Ako zakryť šediny u melírovaných vlasov?
Ahojte
Mám dlhé vlasy, s blond melirom, svoje vlasy mám hnedé. Takstredne hnedá, nieje moc čokoládová. Mám už aj dosť šedín, a momentálne nemám čas sedieť u kaderníka 4h nakolkolo moje vlasy sú fakt husté a mám malé deti.
Chcem dá teda opytat či neviete niečo poradiť na vlasy čo by mi pomohlo zakryť tie šediny?
Môže to byt aj niečo také že by mi chytilo ten blond melir do hneda. Kľudne by som ostala už aj hnedovlaska v takomto prípade že by som si s tým vedela niečo urobiť sama🙂
Praxujem ako kadarnicka odporučila by som vám kúpiť hnedú farbu na vlasy a nafarbit sa doma sama kľudne aj nejaká známa mamina sa farby sama vždy tiež na hnedú a ma šediny alebo aj ja . Keďže melírované alebo baleaz to máte naozaj u kadernícky na 4 hodiny aj viac .. existujú alebo aj spreje na šediny
@anonym_a0897f a ešte vám chcem povedať keď ste mali melir na vlasoch a dáte si hnedú bude sa vám rýchlejšie farba vymývať mala som baleaž aj melir dala som si hnedú a po 2 týždňoch som vydela zase svetle pásiky vlasov
@lucky732 Bože jak keby si o mne pisala minulý týždeň som bola u kaderníčky 5 hod, na mikromelir a strihanie a to som sa už odvážila na long Bob lebo mám husté vlasy a s tými dlžkami už bola oštara. Akože mala som dosť, ale raz za 2-3 mesiace je to ok.
No farbu, ale keď tmavšie ako nejaký oriešok by som nešla, lebo tie melirovane budeš mať až čierne, mne tak chytila horká čokoláda roky dozadu strašne tmavo. A postupne ako budeš vymyvat farbu melir sa ti zas ukáže, môže to pekne dopadnúť taký ton v tóne, držím palce ✊
@anonym_a0897f a ešte vám chcem povedať keď ste mali melir na vlasoch a dáte si hnedú bude sa vám rýchlejšie farba vymývať mala som baleaž aj melir dala som si hnedú a po 2 týždňoch som vydela zase svetle pásiky vlasov
@anonym_a0897f a myslite že by bola v pohode nejaké penova farba? Že si to dám ako ´´samoon do vlasov?
A keď sa mi to vymýva nebudem mať potom tri odtiene hnedej na hlave ? 😅😅
@lucky732 Bože jak keby si o mne pisala minulý týždeň som bola u kaderníčky 5 hod, na mikromelir a strihanie a to som sa už odvážila na long Bob lebo mám husté vlasy a s tými dlžkami už bola oštara. Akože mala som dosť, ale raz za 2-3 mesiace je to ok.
No farbu, ale keď tmavšie ako nejaký oriešok by som nešla, lebo tie melirovane budeš mať až čierne, mne tak chytila horká čokoláda roky dozadu strašne tmavo. A postupne ako budeš vymyvat farbu melir sa ti zas ukáže, môže to pekne dopadnúť taký ton v tóne, držím palce ✊
@anonym_bf5118 presne odtieň oriešok som pozerala . Len neviem či mám odvahu bojím sa ako to bude vyzerať 😅
@anonym_a0897f a myslite že by bola v pohode nejaké penova farba? Že si to dám ako ´´samoon do vlasov?
A keď sa mi to vymýva nebudem mať potom tri odtiene hnedej na hlave ? 😅😅
@anonym_933ccd viete ťažko povedať na každý vlas to inak chytá s penovymi šampiónmi vôbec nerobíme tak to vám už neviem poradiť
@anonym_bf5118 presne odtieň oriešok som pozerala . Len neviem či mám odvahu bojím sa ako to bude vyzerať 😅
@anonym_933ccd Vyber nejakú svetlejšiu hnedú, vyskúšaj vzadu na vlasoch aj melirovany prameň aj tvoj hnedý a budeš vidieť ako to chytí. Vyberala by som niečo so studenejsim podtónom aby si nemala potom oranžovo žlté prúžky tam kde bol melír keď sa bude vymyvat.
Moja sestra pouziva zmyvatelnu masku Schwarzkopf gliss supreme ci daco take a je spokojna, ze zakryje aj par sedin aj ten melir.
Zrušiť melir, je to gycovina ako od kolotocov.Kup si 8.1 /studena/a 8.00 alebo 7.1 a 7.00 farby, treba vždy miešať aj so základovou farbou aby chytilo sediny.Ak by si kúpila len studenú 7.1 alebo 8.1 nechytí to dobre na sediny.Ked sa trochu vyzmyva bude z toho taka bledsia hneda, špinavá blond.Cim viac farbeni- nánosov tým bude lepšie držať
Môžeš skusit i šampón, ale ten sa bude ešte viac vymývať
Zrušiť melir, je to gycovina ako od kolotocov.Kup si 8.1 /studena/a 8.00 alebo 7.1 a 7.00 farby, treba vždy miešať aj so základovou farbou aby chytilo sediny.Ak by si kúpila len studenú 7.1 alebo 8.1 nechytí to dobre na sediny.Ked sa trochu vyzmyva bude z toho taka bledsia hneda, špinavá blond.Cim viac farbeni- nánosov tým bude lepšie držať
Môžeš skusit i šampón, ale ten sa bude ešte viac vymývať
@anonym_63d3d8 vieš odporučiť značku? Ďakujem
@anonym_63d3d8 vieš odporučiť značku? Ďakujem
@andreakotesova
Samozrejme profi farby-Inebrya, Wella,Majirel,Igora
@andreakotesova
Samozrejme profi farby-Inebrya, Wella,Majirel,Igora
A tie odtiene, co spomínaš vyššie, su rovnaké u všetkých znaciek? Nie je ta 8.0 blond? Ja by som potrebovala hnedú (nie tmavu). Vieš poradiť odtieň? Ďakujem
@lucky732 prelivom...ja si kupujem u kaderníčky preliv a sama si medzi melirom farbim.Vzdy má ten blond iný odtieň.Alebo šampón sprej z drogérie.Ale z blond melíru sa všetko rýchlo zmyva a bude ti v hnedej vidieť šediny ešte viac.Ja by som zostane pri mikromelire

Praxujem ako kadarnicka odporučila by som vám kúpiť hnedú farbu na vlasy a nafarbit sa doma sama kľudne aj nejaká známa mamina sa farby sama vždy tiež na hnedú a ma šediny alebo aj ja . Keďže melírované alebo baleaz to máte naozaj u kadernícky na 4 hodiny aj viac .. existujú alebo aj spreje na šediny