Čo pomôže na urieknutie?
Ahojte baby, viete mi poradiť niečo proti urieknutiu? alebo kto by mi vedel poradiť, prípadne pomôcť, koho kontaktovať? Od augusta 2011 sa mi vôbec v ničom nedarí:(
Od zdravotných problémov, po školu až prácu. Jediné moje šťastie za posledné roky je môj partner, aj ten už na mňa pozerá, akoby som bola z inej planéty, že to už nie je normálne, aby sa mi takto nedarilo! ďakujem za každú radu!
@stefka33 ked sa niekomu chce za homeopatika vyhadzovat peniaze nech si ich vyhadzuje.
@daniela1983 čomu veriš ty sama, keď všetko je okultizmus? Každý verí v niečo iné..sto ľudí sto chutí.ty máš na to svoj názor, ale človek, keď je v núdzi, skúsi skoro všetko, len aby mu bolo lepšie..možno podľa teologickej výučby a literatúry je to okultizmus, ale nie každý môže veriť len v jednú vec.a keď niekto verí v ufo?? To je čo?? 🙂
@ojedinelydruh Ty sama si pisala, ze si veriaca a ze sa modlis. neviem ku komu alebo k comu. pretoze pokial veris v Boha, ci si tym asi chcela naznacit ked si pisala, ze sa modlis, tak v tom pripade som iba napisala, ze nosenie amuletov pre stastie sa s vierou v Boha nezlucuje. nie je pravda ze ked je clovek v nudzi skusi vsetko. pokial clovek veri v Boha tak nic ine neskusa. skusi vsetko ten ktory praveze veriaci nie je. co ja calkom chapem, lebo pokial verim v povery, pohanske zvyky, amulety, premety pre stastie, tak vtedy fakt ked je tazko tak skusi clovek ako pises vsetko. ale veriaci clovek sa upiera jedine k Bohu lebo vie ze mu ziadne pozenmske veci nepomozu, ani stvorlistky, ani kominari pre stastie, ani anjelici vo vrecku, ani cervene snurky. kazdy clovek moze verit iba v jednu vec preco by nemohol. ked niekto chce nech veri v cokolvek ja mu to neberiem. inak ufo nema nic spolocne s okultizmom to len tak na okraj :D. ano sto ludi sto chuti. ale ty si pisala ze vers a ze sa modlis, tak som argumentovala, ze povercivost tomu ale odporuje.
@ojedinelydruh comu verim ja sama? nie je to jednoznacne z toho co pisem???
@daniela1983 je to jasné..Neberiem tvoj názor aj z časti súhlasím s tebou, tak asi som pohan, ale verím, že zhora na nás niekto dáva pozor a zároveň verím, že každý z nás ma pri sebe nejakého anjela strážneho..aj keď podľa teba môže človek veriť len v danú vieru, či pozemské veci..nie som čisto založená na jednu vieru, ani nikomu neberiem, že verí v Boha, len si proste myslím, že sa dá veriť aj iným veciam zároveň,
@ojedinelydruh ano sa sa verit x veciam naraz. problem ale je co z toho ma skutocnu moc. amulety? nezive predmety? ako nas ochrania? co nam daju?
ahoj,poznáš niekoho kto vie štrikovať a má ťa rád,myslím tým mamku,babku???no nech ti uháčkuje alebo uštrikuje na ľavú ruku takú retiazku z červenej vlny..a túto retiazku nech ti priviaže so siedmymi uzlami na ruku tvoj priateľ...skús
@johnnydeep juuu rada nad zlato a ked sa bojim ciernej macky mam nosit vzduchovku a zastrlit ju prv ako mi prebehne cez cestu???
@ojedinelydruh skús meditovať.

@daniela1983 To isté sa dá povedať aj o homeopatikách a predsa ich aj niektorí lekári doporučujú. Alebo o akupunktúre a videla som dokument o rádových sestrách ktoré samé akupunktúru praktizujú na pacientoch v niektorej z rusky hovoriacich krajín. Ja mám toho tiež dosť naštudované. Podľa teba je všetko buď čierne alebo biele. Nauč sa rešpektovať názor iných ľudí. Súhlasiť s ním nemusíš.