Nakupujete na Sashe?
Ahojte, zaujíma ma či nakupujete na Sashe alebo či poznáte niekoho, kto tam pravidelne nakupuje?
@anonym_autor
Áno občas od 4 konkrétnych žien ale príležitostne, nie pravidelne. Som nadmieru spokojná. Kamoška spomínala pani, od ktorej tam kupuje softsheljy deťom. Prečo sa pýtaš? Keby tam mali niečo, čo sa mi páči veľmi, v pohode kúpim.
asi 2 x som nakupila, prsten ktory zhrdzavel a rucne robene mohutne celenky z kvetov na fotenie, tie boli super, ale to bolo davno, mozno 10 rokov som tam uz nenakupovala
Ano, hlavne batohy, kabelky a tasticky, akurat vo stvrtok mi prisiel balicek
Kedysi som kupovala, uz roky nie. Radsej si najdem tvorcu priamo a kupim cez neho. Velakrat som ani nebola velmi spokojna, cize mi tam pridu niektore veci znacne predrazene. Ale tak to uz je aj o vkuse a stasti a tak. Mne hlavne tie provizie a pod sa menej pacia a tym padom, radsej rovno dam vsetko tvorcovi ako sponzorovat "sashe".
@anonym_autor kupila som dvakrat veniec na dvere, ale vzdy bol na foto krajsi, manzelovi na 40tku take vtipne tricko ale neudrzalo pranim tvar a roztiahlo sa a este cosi. Vsetko bolo nic moc. Uz som ani stranku velmi dlho neotvorila.
Ja som tam tiez uz dlho nic nekupila. Ale zvykla som tam kupovat kadejake darceky: magnetky, ramiky, bodycka, sviecky, kalendare, vence... su originalne a clovek podpori slovenskych tvorcov. S kvalitou som bola na 95% spokojna. Vzdy clovek jedna s inym predajcom.
Ano prilezitostne nakupujem viac rokov Hlavne originalne darceky- vzdy mali uspech Posledne krasna rucne robena drevena truhlica ako nabytok Urcite odporucam A podporite tym vela nasich ludi Dokonca som nakupovala postroj pre psika rucne site / uz 3 psik/ a prestali vyrabat a neviem, veru kde taky perfektny a za dobru cenu teraz najdem
Dala som si tam šiť krásne valcové vankúše,podľa želania,vybrala som si látku,rozmer atď
Mám drevené nastenné hodiny zo sashe,čo by som ešte chcela sú šperky,náramky...nadhera
@anonym_autor nakupujem, keď hľadám nejaké speci darčeky, väčšinou pred Vianocami alebo keď cestujeme za rodinou do zahraničia

@anonym_autor ahoj, ja občas niečo kúpim, ale nie pravidelne 🙂