icon

Čo nikdy nechýba vo vašej kabelke?

30. jún 2025

Čo máte vždy v kabelke že bez toho nevyjdete z domu?

galganka
30. jún 2025

Telefón, peňaženka, kľúče. Hotovo.

sssss123
30. jún 2025

Dáždnik, peňaženka, doklady, mobil, kľúče

autor
30. jún 2025

Alebo ešte mi napadla otázka😊čo máte v práci v skrinke/stoliku osobne veci? Aké?

lija22
30. jún 2025

sranda. ja nenosim kluce. mame skrysu na zahrade, kde nehavame kluce. inac mam balzam, igelitku, navleky igelitove na topanky v kazdej kabelke a iba prehadzujem mobil a penazenku

vevebono
30. jún 2025

V kabelke kľúče, mobil, peňaženka. A v práci v skrinke fixku, pero,pásku a rukavice 😁😁 iba to, čo sa kradne

mima73
30. jún 2025

Mobil,peňaženku,kľúče,hygienky,vlhčené obrúsky,dámske potreby,balzam na pery,krém na ruky,parfém,pilník,zrkadielko,slúchadla,žuvačky,mini lekárničku,malú skladaciu nákupnú tašku,pero,slnečné okuliare a to je asi všetko 🙈 😀

heidi4
30. jún 2025

Vzdy vzdy vzdy od puberty furt to iste (resp. len nieco pribudlo navyse a odbudol mp3 prehravac z 2005 🤣):
Mobil, kluce, penazenka,
pap. kapesniky, slzak, deodorant, zuvacky,
kozmeticka tasticka (tam krem na tvar, krem na ruky, make-up, balzam na pery, naramky, nausnice, spirala aspon - linku som uz vylozila doma 🫢😅, skladacie zrkadielko),
Sluchadla, nabijacka na mobil,
flaska vody, antibakt. gel, pero
Tbl na migrenu, a uz aj v lete Avene termal. vodu na osviezenie a mini prirucny ventilatorcek na ksicht 😅,
Platenna taska na nakup.
A ani za boha nenosim dazdnik. 🤦🤣
Neznasam to zbytocne vlacit. Radsej zmoknem a ten kusok prebehnem, a, pouzijem kapucnu predsa (ak zrovna je). 😅
Nuz, neznasam pocit, ze nieco potrebujem a zrovna to nemam, vrazdila by som (sa) a zo skusenosti aj vzdy vyuzijem to vsetko.
Obcas este nosim aj A5 zapisnik, ale malicko. 🙂
A cez svoje dni po 2-3 ks vloziek. 🙂

ma77
30. jún 2025

Peňaženku,dezodorant,balzam na pery,hygienické vreckovky,mobil,žuvačky,pero,kľúče,okuliare,cigarety,čip do prace,kľúče od skrinky v práci,čistiace obrúsky na okuliare ibalgin

heidi4
30. jún 2025
@heidi4

Vzdy vzdy vzdy od puberty furt to iste (resp. len nieco pribudlo navyse a odbudol mp3 prehravac z 2005 🤣):
Mobil, kluce, penazenka,
pap. kapesniky, slzak, deodorant, zuvacky,
kozmeticka tasticka (tam krem na tvar, krem na ruky, make-up, balzam na pery, naramky, nausnice, spirala aspon - linku som uz vylozila doma 🫢😅, skladacie zrkadielko),
Sluchadla, nabijacka na mobil,
flaska vody, antibakt. gel, pero
Tbl na migrenu, a uz aj v lete Avene termal. vodu na osviezenie a mini prirucny ventilatorcek na ksicht 😅,
Platenna taska na nakup.
A ani za boha nenosim dazdnik. 🤦🤣
Neznasam to zbytocne vlacit. Radsej zmoknem a ten kusok prebehnem, a, pouzijem kapucnu predsa (ak zrovna je). 😅
Nuz, neznasam pocit, ze nieco potrebujem a zrovna to nemam, vrazdila by som (sa) a zo skusenosti aj vzdy vyuzijem to vsetko.
Obcas este nosim aj A5 zapisnik, ale malicko. 🙂
A cez svoje dni po 2-3 ks vloziek. 🙂

@heidi4 (nosila som este donedavna aj cely manikurovy set - kliestiky, noznicky, pilnik pre kazdy pripad a aj puzdro na slnecne okuliare a parfem, aj nejaky snack, ale to uz ostava doma)

hopsas
30. jún 2025

Ehm...paralyzér...bývame na samote

vroni
30. jún 2025

Kľúče, peňaženka s dokladmi, lieky na migrénu, tampón, papierové vreckovky, žuvačky, tyčinka proti poteniu, balzam na pery a maly notes a pero a usb kľúč a "detské" pasy (dcéra je dospela, ale i tak nosím všade aj jej pas). Mobil nosím vo vrecku, nikdy nie v kabelke.

kavasmliekom
30. jún 2025

Doklady, mobil, Vlhcene utierky, kľúče
V zásuvke mam papieriky od cukríkov, rozne poznamky na kúskoch papierov 🤣 asi 15 pier, Deodorant a servítky Vlhcene

bluka2
30. jún 2025

Pocitac, nabijacky, power bank, doklady, penazenka a a toto som si musela pozriet v slovniku : turniket, zaškrcovadlo na zastavenie krvacania

osky
30. jún 2025

Penazenku,balzam na pery,zuvacky,pero,ceruzku,vreckovy kalendar,telefon,hartipy,platennu tasku na pripadny nakup,par cukrikov,kluce,v lete obcas aj vejar+vlhcene obrusky alebo aj dezinfekcne,damske potreby,zrkadielko
Ak idem na dlhsiu trasu aj malu flasku s vodou

bessie12
30. jún 2025

Teraz nosím menšiu kabelku, tak je tam toho oveľa menej. Peňaženka, mobil, doklady, ibalgin, vložky, hygienické vreckovky, kľúče, balzam na pery, pero, očkovací preukaz a sáčky pre psa.

heidi4
30. jún 2025

... A este ked som chora, tak samozrejme lieky, spreje do hrdla a manuka cukriky zazvorove na cuckanie.

majamat
30. jún 2025

mam zakladnu kabelku a v nej kopec somarin,a le tak samozrejme nesmie chybat penazenka, doklady, papier. vreckovky, pero, zapisnik, alebo niekde nejaky kusok papierika, balzam na pery ci neico podobne a aj steviove sladidlo, lebo ho pouzivam a ked pijem niekde kavu, hodi sa. tiez mentolove cukriky, ci haslerky, alebo apson zuvacky.

v tej zakladnej kabele mam nejake sprostosti, ale tam otazka nesiaha - bez toho by som vysla z domu.

a v rpbote? mam tasticku, volame to kuchyna - pera viacere, aj pribor, salka na kavu, flasa na vodu, kava, sladidlo, krem na ruky, razitko, zapisnik, dozicka s kavou, bielitko ( asi je uz vyschnute ) a neviem. este najnovsie budeme fasovat toaletak ks na osobu, tak aj ten musim nosit. na hlavu toto, aby som si so sebou kufor nosila. dalsi kufor moja kabela, aby som mala dost jedla. si priapdam, ze sa stahujem, ked idem so satne na paracovisko.

alison11
1. júl 2025

Vreckovky,vložky,kľúče,mobil,peňaženka a voda,jedna skladacia taška.

alica110
1. júl 2025

Moja mama mi vždy prízvukovala, že dáma musí mať v kabelke vždy vreckovky.

wudz
1. júl 2025

Ja mám v každej taške balzam, pilník a vreckovky, prehadzujem mobil, kľúče, peňaženku a taštičku prvej pomoci - v nej mám sprej na rany, leukoplasty, stripy na tržné rany, obväz, gázové štvorce a háčik na kliešte. Musím povedať, že tá lekárnička je najviac používaná z celej kabelky 😅

januska12323
1. júl 2025

Bolí ma chrbát len to čítam 😁 koľko vážia tie kabelky? Ja mám len mobil, peňaženku, vreckovky, balzam na pery, pár vložiek a keď je teplo vodu.