icon

Nakupujete na Sashe?

12. sep 2026

Ahojte, zaujíma ma či nakupujete na Sashe alebo či poznáte niekoho, kto tam pravidelne nakupuje?

kati1414
12. sep 2026

@anonym_autor ahoj, ja občas niečo kúpim, ale nie pravidelne 🙂

svetlonos
12. sep 2026

@anonym_autor
Áno občas od 4 konkrétnych žien ale príležitostne, nie pravidelne. Som nadmieru spokojná. Kamoška spomínala pani, od ktorej tam kupuje softsheljy deťom. Prečo sa pýtaš? Keby tam mali niečo, čo sa mi páči veľmi, v pohode kúpim.

anonym_847ccb
12. sep 2026

asi 2 x som nakupila, prsten ktory zhrdzavel a rucne robene mohutne celenky z kvetov na fotenie, tie boli super, ale to bolo davno, mozno 10 rokov som tam uz nenakupovala

anonym_52d8c8
12. sep 2026

Ano, hlavne batohy, kabelky a tasticky, akurat vo stvrtok mi prisiel balicek

anonym_422bdb
12. sep 2026

Kedysi som kupovala, uz roky nie. Radsej si najdem tvorcu priamo a kupim cez neho. Velakrat som ani nebola velmi spokojna, cize mi tam pridu niektore veci znacne predrazene. Ale tak to uz je aj o vkuse a stasti a tak. Mne hlavne tie provizie a pod sa menej pacia a tym padom, radsej rovno dam vsetko tvorcovi ako sponzorovat "sashe".

ivana11155
12. sep 2026

@anonym_autor kupila som dvakrat veniec na dvere, ale vzdy bol na foto krajsi, manzelovi na 40tku take vtipne tricko ale neudrzalo pranim tvar a roztiahlo sa a este cosi. Vsetko bolo nic moc. Uz som ani stranku velmi dlho neotvorila.

basska_b
12. sep 2026

Ja som tam tiez uz dlho nic nekupila. Ale zvykla som tam kupovat kadejake darceky: magnetky, ramiky, bodycka, sviecky, kalendare, vence... su originalne a clovek podpori slovenskych tvorcov. S kvalitou som bola na 95% spokojna. Vzdy clovek jedna s inym predajcom.

fujo
13. sep 2026

Ano prilezitostne nakupujem viac rokov Hlavne originalne darceky- vzdy mali uspech Posledne krasna rucne robena drevena truhlica ako nabytok Urcite odporucam A podporite tym vela nasich ludi Dokonca som nakupovala postroj pre psika rucne site / uz 3 psik/ a prestali vyrabat a neviem, veru kde taky perfektny a za dobru cenu teraz najdem

gondyo
13. sep 2026

Dala som si tam šiť krásne valcové vankúše,podľa želania,vybrala som si látku,rozmer atď
Mám drevené nastenné hodiny zo sashe,čo by som ešte chcela sú šperky,náramky...nadhera

anonym_80ea35
13. sep 2026

@anonym_autor nakupujem, keď hľadám nejaké speci darčeky, väčšinou pred Vianocami alebo keď cestujeme za rodinou do zahraničia