Čo nakupujete v kauflande?
Čo nakupujete v kauflande?
@kristina100 vsetko na varenie a upratovanie, zena totiz musi varit a upratovat, presne tak, ako si to vcera napisala😉
@perdulka7 prosim ta, to je podpultovy tovar, horsie ako lentilky za socializmu😀
@dskjhfdlkdjhl nezabudni - aj keby od unavy padala na hubu, navarene a upratane tip top musi byt.
A ja som tam v zime hľadala maliny a nemali....musela som ísť do lesa😢
@veronikaszabova Hlavne, aby bol pan manzel spokojny a mohol sa venovat muzskym pracam, na gauci😀
@korunka1 a v lese boli? Stretla si aj bratov mesiacikov?
@dskjhfdlkdjhl marec bol na dovči v Thajsku, máj bol spitý pod obraz boží, september sa predvádzal a zvyšných som nevidela , venoval sa mi január a máte mi čo závidieť, je to fešák 😍
@korunka1 tmavovlasy blondak? Vsetky by sme ho brali?😀
@dskjhfdlkdjhl si píš
@korunka1 A dúfam, že si aspoň v kuchyni sedela a piekla mu koláč z tých malín!
@kristina100 ja nic napriklad, kaufland mi nevyhovuje, furt plnka, dochodci do teba busia vozikmi, potraviny cudnych znaciek, prevazne z polska, parkrat som bola a stacilo mi, Lidl detto
Ja chodim do tesca a do jednoty a ak kupujem nieco nove, co som este nemala tak si dokladne precitam z coho to je a odkial to je
@kristina100 No, a co Ty v kauflande kupujes?
@korunka1 Dobre, ja skusim tiez niekedy na tie zimne maliny zbehnut, presne tento typ sa mi strasne paci😀
@dskjhfdlkdjhl veru tak treba aj to kupovat 🙂
@kristina100 no, ved si nam ale nenapisala, co Ty kupujes, inspiruj nas, vsetky na to cakame.
co potrebujem a co je v akcii, ale vacsinou syr, sunku, maso a nejake tie sladkosti
Ja som tam kúpila živého krokodíla, choď pozrieť možno ešte majú.
@kristina100 Inak, mne nie je celkom jasny zmysel tejto diskusie. Zapojila som sa, lebo som dufala, ze nam vysvetlis, o co ide. Ja totiz neviem, ci teraz este niekto funguje tak, ze nieco kupi tam a nieco inde a ma tolko casu, aby obiehal ako druzica vsetky obchody. Proste ak sa vyberiem na nakup do Kauflandu, tak si urobim nakup, aky potrebujem a ak sa vyberiem inokedy do Tesca, tak si ten nakup urobim tam.
@dskjhfdlkdjhl má prestávku medzi varením, nechápeš?😝
@korunka1 no, som myslela, ze taka gazdina uz ma davno navarene😀
@kristina100 Ty tam podľa mňa nakupuješ vínko v tetrapaku a potom zakladáš takéto témy.
Veď skús zmeniť značku.
@pablito555 Ja alkohol nepijem ziaden takze nie
@dskjhfdlkdjhl veru mam
@kristina100 a napises nam uz, co v tom Kauflande kupujes?
@kristina100 Ešte stále si v tom Kauflande, keď nepíšeš?
No čo si tam nakúpila, zaujíma nás to.
@pablito555 teraz musime pockat-cas obeda,urcite obskakuje muza.A mozno kupila toho ziveho krokodila a zozral ju uz

stresnu krytinu,tehly,auto...podla toho na co je akcia🙈