Čo nestíhate?
Ďakujem za každú odpoveď.
- čo nestíhate a chceli by ste stíhať?
- ktoré činnosti vás oberajú o čas, ktorý by ste napr. radi strávili relaxom, s deťmi, vzdelávaním......?
- čo sa vám ale vôôôôbec nechce robiť, a robíte, lebo to treba?
- ktoré domáce práce by ste najradšej zrušili? 🙂
- akú pomoc - s hocičím - by ste uvítali?
Čas by aj bol, ale taaaaaaaak sa mi nechce umyť okná a žehliť že to robím len naozaj v absolútne nevyhnutných prípadoch😅 A všetky domáce práce robím len z povinnosti, ani o jednej sa nedá povedať, žeby ma bavila, takže občas si s radosťou zaplatím za to, že to niekto spraví za mňa 😀
Niekedy mam tolko prace ze nestiham ist ani na wc,ani vody sa napit robota dieta... Ktore prace by som zrusila? Zehlenie to nerada robim aj ked musim☺☺
Nestíham žehlenie. A tak nežehlím, okrem košiel a niektorých nohavíc nič. Čo sa mi nechce robiť? V poslednej dobe nič, ale tak zase nenechám si to padnúť na hlavu. A vôbec netuším ako je to možné, ale stále zápasím s kuchynskpu linkou. Nie je veľká ale stále je rozhádzaná a stále ju upratujem. Pri prvom dieťati sa nedalo ísť ani na WC. Skrátka sa nedalo. Teraz to nie je až také náročné.
ja odpoviem takto=vsetko sa zvladnut nejako da,nemam ani prace,kt.mam extra nerada,aj sa snazim stihat vela veci,akurat,casto to bohuzial robim tak narazovo a rozhodli sme sa opravovat nieco na dome,takze toto mi pride tak trosku luto,ze je to na ukor casu s detmi
ALE,najviac ma hneva,rozlutosti a aj komplikuje vela veci fakt,ze okrem manzela nemam komu dat deti aspon na jeden den do mesiaca...vsade ideme bud s oboma detmi alebo aspon s jednym...alebo ostane doma mannzel,alebo ja s nimi...skratka,ani nepamatam,kedy sme boli my IBA dvaja niekdy spolu....tuzim dat deti na chvilu niekeomu,bez toho,aby som sa musela bat a drzat telefon v ruke,ze musim ist pre ne,ze,ze,ze...no ale taky je zivot,nelutujem to,ze ich mam,len niekedy to pride cloveku luto a najma,potrebovali by sme s manzelom aj klud na par minut do mesiaca.
no...ale deti podrastu a uz to bude lepsie.
treba robit len to najnutnejsie, navarit, oprat, nieco spratat, ja uz roky nezehlim netreba velka strata casu a pri mojich 5 detoch nemozne, radsej idem s detmi von, venujem sa im a okna dokial je cez ne vidno staci umyt 2 krat do roka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Mala by som cvičiť, resp. viac sa pohybovať a vymýšľam si, že nestíham. Ale keby chcem tak stíham.
Všetko je to podľa mňa o hlave, keď si niekto povie že to nestihne tak to proste nestihne, ale dá sa všetko pekne stíhať. Treba si len vedieť rozvrhnúť čas správne 🙂
ja mam ocit ze nestiham nic ☹ kym prideme z kruzkov ( pri viacerych dtoch sa to strasne kryje ) ... ale asi to je zlym nacasovanim, asi by som si mala urobit nejaky casovy harmonogram 😀 veru neviem ako to robia ostatne maminy ze maju aj upratane, aj ozehlene, aj sa venuje sebe ... ja mam par konickov a to som rada ked sa dostanem napriklad k hačkovanie aspon vecer ked deti spia.. a idem si zabehat ked behaju aj krpci po ihrisku - uz som pochodpila ze take ako dat si sluchadla na usi a ist po lese bude az o par rokov... tak aspon na nahanky sa hrame 🙂
chcela by som stihat ist si vecer zacvicit ... ale to treba deti ukladat :(
neznasam zehlenie... a robenie v zahrade...
pomoc - keby mi niekto vzal deti na aspon jeden den a my by sme s muzom vybeli na nejaky kopec sami a potom nebodaj aj na veceru s kinom 😝 .. ale to je čista fatamorgana
To cvicenie je asi najtazsie sa donutit. Ked mam aj nejaku hodinku cas tak radsej si nachvilku sadnem pred telku a oddychnem si ako sa donutit ist cvicit. A ma to zacina hnevat :/
nestiham domace prace
áno, som bezdetná, ale proste svoj volny cas chcem travit inak, ako upratovanim. Chcem byt s ludmi, priatelmi, citat si, relaxovat.....
a nejako sa tam to upratovanie nedostane 😀 😀 😀
Ja som bezdetna zatial, ale aj tak niekedy mam pocit, ze nic nestiham.. Bude to asi tym, ze rada lenosim 🙂 uz mnohokrat som si povedala, ze si zacnem uzivat zivot, ze nejaky prach pod sedackou ma nedonuti sediet cez vikend doma a upratovat.. A kazdy vikend co pride ma to upratovanie do seba nejako vcucne, ze nemam cas si nikam vyrazit :(

Riadne vyumývať okná, ale že tak extra, to sa mi nechce
A nemá čas si riadne vyčistiť kúpeľňu a kuchyňu, myslím obkladačky a riadne vydrhnúť podlahu (teraz myslím zájdenú špárovku). A k tomu sa neviem dokopať utrieť prach na linke. Pri predstave toho, čo tam je................. sa mi do toho nechce.