icon

Čo mi ušlo?

cacianka
2. jún 2021

Prosim kto čítal reakciu o tom volani na socialku od susedy ? Bola som u lekara a nestihla som si precitat vodopád na moju hlavu.
To som bola taka hnusná a admin zmazal kvoli mne ?@matkahelka
@elenita
@darinkadarinka

elenita
2. jún 2021

@cacianka Ahoj. Podla mna to bolo kvoli vulgarnym nadavkam, ktorymi Ta autorka temy pocastovala...nasledovali 3 prispevky, v ktorych Ta oznacila za pi...a pod 🤦🏻‍♀️ Urcite zasiahol admin.

darinkaninka
2. jún 2021

@cacianka Určite kvôli agresivite a vulgárnym nadávkam. Úplne psycho reakcia to bola.

cacianka
autor
2. jún 2021

@elenita to fakt sa až tak spustila ?
Nastvala ma jej veeeelmi oneskorena reakcia a rovno jej utoky a vyhrážanie. Tak som si dovolila doraznejsie ako zvyknem reagovať. Aj som tušila ze sa predviedla, len by mi bolo blbe keby som ja prehnala, to by som sa radsej kajala.
Diky

elenita
2. jún 2021

@cacianka no, ja osobne som tie prispevky nahlasila, a urcite som nebola jedina...a teda - asi sa to tam s tou socialkou nevyvija 2x priaznivo, ked takto vyletela...ktovie, co tam vsetko je/bolo🤷‍♀️

darinkaninka
2. jún 2021

@cacianka No úprimne, mňa tiež ruka svrbela napísať, že tá suseda asi mala dôvod poslať sociálku na ňu, keďže sa takto predviedla.

malinoismum
2. jún 2021

Fuuuu nebola som prítomná a ani neviem o čo poriadne slo, ale teda ... nestačím sa čudovať... že niekto až takto klesne... 🤦🏻‍♀️🙈 inak len tak mimo témy s @cacianka sa vždy názorovo zhodnem 🙂

hvolkovamirka
2. jún 2021

o co som dnes prisla? 😀

rebekamarcusko
2. jún 2021

O com je rec?

cacianka
autor
2. jún 2021

@darinkaninka mna svrbelo napisat ostrejšie, ale nie som hulvat

casavina
2. jún 2021

Tiež neviem o čo šlo ale niektoré "dámy" by si mali naštudovať ako byť empatický voči ľuďom 😉 lebo mk už vôbec nie je to čo bolo kedysi..

cacianka
autor
2. jún 2021

@malinoismum diky😉
V polovici decembra pisala ze suseda ich nahlasuje na sociálku bezdovodne, lebo jej asi šibe, vsetko maju ok,ona že ich znova udala lebo tam boli policajti.
Mala nejake reakcie a 1 jej napisala ze ktovie ako to je, ....lebo autorka sama zverejnuje osobne info o dcérke a keby hocikto chcel tak si najde o nich a dcerke vsetko lebo sama matka to zverejnuje.
A autorka sa zobudila vcera 23.50 - po polroku od posledneho prispevku a zacala sa vyhrážať tej 1 babe.takmer hodinu o polnoci to trvalo a splietala Gdpr + kriminalka + blaboly tocila v asi 3 siahodlhych prispevkoch, same hromy blesky a !!!.
Tak som sa zastala (ani neviem koho) a napisala som jej preco spala pol roka a co to splieta.ze nikto nic nezverejnil iba ona sama, a je úbohé sa takto správať písať a útočiť. Preco neriesila (aj tak nebolo čo) pred polrokom a jedina urazka bola asi či dovtedy spala na cajle, lebo tak vyvadza ako ich klient.
Zhruba toto. Kludne ma opravte.

deti95060810
2. jún 2021

nechápem prečo sa všetci boja sociálky... Však aj u nás boli. Asi nás niekto nahlásil, kto vie. Ako pani prišla - tak rýchlo odišla. Bola u nás 10 minút? Viac sa neukázala....

malinoismum
2. jún 2021

@cacianka To je choré ozaj 🙂

number19
2. jún 2021

@deti95060810 Co bolo pricinou nahlasenia?

cacianka
autor
2. jún 2021

@number19 no to kolizna nezvykne oznámiť

basska_b
2. jún 2021

Bože, škoda čas strácať na také prípady pre psychiatra. Anonymné si tu každý napíše čokoľvek. Potom sa čudujem, že koník ma povesť aku ma. Uchýli, psychopatky, hlúpe 15ročne baby, každý deň.

andreatytler
3. jún 2021

@cacianka no vidis. Spravas sa tu cely cas uplne vzorove, radis, podporujes, pomahas, konstruktivne kritizujes a coho sa ti dostane? Nadavok... chuda moje.... ved je tu toko zien, ktore by si tie nadavky zasluzili a dostanes ich prave ty☹... ale aspon je tu vzruso.... len skoda ze som o to prisla.

cacianka
autor
3. jún 2021

@andreatytler ja som taka vzorova pi.a a bohvie čo😁
Nastastie som si nestihla prečítať kanalizačne správy, takze to hlboko neranilo moje ego .😇
Len ju ľutujem, musi sa jej veeeeelmi ťažko žiť sama so sebou

cacianka
autor
3. jún 2021

@andreatytler 🌹🌻🌺

ivanka12311
3. jún 2021

Mne niečo ušlo tuším úplne...o čom je prosím reč? 😌

cacianka
autor
3. jún 2021

@ivanka12311 dala som strucny obsah 14.48

jankapepe
3. jún 2021

@cacianka no vidíš to asi mne 😁 nestihla som prečítať lebo už diskusia bola zmazana. Áno ja som ju upozornila na to že zbytočne rieši ochranu svojich údajov keď ona sama ( dva kliky tu) hádže na net omnoho citlivejšie údaje o sebe a svojom dieťati. Že úrady konajú v záujme dieťaťa a ak nemá čo skrývať tak nemôže byť problém s nimi normálne komunikovať.
Škoda že som ten výlev nestihla 🙁

cacianka
autor
3. jún 2021

@jankapepe tak asi ty si písala 17.12.že vieš jej meno vek aj bydlisko, že nie je problém zistit aj rodne číslo keby niekto chcel lebo práve ona to vycapuje na siete a verejne barsčo.bolo to ako varovanie a velmi slušné. A ona včera o polnoci, po polroku, ti napísala asi 3 siahodlhe dristy ze ta udá a aj udala na kriminalku, citovala § ale take blaboly pomiesala a útočila na teba, že už som nevydrzala a napisala jej. Slusne tvrdo.a sialene sa obula do mňa. Nestihla som prečítať, nahlasili ju a admin zmazal.
Čestne tu vsetky ubezpecujem ze v prispevku si ju nijako nenapadla tak, aby sa na teba tak vybliakala.
Tá cajla bola asi oprávnená, ked takto reagovala na teba aj na mňa.

jankapepe
3. jún 2021

@cacianka 🤣 nech sa páči, kľudne nech ma uda za to že ona sama hlúpo zverejňuje na nete všetky možné info, sa pobavia..
To že to zverejnila miliarde ľudí vôbec nevadí. Mňa by len zaujímalo ako to dopadlo s tou socialkou.

cacianka
autor
3. jún 2021

@jankapepe aj mňa...
Ale suseda je debilna, aj ty aj ja len ta zena je lietadlo 😉