Čo plánujete robiť na Veľkú noc?
Otazka najmä pre workoholikov.
Ja budem s deťmi v novej vírivke a budem mať štyri dni len a len pre deti a manzela
spoznavat krasy banskej stiavnice a okolia. vymyslela som vylet, aby som nemsuela cely pondelok behat po celej blizkej a vzdialenej muzovej rodine
Snáď budeme s dcérou obidve zdravé, lebo už x ty deň lezime a aspoň jeden deň niekam vybehneme do prírody, výlet.Velmi som chceli ísť do Viedne veľkonočné trhy, prejsť sa, ale aj počasie má byť zle uvidíme...
Pracovat a dbat o to, aby ti, ktori ju mozu travit mimo domu nenapisali zlu recenziu. Cize sa o nich starat ako v bavlnke.
Kebyze nemam dvoch synov - kupacov, tak zduchnem kdesi na vylet. Takto budem užívať caro velkej noci a tesit sa na plny kos coko-vajec,lebo ich detom zozeriem ja 🤣
@tenerifka que viva la Semana Santa 🤣🤣 uz by som sa mala naucit tu katalancinu a uzivat si ju ako funcionaria 😀 alebo presvedzit muza a odstahovat sa..
@amelie2017 este si sa ju nenaucila?😂
My nie sme zvyknuti mat vela klientov Spanielov, vacsinou su vsetko cudzinci zo zapadnej EU, ale je mi jasne, ze tieto 4 dni to bude ine a bude to zahul....ale nejako to prezijeme
@tenerifka rozumiem vsetko, rozpravat rozpravam,..ale pisanie..🤪 u nas je 50% Francuzi 😱, 40% Katalanci, co si len odbehnu na noc, max dve, ofrflu co sa da a zvysok zahranicni..
no tak nechceli by sme moc sedieť doma, len je otázne, ako to bude s tým počasím, lebo toto čo je vonku, to je des taký vietor. no neplánujeme žiadne návštevy alebo tak nejak, skôr by som bola rada, ak by sme niekam išli
@luccija vo Viedni su velkonocne trhy? Som nevedela. A uz tam nie je ten poplach s terorist.utokmi pred kostolmi?
Mali sme byt doma ale manžel už včera z roboty mi napísal ci nenájdeme nejaké ubytovanie alebo tam kde chodíme stále,,, taka klasika u neho ale neplánovane je vždy najlepšie
@mk1111111111 pozerala som zdá sa, že sú a na veľa miestach Schonbrunn v centre mesta popozeraj...

Ak bude pekné počasie, tak si pôjdem zajazdiť na koni🐴