Čo pomáha na akné?
Ahojte, moja sestra má 28 a stále problémy s akné. Neviete nejaký "zázračný" spôsob ako sa ho zbaviť? Vyskúšala snáď všetko.
Počuli ste o týchto náplasťach? https://www.naplastiplus.eu/correctyol/
Aloe vera, ja to omielam stale a vsade ale to je snad liek na takmer vsetko od uplne tazkych diagnoz (rakovina, aids,...) az po kozne ochorenia ako akne, ekzemy, psoriaza. Pitie gelu je top
Roacutan
@emamaj ahojte..ajjajjaj s tymto problemom ja som bojovala cely zivot, podla mna som vyskusala vsetko co existuje :/ lekarne, drahu, prieodnu kozmetiku vsetko.. Asi pred rokom mi kamoska hovorila o nejakej prirodnej kozmetike, jasne ze som uz neverila ale odkedy som to vyskusala ja mam plet ako babatko. Vola sa to ze happyskin, na akne je tam to cierne myslo a taka konjac spongia a ja si neviem vynachvalit! Teraz uz pouzivam vsetko od nich.. Ale samozrejme aj slnko, solarko mi pomaha a snazim sa vyhybat mliecnym produktom.. neni mi zle z laktozy ale tak vsetko dokopy asi hej a konecne nemusim po rokoch omietku davat🙂 Segra ma 19 a tiez akne a tiez jej to pomohlo, aj inym kamoskam. Ich stranka www.happyskin.sk
@anetahrasko Dobrý večer ,možete mi prosím vás povedať ,aký má názov to mydlo a čo ešte okrem toho použivate na tvár
Mam na predaj akneroxid 5 ked mate zaujem ozviye sa
Dobrý deň chcela by som sa spýtať mal niekto akné na tvári,hrudi a chrbte?Ak áno čo Vám pomohlo?

@zuzkamargit to som rada prajem veľa úspechou😊