Čo položiť na komody v spálni?
Prosim poradte mi v novej spalni nemam skrine iba 2 komody bielej farby s tmavo hnedym povrchom. V rovnakej kombinacii mam aj postel aj nocne stoliky, podlaha svetla. Prosim poradte co mam dat na tie dve komody? Nieco na ne polozit? Ked pridem do spalne je to veeeeelmi smutne a chladne take neutulne nieco mi tam chyba ale neviem vobec co. Zaclony, kvety, obrazy neriesim to sa nepytam to mam, ide mi o tie komody.
My nemáme nič , len nad komodou máme veľké zrkadlo v barokovom štýle, neznášam zbytočne čačky ktoré zachytávajú prach.( Komoda je štýl tiež barokový).
@lindusss2016 ani ja... len trosku čosi 🙂
Velky obraz, ktory je len opretu o tu komodu a knihy a poskladane ponozky a pradlo - tie posledne podla potreby a sporkasku 😂
@lindusss2016 to aj ja viem 🙂 a aj to, že fotky partnerov áno 🙂 a tusim aj postel nemá byt otočená tak, že hlavy pod oknom 🙂 musím si o tom vygooglit info, je to zaujímavé 🙂
Daj se fotku spalne s tymi komodami.. to s bude lahsie radit ze co by sa tam hodilo.
@lindusss2016 viem počula som, ale každý druhý ma zrkadlo v spálni..a nijak má to nezasiahlo 👍😛

Magnolia umelá vo váze. Buxus guľa umelá?