Čo letí v móde, líčení atď.-nech nie som mimo na MD.
Caute baby, ak ani vy nechcete byt mimo dajte echo co je v mode, ako sa líči túto sezónu a tak všeličo čo sa týka životného štýlu dnešnej doby...napr. aj ake nove moderne vyrazy sa pouzivaju 😉 😀 😀
@monkula no aby to nevymazali,ze reklamu robim, ale hadam nie...
http://www.hennayvette.sk/vlasove-rastlinne-zab... mam nejake z tychto zabalov, niektore fajn vonaju, jednez zazvorovy som mala, to ma mm mohol zozrat, jak mu to vonalo 😀 ale zas ten co sa vola Kalpi tone som mala vcera, ale to mi smrdi, to uz nechcem. Maju nejaky ruzovy zabal, vraj s prijemnou vonou, no tak to mozno skusim. Citala som dost chvalu na Amla zabal, ale to som este nemala. Tebe mozno postacia masky, maju ich hodne a na tie huste vlasy to moze byt super, ja potrebujem tie praskove somariny, to robi taky hustejsi efekt, no co uz somnou...
inac som akurat minule citala v .tyzdni, ako je strasne in vsetko v mode bio, od bavlny az po recyklovane kozusiny, no ked si to tak vezmem, tak aj natural kozmetika je hodne in, vacsinou draha, ale da sa najst, ako pises, Alverde v pohode.
ja som vcera videla jednu maminu, mala kratky uces, asi nejaky hodne moderny zostrih, take natupirovane to mala strasne, ale aj zdialky bolo vidno, ze tie tmave vlasy su totalne suche, akoby takym sivym prachom pokryte, ako tie konce mala rozlamane, no ked som ju videla z blizka, hodne mi tych vlasov prislo luto.
ked uz je nieco in, tak je jedno, ci su kratke, dlhe, blond, ci tmave, ale zdrave by mali byt urcite...
inak ako som vcera pozerala tie svetriky, ako @zuzana76 hodila link, tak som zistila, ze svetre co mi mamina postrikovala by som mohla hodne draho predavat.... ja som vzdy sveter brala ako taku domacku vec, ako napr. ked si spoluziaci kupovali na desiatu fajnove bagety a ja som nemohla, lebo ja som mala desiatu starostlivo nabalenu z domu...ale to mi nedochadzalo, ze to mam kvalitnejsie a zdravsie, len som chcela daco ine...
a takto je to aj s mojimi svetrami, kukam, co kde zohnat, ale super veci mam v skrini, len ich treba zacat povazovat za neco co sa fakt hodi von a nie ze sveter je len na lyze a na zahradu...
@zuzana76 no tak to je presne tam co som hodila teraz pre monkula 😉 zo zaciatku mi to tak nezaberalo, chce to par aplikacii, nech sa vytvori riadna vrstva, ale ked uz pouzivas DM, tak ti toto mozno chyti hned. ja mam hooodne tmave vlasy uz z toho, s takymi do cervena odleskami, chcem to zmenit na cokoladovo hnedu, hadam dobree namiesam odtiene 😅
no ja idem spat, ta minula noc bola des a hruza, ledva tu sedim, to som chcela este internet banking riesit ( no ale aka som ja IN 😀 😀 😀 ) ale kto vie co by som tam dorobila teraz taka zaspata...
jo, este som hrozne in v dacom - ja sedim v robote a muz je cely den s dietatom, vecer som na nete a muz je s dietatom ..... no strasne.... staci mi jeden taky den a mam dost 😅

@mamutka nasypala som si dva sáčka na necelé tri deci, fuj, smrdí to ako fras, ako hnoj.. aj to tak vyzeralo.. ale tak uvidíme... mám na hlave čiapku, takú modrú a malý sa mi smial, že vyzerám ako megamozog 😀 😀 🙄 😠
a dáš mi link? Lebo ja som za toto balenie dala vyše 6€ a na stránek tej firmy som doma zistila ,že tú krabičku predávajú za 84 českých, takže niečo vyše 3€, to je polovica....
a rozhodla som sa, že už žiedne chemické svinstvo si na hlavu nedám.. ja si už vlasy nefarbím, čakám, kým mi to odrastie, aj si chcem nechať vlasy prestrihať, nech to nemám takú husté, potom darujem 😀 😀 😝