icon

Čo najbizarnejšie vám povedala vaša všeobecná lekárka?

10. jan 2023
Strana
z2
romankova
10. jan 2023

Ked som mala 19 rokov a prisla som si pre kartu aby som si ju dala od nej ako pediatricky ku dospelackemu vseob.dr., vynadala mi ze som sa nedostavila na 18roc.prehliadku ze posielala pozvanky. Ked som sa jej opytala na adresu kde to poslala (o dve dediny dalej na moje priezvisko ale meno ine a aj cislo domu)... snazil som sa jej to vysvetlit, ze to poslala inde, vynadala mi, ze ked sa prestahujem, mam nahlasit zmenu adresy... ja som na tej adrese byvala odkedy ma doniesli z porodnice 😅🤣😅🤣

nikuska412
10. jan 2023

Mne moj lekár x týždňov dozadu povedal, že načo som chodila osobne, že to zapálene hrdlo a upchatý nos som mu mohla aj odfotiť a poslať e-mailom. 🤣🤣🤣
Mimochodom to už bolo po týždňovej PNke, že som sa tam šla ukázať, lebo sa mi to nezlepšovalo.

oslo1
10. jan 2023

Detska lekarka. Ked som ako 10 rocna Isla na operaciu oci koli strabismus, skulenie oci. Napisala mi do papierov, ze mam nabeh na obezitu.
Mala som to pred pubertalne ukladanie tuku. Obezna som nikdy nebola.

simona20201309
10. jan 2023

Mne na pohotovosti napísali do spravy, že mandle sú čisté (niečo v tom znení, neviem už presne ako to tam bolo popisane) . . . Krčné aj ústne mandle nemám už 15r 😀

h2o2
10. jan 2023

Že po zapali priedušiek mám ist po 4 dňoch do práce že som to mala vylezat a hovorim jej že to nemôžem lebo mám 2 ročné dieta a ona že taký je život...

ninka297
Odpoveď bola odstránená
katka1989ba
10. jan 2023

@nikuska412 u nás je vyšetrenie z fotiek ako keby normalne 🤦‍♀️🤐. Odkedy je covid, už inak mam pocit ze lekári neordinuju. A to som mala poslať nie len foto môjho hrdla, ale dokonca aj vyrážky mojho vtedy ročného dieťaťa pediatricke 🤦‍♀️ a keď sa to zhorsovalo, zase len pošlite foto🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️.

benit
10. jan 2023

Mme neurologicka napisala , ze vylucuje neurologicky problem. Chodila som k nej ako na hodiny klavira, posielali ma tam ortopedi. Odmietla dst vymenny na MR. Mam zoperovany nerv na ruke.

angel993
10. jan 2023

Že až budem synovi zavádzať ovocie, mám mu doňho nastrúhať piškótu. Ešte na ďalších 3 poradniach sa ma pýtala či už som dala piškótu. Nie nedala, a to má syn vyše roka.

martina2ve
10. jan 2023

Moj byvali lekar: mala som dlhodoby gastro problem, odmietal ma poslat na vysetrenie a stale mi tvrdil ze to je stres a mam chodit viac do prirody a do lesa....Neskor mi zistili intoleranciu na laktozu.. 👌🏻

nikuska412
10. jan 2023

@katka1989ba to vážne? A ja som si myslela, že len moj lekár funguje len cez internet 🙂 inak zachvíľku budeme pri tých cenách energii robiť všetci homeoffice🥲😀😀

loginexistuje
Autor odpoveď zmazal
zuzahajdulka
10. jan 2023

U sportovej lekarky pocas kondicnych testov na bicykli. Ja 18 rocna, dusiac sa v dychacej rure: "Prosim, uz nepridavajte obtiaznost, lebo dostanem mrtvicu!"
Doktorka: " Neboj Zuzka, ked odpadnes, hned to znizime." 😅

maris5
10. jan 2023

Mne 27.12. Robili vytery z hrdla a z nosa. Dodnes nemam vysledky, podla vsetkeho ich ani neodoslali do labaku.

tanyan
10. jan 2023

Na konci puberty som chodila na rehabilitáciu (bolesti chrbta a kolená). Bolo mi povedané, že všetky tie problémy mám vraj z nadváhy... Mala som pri výške 173 cm váhu 51 kg...

ninusa221
10. jan 2023

Ja som bola u doktorky ktorá miesto toho že by na správu napísala koľko meriam a vážim ( bolo to treba na ďalšie vyšetrenie) napísala len :

nikuska412
10. jan 2023

@ninusa221 SA znamená sociálna anamnéza. Tak asi vtedy uznala za vhodné ju tam uviesť :D

dajda_01
10. jan 2023

Boli sme decká a pediatricka sestre povedala že za posledný rok pribrala 5kg že to je extrémne veľa na 16rocne dievča a musí schudnúť!! (Sestra sa liečila z anorexie a pán Boh zaplať za tých +5kg a vtedy jej ešte minimálne +5kg chýbalo k zdravej vahe)...to ze pani doktorka sa vylievala zo stoličky bol len detail 🤌

ninusa221
10. jan 2023

@nikuska412 normálne sme sa len bavili ale čo tam chodí aj mamina tak aj jej tam hocičo píše 🤣

oranzovyvevericnik
11. jan 2023

@dajda_01 kokos, to co bolo za kravu???

vevesh
11. jan 2023

Gastrolekar - (v 20tke som bola kvoli bolestiam brucha)- Co tu robite?!?!? Ste este mlada, aby som vas vysetroval!😵😵😵po hadke mi spravil dost necitlivo gastro zaludka s reakciou: no, toto by som v zivote nepovedal. Toto tam nemalo co hladat (som si sama vybrala, ze ano...)🤔🤔😬😬
Obvodna (pri podozreni na alergiu, tipovali sme doma, ze lieska)- vy nemate alergiu, len kaslete - vkuse. Musite viac chodit do prirody, hlavne na jar. Cisty tatransky vzduch vam prospeje. (Ano, mam alergiu na liesku potvrdenu inym lekarom).
Ked som bola mensia, sa hadala vzdy s mamou na preventivkach, ze nemam srdce, lebo ho nikdy nepocuje bit 🤨🤨🤨potom ma vzdy vitala s pozdravom: a to ste ta, ktorej nebije srdce.🤦‍♀️

amiga
11. jan 2023

Mala som/ stále mám len 1 dieťa, druhé sa nedarilo viac rokov. V 42 rokoch u mňa zistený vysoký prolaktín. V zahraničí lekárka na endokrinológii, na moju otázku, či mi dá aj nejakú liečbu na to, odpovedala, že na tehotenstvo som už stará 🤷‍♀️ O pár mesiacov som si všimla na nej, že ona v 40 tehotná...

ana82
11. jan 2023

naša obvoďáčka všetko lieči šalviou a prikladaním kelových listov🙈
a všetci sú tuční a majú to z obezity 😂

mb2021
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
11. jan 2023

@simona20201309 presne toto aj mne s mandľami. A niekoľkokrát! V nemocnici, ze zapálené ich nemáte, vas boli hrdlo? Ja lekárke na to naspäť, ze prosim? oni mi dorastie??? Ona mi naspäť vy ich nemáte? Ja ze nie uz 25 rokov nie. Ona mi naspäť, ok, potom ich teda nemáte.
Asi s tým vseobecne maju lekári problem, ked vidia aj to co človek xy rokov nema🤣🤣🤣 este ze taky gyndos aspon sono pouziva🙈

bizubcek
11. jan 2023

Lekárka (už bývalá) mi zo stoličky pohľadom diagnostikovala zápal močových ciest, pretože ma bolel chrbát v driekovej oblasti. O 2 týždne neskôr mi diagnotikovali prasknutú platničku (neurológ na základe MRI).

lenkadenisa
11. jan 2023

Keď bola prvá dcéra menšia, bola som s ňou na pohotovosti... A službu mala taká staršia doktorka a hovorí mi: Keď to človek Nikdy nevie, čo tým deťom je 🤣

danica2711
11. jan 2023

už tu bol gynekológ, teraz všeobecný, to chceš prejsť všetky "vtipné" lekárske profesie?

beata_k
11. jan 2023

V puberte ma pichalo pri srdci, dnes je z toho tachykardia. Vraj co mna v mojom veku moze boliet srdce 🤦🏼‍♀️

kristinapetronela
11. jan 2023

Všeličo ale aj sestrička nepríjemná niekedy .skôr sa čudujú prečo prídem o ním chorá 🙂)))

Strana
z2