icon

Čo položiť na komody v spálni?

30. mar 2021

Prosim poradte mi v novej spalni nemam skrine iba 2 komody bielej farby s tmavo hnedym povrchom. V rovnakej kombinacii mam aj postel aj nocne stoliky, podlaha svetla. Prosim poradte co mam dat na tie dve komody? Nieco na ne polozit? Ked pridem do spalne je to veeeeelmi smutne a chladne take neutulne nieco mi tam chyba ale neviem vobec co. Zaclony, kvety, obrazy neriesim to sa nepytam to mam, ide mi o tie komody.

Strana
z2
zitulina
30. mar 2021

Magnolia umelá vo váze. Buxus guľa umelá?

misa11111
30. mar 2021

My nemáme nič , len nad komodou máme veľké zrkadlo v barokovom štýle, neznášam zbytočne čačky ktoré zachytávajú prach.( Komoda je štýl tiež barokový).

danim
30. mar 2021

@lindusss2016 ani ja... len trosku čosi 🙂

lindusss2016
30. mar 2021

@danim no napr.to z fengsui viem, ze zrkadlo do spalne nepatri 😁
@misa11111

prasiatko30
30. mar 2021

Velky obraz, ktory je len opretu o tu komodu a knihy a poskladane ponozky a pradlo - tie posledne podla potreby a sporkasku 😂

danim
30. mar 2021

@lindusss2016 to aj ja viem 🙂 a aj to, že fotky partnerov áno 🙂 a tusim aj postel nemá byt otočená tak, že hlavy pod oknom 🙂 musím si o tom vygooglit info, je to zaujímavé 🙂

andreatytler
31. mar 2021

Daj se fotku spalne s tymi komodami.. to s bude lahsie radit ze co by sa tam hodilo.

erickatt
31. mar 2021

@0silvia0 takaa tvarna a kreatívna a netreba z nej utierat prach

misa11111
1. apr 2021

@lindusss2016 viem počula som, ale každý druhý ma zrkadlo v spálni..a nijak má to nezasiahlo 👍😛

Strana
z2