Čo podľa vás prezrádzajú šediny vo vlasoch o človeku?
Čo podľa vás prezrádzajú šediny vo vlasoch o človeku? Považujete ich za symbol príťažlivosti, životných skúseností? Považujete šediny vo vlasoch za znak možnej dôvery v daného človeka, ktorý nepotrebuje zakrývať pravdu a dôveruje si?
@h2 vlasy mi rastú hrozne rýchlo, uz po 2 týždňoch som mala viditeľný odrast, keďže vlasy mám už veľmi šedivé a pôvodná farba tmavohnedá. Ten odrast ma nesmierne rozculoval, takže som ho týždeň prekrývala sprejom, ktorý je riadne otravný, lebo všetko špini. A každé tri týždne farbiť dlhé vlasy je pre mňa otravné a zaťažujúce. Tak sa ma raz muž opýtal, prečo to teda robím, pre koho. A prišla som na to, že to robím pre okolie, nie pre seba. Mne nevadí, že som šedivá. Tak som prestala a uľavilo sa mi. 🙂
Prezradzaju o nom to, ze starne
Ďakujem za odpovede.
Pre zábavu a pobavenie môžeme pokračovať.
Mne tie moje šediny napovedia, že ma zase raz niečo potrápilo, vystrašilo, nahnevalo, nas.alo. Keď mi povypadávajú a ostanú tri zlaté vlasy deda vševeda, budem mať tri priania.
Aké by ste si priali vy?
Sediva som od 25 teda uz takmer 10 rokov teraz uz fakt ze dost farba nedrzi za 5 tyzdnov mam hlavu bielu takze ak ma stretnes sedivu v mojom pripade to znamena akurat tolko ze proste nemam cas si tu farbu na hlavu nageglit.nie nechcem chodit v 35ke po svete sediva a ani v 50ke nebudem nepaci sa mi to..
@viestta beriem tvoj pohlad na vec, su zeny, ktore aj nafarbene vyzeraju otrasne. Ale z mojho pohladu mi sediny evokuju starobu (ano, je to povrchny pohlad). Mozno to je v mojom podvedomi. Moja babka zomrela ako 90-rocna, a vlasy si nechavala farbit natmavo do posledneho okamihu, ja som ju nikdy v zivote nevidela so sivymi vlasmi, bola vzdy dama a pre mña bola a aj stale je inspiraciou a vzorom(samozrejme nie kvoli vlasom). Mam 48 rokov a nemam zatial jedinu sedinu, som trochu maniak a dcery mi vlasy obcas podrobnejsie pozeraju. Viem, ze to raz pride, ale so sivymi vlasmi ma nikto nikdy neuvidi.
Moja spanielska svagrina, 53-rocna, donedavna krasna zena s mladistvym vyzorom a ciernymi hustymi vlasmi (uz par rokov farbenymi), sa dostala do situacie, ze sa jej zivot prevratil naruby v negativnom smere, a zo dña na deñ sa ostrihala nakratko a prestala sa farbit, vyzera ako strhana zena po 60-tke, velmi ju to zmenilo
@tenerifka mne skor pride velmi smutne, ked vidim starsiu damu, ktora ma nanic strih a 2cm odrast a oranzovu pripadne bordo farbu. Mam chut tym damam povedat, ze sa fakt uz nemusia na nic hrat a fakt si mozu nechat svoje sediny a tie peniaze, ktore davaju kazdy mesiac na farbu, nech investuju do strihu, resp. inej starostlivosti o seba..
@tenerifka ja som sediva asi od 30ky sem tam, teraz mam 45 a povedala by som ze mam pol hlavy striebornej ( nastastie mam taky luxusny odtien 🤣) mam blond melir, do strieborna cize sa mi to zlieva, ale tak do 10r to vidim tak ze do tych svojich si bude davat pramene farby, cize naopak.
Nechápem otázke?! Kamarátka je šedivá od 24 rokov. Genetika v tomto nepustí... Hľadá sa odpoveď na nesmrteľnosť chrústa... Úplne nepodstatné a zbytočne