icon

Čo počúvať pred spaním pre lepší spánok?

3. okt 2024

Dobry vecer, uz asi 6 mesiacov neviem spať kvoli stresom a úzkosti. Lieky brať nechcem. Počúvam pred spanim a v noci ked sa zobudim ukludnujuce meditacie alebo audioromány. Kedže su tie audionahravky dost drahe, a niekedy mi stači jedna na pár nocí, počúvam dokola tie isté. Dajú sa niekde stiahnut lacnejšie? Nemate skusenosti? Na youtube to počuvat nechcem, tam si neviem nastavit časovač, aby mi to vyplo.

lenka098123
3. okt 2024

Ja počúvam rádio litera cez rádio appku, tam bývajú poviedky a také a dá sa nastaviť aj časovač

rozculena
3. okt 2024

ja mám v mobile apku,ale nie poviedky,ale zvuky,dá sa nastaviť čas

rozculena
3. okt 2024
svokrinjazykmonika
3. okt 2024

Ja som počúvala istý čas inštrumentálnu hudbu, jeden album dokola a časom som si na to tak zvykla že už pri prvej piesni mi klipkali očká a pri tretej som väčšinou bola tuhá.

autor
3. okt 2024

Dakujem 😊

jozef11111111
3. okt 2024

Ja pozerám staré filmy Ježiš tie min dvojhodinový dobré sa pri tom niekedy dá zaspať.

bytc20
3. okt 2024

Ja pocuvam na spotify dazd roznej intenzity (slaby, burku, dazd dopadajuci na plechovu strechu,..) Sice nemam problem so spanim, ale toto ked si zapnem, nie je nic prijemnejsieho a teda velmi prijemne sa pri tom zaspava. Vyskusaj. Ine poradit neviem.

bublinka1426
3. okt 2024

litera je fajn.
mna velmim upokojuju ropzravky ci pribehy narozpravane dockom ci machatom. topka

domak2
3. okt 2024

Na ytb sem tam rozhlasové hry, píšeš ze sa nedá nastaviť časovač, ale zas nie sú nejaké strašne dlhé, skončia sa a je. Inak mňa neuveriteľne irituje meditacna hudba, či tie prijemne prírodné zvuky. Najradšej zaspávam pri Dr Grande a jeho rozoberani kriminálnych prípadov (ale je to len po anglicky) 😅

liusa82
3. okt 2024

Ja rada počuvam vždy niečo podla ročneho obdobia. Teraz momentalne roznu jesennu ukludnujucu hudbu. Alebo celkom som si oblubila jazz. To ma tiež dost ukludnuje

sisaka
3. okt 2024

@domak2 ten Dr Grande mi nenašlo. Ako sa volá podcast?

martinmmartin
3. okt 2024

youtube ma brutaaal nudne dokumenty. Trik je naozaj ich sledovat pozorbe, nedovolit hlave aby si usla myslienkami a ked si ujde tak sa vratit a sledovat znova pozorne. Z tej nudy potom hned zaspis
Odporucam historiu vitraznich skiel v stredoveku, alebo absolutnu klasiku ktora bola vyhlasena ako najnudnejsi dokument historii:

https://www.youtube.com/watch?v=Jk71bPz5VLo
domak2
4. okt 2024

@sisaka https://youtube.com/@drgrande?si=hzJRur0Ek6WlIiPp
Nie je to podcast, len videa. Ma aj podcasty s kamarátmi Bella grande media myslím, ale nepridavaju veľa. 🙂

bbshop
4. okt 2024

Treba ísť na terapie k psychoterapeutovi. Potom budeš spať ako babatko. Všetko toto sú len dočasne riešenia a postupne si zvykneš na všetko a nebudeš môcť zaspať už vôbec.

bublinka1426
4. okt 2024

preco mas autor stres a uzskosti? pracujes ci si len doma.

vladka521988
6. okt 2024

Afirmacie Michal Drienik ;) A zmiznú aj stres.A odporúčam ho pozrieť všetky jeho videa. Zmení to cely život.

janage
6. okt 2024

Čítam knihu.

drago12587
7. okt 2024
3petka
7. okt 2024

Mňa osobne tieto meditačné nahrávky vedeli viac vytočiť, manžel si to púšťal a ja som sa prehadzovala v posteli ako vorvaň čo som nemohla spať.
Na youtube je ich inak kopec.
Ale pred spaním by si práve mal/a mať kľud, takže by bolo vhodné urobiť si ticho aby sa mozog ukludnil.