka áno😁 a v súčasnosti ešte stále 2/3 českých domácností 🤦♀️
@larazivago 😅
no neviem, či tieto komentáre mali zosmiešniť, pobaviť, alebo priniesť osvetu tým, čo sa skrášľujú vďaka umelým produktom.. alebo nosia, to alebo ono...lebo iným sa to nemusí páčiť...počas čítania, som tu sama seba v niektorých prípadoch našla... a tiež si hovorím, že už by som mala výjsť na ulicu len špičkovo upravená, najlepšie zmeniť celý šatník, prefarbiť sa, strhnúť gélové nechty..atď, atď. atď.
ale viete čo? NEUROBÍM TO! Som taká aká som, 🙂 občas šialená, inokedy príliš tichá, občas vybehnem do obchodu v legínach a tričku (ktoré mi nezakrýva môj fajnový guľatý, možno trocha väčší zadok :D) občas vybehnem vonka strapatá, inokedy z polo-mokrými vlasmi.. a dokonca sa mi stalo aj to, že mi make-up zoxidoval... (žiaľ mi nepasla značka a ani jeho zloženie, a sama som sa vtedy za seba hanbila. bola som šťastná, keď som prišla dom a dala si ho dole...:D) Ale čo tým chcem povedať, každý jeden z nás občas prepískol, a bol niekedy pre niekoho (úplne cudzieho, alebo aj blížneho) nevkusný/ neupravený/ taký/ alebo onaký... Ale záleží na tom?
Čo, alebo kto nám dal právo súdiť, vysmievať sa či zosmiešňovať? Ako to tu už bolo spomenuté, nikto z týchto ľudí, ktorých vy považujete za nevkusných...alebo akýchkoľvek nemá na čele napísaný dôvod prečo je taký či onaký. Prečo žena išla do lekára v legínach, a tričku s polámanými nechtami a masnými vlasmi, prečo chlap čo má 30 vyzerá na 50, a vyzerá tak, že by ste ani bicykel o neho neopreli, alebo prečo si pekná žena dá spraviť silikóny, vytrénuje zadok na riadnu oblinu a napichá si pery na kač-kač.... za tvárou a výzorom každého z nás je istý životný príbeh. U niektorých je to príbeh šťastia a naplnenia, u iných je to príbeh plný sĺz a bolesti...
Viete toto nikomu nepomôže, a náš svet to nezlepší.. pokiaľ by sme boli tolerantnejší, milší, príjemný, a zaujímali sa viac o iných ako samy o seba....možno...možno...
Skúste sa preto teraz na moment zastaviť a zaspomínať, či ste aj vy niekedy neurobili niečo, čo mohlo byť pre iných nevkusné, nevhodné, alebo zvrátené...
Majte sa radi, a majte radi aj tých menej šťastných, menej upravených, menej....
Veď milovať krásne, bezchybného, dokonalého je jednoduché a tak prosté, ale mať rád niekoho aj napriek jeho chybám a nedostatkom je umenie...♥
a teda aby som prispela aj niečím čo ozaj považujem za nevkusné, to je keď si niekto po použití wc neumyje ruky, ale na úpravu make-upu, nanesenie riasenky a nastriekanie parfému nezabudne...
@larazivago by som chcela vidiet ako by si napr mojim detom vysvetlila, ze nemozu mat zlto modru izbicku, lebo je to pre niekoho nevkusne 🤦♀️ nahodou kamosky maju vymalovane domy a maju ich krasne urobene (my teda okrem detskej izby mame vsetky steny biele) ...

@777januska777 zase moj muz ma radsej ked mam kratke tricko a on ma potom pekny vyhlad 😂 (jeho slova)