Čo je toto?
mne sa to zda ako velka ponorka mozno nakupne centrum ako polus 😀 a tie male ponorky tam idu nakupovat kde maju aj parkovisko.vyzera to ako velka slimacia ulita,inak morke slimaky maju tak vybavene svoju ulity ktore nevedia skonstruovat ani v Nasa,mna by pod vodu nedostali ani za milion milujem zem.. 🙂
@pectore foto pekne,po prečitaní članku zaujimave-uz boli rozne projekty na prežitie ludstva pri niakej nehode alebo vojne...a ludia sa testuju stale,takze niaky hlbsí zazitok z toho nemam...
@pectore taaak a uz sme vyriesili nosenie nausnic, podebatili sme si,ci to nahodou nie je trestny cin. A teraz zase zmysluplna otazka, fotka... Na tom Slovensku musi byt taka nuda. 😀
Inak, zaujimave,ze admini mazu a blokuju, ked niekto uverejni vtipy vo svojom fotoblogu, ale taketo somarinky 😉 , ktore len zaberaju miesto v pohode pustaju dalej. 😝
taketo veci ma fascinuju...obcas nedokazem uverit co vsetko sa vo svete ohladom vedy a techniky deje..... kto vie mozno je to zle znamenie ked sa zacinaju stavat sebestacne archy... pre takych ktory si budu vediet predplatit pobyt v tychto zariadeniach.... velmi ma zaujima cena na noc v takom hotely.....
@zigzag prečo? Konečne niečo iného ako len plienky, prdiky, grckanie. Sme na mamičkovskom portáli ale to neznamená, že nemôžeme pokecat aj troška intelektuálnejsie. Teraz píšem z mobilu ale zajtra sa pridám a prečítam ten článok.
@pectore tak ešte som tu, prečítala som si to.. mne to príde skôr ako marketingový ťah, dnes sú ľudia akýsi znudení či čo a tak obchodníci vymýšľajú nové a bombastickejšie výmysly, kde by mohli pracháči otrepať svoje peniaze.. ísť za mesto, do lesa, k potoku opekať špekáčky to nie je ten pravý adrenalín.. 😅 tak vymysleli superluxusnú archu.. 🙂
podla mna je mile, ze @pectore nie je primarne zatazena na traviaciu trubicu, ale bavi ju aj ine.
Stotoznujem sa s carodejnica, ze je to len marketingovy tah na cicanie penazi od bohatych, ale ked na to maju a citia sa tazki, nech si ulavia kludne aj takymito projektami. Co myslis, co robia kozmonauti na ISS?
@korenbaba tiez som mala take dojmy ..tiez mi to velmy ovokuje nejakeho obrovskeho prahystorickeho tvora ...je to huste ak to odola aj prirodnym podmienkam......to potom uz neni len hotel ale archa pre najbohatsich..... kebyze sa nieco deje s planetov clovek aspon vie ze ma zvolit smer rusko... 😀
@stardust no podla mna budu taketo projekty prepojene nejakymi technickymi vymozenostami... kedze to ma vydrzat aj extremne podmienky a ma to mat vlastnu klimu....A navyse to je rusky projekt tam to moze byt prepojene... To co je uverejnene v tom clanku je cisty marketingovy tah ale mna na tom najviac dostalo to vytvorenie klimi ..... aj ten dizajn budu mat odkukany od morskych zivocichov tak ako spominala zumbadance .... aby to dokonale fungovalo vo vodnych podmienkach.... lebo lepsie sa bude v pripade katastofy alebo zrazky s vesmornim telesom ..lepsie sa bude prezivat pod vodnou hladinou ako na zemi....
@irriss http://www.aktuality.sk/clanok/206446/novoobjav... ..prave ze podla mayov ideme dalej.... ale mna skor zaujma skutocnost ze ma podla hviezd nastat novy vek...konci sa ryba a prechadza sa do vodnara.... to by mali prevadzat zmeny......ale tak tie sa deju...

http://www.aktuality.sk/clanok/215059/foto-koni...