icon

Čo pomôže na urieknutie?

ojedinelydruh
17. júl 2014

Ahojte baby, viete mi poradiť niečo proti urieknutiu? alebo kto by mi vedel poradiť, prípadne pomôcť, koho kontaktovať? Od augusta 2011 sa mi vôbec v ničom nedarí:(
Od zdravotných problémov, po školu až prácu. Jediné moje šťastie za posledné roky je môj partner, aj ten už na mňa pozerá, akoby som bola z inej planéty, že to už nie je normálne, aby sa mi takto nedarilo! ďakujem za každú radu!

Strana
z2
stefka33
18. júl 2014

@daniela1983 To isté sa dá povedať aj o homeopatikách a predsa ich aj niektorí lekári doporučujú. Alebo o akupunktúre a videla som dokument o rádových sestrách ktoré samé akupunktúru praktizujú na pacientoch v niektorej z rusky hovoriacich krajín. Ja mám toho tiež dosť naštudované. Podľa teba je všetko buď čierne alebo biele. Nauč sa rešpektovať názor iných ľudí. Súhlasiť s ním nemusíš.

daniela1983
18. júl 2014

@stefka33 ked sa niekomu chce za homeopatika vyhadzovat peniaze nech si ich vyhadzuje.

ojedinelydruh
autor
18. júl 2014

@daniela1983 čomu veriš ty sama, keď všetko je okultizmus? Každý verí v niečo iné..sto ľudí sto chutí.ty máš na to svoj názor, ale človek, keď je v núdzi, skúsi skoro všetko, len aby mu bolo lepšie..možno podľa teologickej výučby a literatúry je to okultizmus, ale nie každý môže veriť len v jednú vec.a keď niekto verí v ufo?? To je čo?? 🙂

daniela1983
18. júl 2014

@ojedinelydruh Ty sama si pisala, ze si veriaca a ze sa modlis. neviem ku komu alebo k comu. pretoze pokial veris v Boha, ci si tym asi chcela naznacit ked si pisala, ze sa modlis, tak v tom pripade som iba napisala, ze nosenie amuletov pre stastie sa s vierou v Boha nezlucuje. nie je pravda ze ked je clovek v nudzi skusi vsetko. pokial clovek veri v Boha tak nic ine neskusa. skusi vsetko ten ktory praveze veriaci nie je. co ja calkom chapem, lebo pokial verim v povery, pohanske zvyky, amulety, premety pre stastie, tak vtedy fakt ked je tazko tak skusi clovek ako pises vsetko. ale veriaci clovek sa upiera jedine k Bohu lebo vie ze mu ziadne pozenmske veci nepomozu, ani stvorlistky, ani kominari pre stastie, ani anjelici vo vrecku, ani cervene snurky. kazdy clovek moze verit iba v jednu vec preco by nemohol. ked niekto chce nech veri v cokolvek ja mu to neberiem. inak ufo nema nic spolocne s okultizmom to len tak na okraj :D. ano sto ludi sto chuti. ale ty si pisala ze vers a ze sa modlis, tak som argumentovala, ze povercivost tomu ale odporuje.

daniela1983
18. júl 2014

@ojedinelydruh comu verim ja sama? nie je to jednoznacne z toho co pisem???

ojedinelydruh
autor
18. júl 2014

@daniela1983 je to jasné..Neberiem tvoj názor aj z časti súhlasím s tebou, tak asi som pohan, ale verím, že zhora na nás niekto dáva pozor a zároveň verím, že každý z nás ma pri sebe nejakého anjela strážneho..aj keď podľa teba môže človek veriť len v danú vieru, či pozemské veci..nie som čisto založená na jednu vieru, ani nikomu neberiem, že verí v Boha, len si proste myslím, že sa dá veriť aj iným veciam zároveň,

daniela1983
19. júl 2014

@ojedinelydruh ano sa sa verit x veciam naraz. problem ale je co z toho ma skutocnu moc. amulety? nezive predmety? ako nas ochrania? co nam daju?

johnnydeep
4. aug 2014

ahoj,poznáš niekoho kto vie štrikovať a má ťa rád,myslím tým mamku,babku???no nech ti uháčkuje alebo uštrikuje na ľavú ruku takú retiazku z červenej vlny..a túto retiazku nech ti priviaže so siedmymi uzlami na ruku tvoj priateľ...skús

daniela1983
4. aug 2014

@johnnydeep juuu rada nad zlato a ked sa bojim ciernej macky mam nosit vzduchovku a zastrlit ju prv ako mi prebehne cez cestu???

gabrielikta
8. apr 2020

@ojedinelydruh skús meditovať.

lazarelis
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2