icon

Čo kupujete často aj do zásoby?

darius_a
16. dec 2022

Len tak na odľahčenie.
Co kupujete veľmi často aj do zásoby?
Ja sa cítim bezpečne😀 keď mám zásobu tolateneho papiera, kuchynských utierok a mliek (do kávy) 😀

Strana
z2
3petka
16. dec 2022

@darius_a no toaletný je u nás top, ale kupujeme ho vždy v akcii tak preto do zásoby. A potom sú piskoty a mlieko. Toto musí byt vždy doma

veronika3110
16. dec 2022

@oli18 tak to maslo hej, to vyjde rovnako... ešte napr. jogurty dobre kupujeme za 0,18€... mlieko tam vyjde tak asi ako ked je tu v akcii, tak tam je taká cena normálna...a my chodíme teda do Biedronky a vždy je nejaká akcia, že 1+1 zdarma, alebo 2+1 a kadejako.. alebo že 1 kúpiš a druhé 50% lacnejšie.. podľa mňa sa tam veľmi oplatí.. do iných obchodoch nechodíme, takže tam neviem

lukino2000
Odpoveď bola odstránená
danica2711
16. dec 2022

stalo sa mi už, že nám došla káva a WC papier, čo fakt nebolo nič moc, takže tieto dve položky si extrémne strážim. Inak normálne krátkodobejšie zásoby, ale nesmú dôjsť zemiaky, my sme "zemiaková" rodina

keiko33
16. dec 2022

Trvanlivé potraviny ako múka, ryža, olej, cestoviny, cukor, mrazenú zeleninu, maslo, mäso, plechovkove (ryby, paštéty, fazuľa, kukurica, pretlak), kečup, tatárska, trvanlivé mlieko, čipsy do mlieka, vajíčka, toaletný papier, gél na pranie. Kávu kupujem raz do roka na dovolenke v Chorvátsku na celý rok, iná nám nechutí. Tie trvanlivé potraviny kupujem väčšinou keď sú v akcii a vo väčšom množstve. Aj preto mám väčšie zásoby. Veľa potravín v akcii je aj o 50-100% lacnejších. A samozrejme zemiaky, ale tie máme momentálne od svokry. Ja sa zásobím aj preto, že nemám blízko obchod.

evica17
16. dec 2022

@drzaopica ovocie máme svoje jablká a hrušky ešte na zimu aj, cele leto,jeseň maliny,ríbezle a dorbne ovocie. Čiže na veľkom nákupe kúpi muž banány,mandarínky a pomaranče pre zmenu a keď sa minie jeme zas svoje.
A zeleninu, koreňovú zeleninu,kaleráb ,cviklu ,tekvicu, kyslú kapustu a také máme od rodiny, zásoby riadne , zas na veľkom nákupe sa nakúpi šalát,paradajky papriky a také na večere, tiež keď sa minie varím z toho čo je doma. A v mraziaku je veľa mrazenej zeleniny. Ale reálne tá zelenina vydrží u nás týždeň a pol cca,aj viac,ak je dobré uskladnená. Kupujeme jej vo väčšom množstve. Zelenina sa nezvykne tak rýchlo pokaziť ako ovocie

vlado818
16. dec 2022

Pivo. Wc papier

slavomira236
16. dec 2022

@kristiii múku mám 2 kg hl 2 2 kg polohrubej vždy keď ma napadne spraviť budlaninu napríklad alebo langoše robím raz za mesiac z kila muky pirohy raz za mesiac po 2 kg to niesu nejaké zásoby nekupujem po 10 20 kg ak niekto to skôr starší vidím že majú v kosikoch taketo mnozstva

kallanchoe
16. dec 2022

Noo mám dve malé deti...takže zásoby mám stále...zo všetkého ...u nás to tak robila aj babka,mama aj ja...nakupujem,keď je ,,akcia" na celé balenia....keby niečo....špajza plná,pár mesiacov by sme prežili štyria....málokedy sa mi stane,že otváram posledné balenie ...napr. 3 týždne mám teraz deti choré...do obchodu chodím len pre pečivo,sunku,ovocie...varím zo zásob...

cecilia29
16. dec 2022

Múka, maslo, cestoviny, korenie

kamagma
16. dec 2022

Toaletak musi byt😋🤭

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
katka1389
16. dec 2022

@darius_a mlieko,maslo,cestoviny,konzervy ,malinovky a pivo.....

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
oli18
16. dec 2022

Ja mam plny spajz, pivnicu, aj mraznicku. Nemam zasoby rychlokaziacich sa a nemrazitelnych potravin, ako jogurty, mlieko, smotanu. Mrazim aj chlieb, aby som nemusela denne chodit do potravin. Ale zato sud kapusty a zaboby Birelu😉

sima1415
16. dec 2022

Mlieko, múka , mäso, toaleťák, vložky, plienky

kristiii
16. dec 2022

@slavomira236 ja mávam tiež, síce len po kile z každej múky, som narážala skôr na žienky, čo tu dennodenne tvrdia ako ľudia, ktorí varia aj múčne jedlá živoria a nejedia zdravo a tu zrazu ejha, pomaly každý Slovák v zásobách múka. Mi to prišlo také vtipné 🙂

euka210
16. dec 2022

@darius_a ja mam zasoby vsetkeho trvanliveho... muka, cukor, ryza, cestoviny, olej, pudingy pre deti, kava, toaletak musi byt tiez 😁, konzervy a neviem co este. Nebavilo by ma toto kupovat po 1-2 kusoch kazdu chvilu.

h2o2
16. dec 2022

@zuzanka.zuzu Presne to isté robim aj ja.

malacibulka
17. dec 2022

Alex sprej na nabytok. Milujem tu vonu a stale sa bojim, ze to nebudem vediet zohnat. Inak kupujem strukoviny a suche potraviny do velkych 5 litrovych flias.

majlo1234
17. dec 2022

Kavu a mlieko do kavy😃

Strana
z2