icon

Čo pomáha na akné?

emamaj
19. feb 2018
Používateľ emamaj je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emamaj.

Ahojte, moja sestra má 28 a stále problémy s akné. Neviete nejaký "zázračný" spôsob ako sa ho zbaviť? Vyskúšala snáď všetko.

Strana
z3
mata223
3. mar 2018

@zuzkamargit to som rada prajem veľa úspechou😊

emamaj
autor
6. apr 2018
Používateľ emamaj je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emamaj.

Počuli ste o týchto náplasťach? https://www.naplastiplus.eu/correctyol/

doda818
26. aug 2018

Aloe vera, ja to omielam stale a vsade ale to je snad liek na takmer vsetko od uplne tazkych diagnoz (rakovina, aids,...) az po kozne ochorenia ako akne, ekzemy, psoriaza. Pitie gelu je top

vilki
26. aug 2018

Roacutan

anetahrasko
13. sep 2018

@emamaj ahojte..ajjajjaj s tymto problemom ja som bojovala cely zivot, podla mna som vyskusala vsetko co existuje :/ lekarne, drahu, prieodnu kozmetiku vsetko.. Asi pred rokom mi kamoska hovorila o nejakej prirodnej kozmetike, jasne ze som uz neverila ale odkedy som to vyskusala ja mam plet ako babatko. Vola sa to ze happyskin, na akne je tam to cierne myslo a taka konjac spongia a ja si neviem vynachvalit! Teraz uz pouzivam vsetko od nich.. Ale samozrejme aj slnko, solarko mi pomaha a snazim sa vyhybat mliecnym produktom.. neni mi zle z laktozy ale tak vsetko dokopy asi hej a konecne nemusim po rokoch omietku davat🙂 Segra ma 19 a tiez akne a tiez jej to pomohlo, aj inym kamoskam. Ich stranka www.happyskin.sk

prirodnelieciva
Odpoveď bola odstránená
katkka08
15. feb 2020

@anetahrasko Dobrý večer ,možete mi prosím vás povedať ,aký má názov to mydlo a čo ešte okrem toho použivate na tvár

lusapusa
12. júl 2020

Mam na predaj akneroxid 5 ked mate zaujem ozviye sa

niki119
8. feb 2021

Dobrý deň chcela by som sa spýtať mal niekto akné na tvári,hrudi a chrbte?Ak áno čo Vám pomohlo?

Strana
z3