icon

Čo produktívne robíte vo svojom voľnom čase?

damiana1992
24. máj 2021

Alebo ako využívate plnohodnotne svoj voľný čas

1bambinko1
24. máj 2021

šport, relax, kniha. možností je veľa no toho času je málo 🙂

alexandra2010
24. máj 2021

citam duchovnu literaturu a cvicim. A strasne rada chodim sama autom. Napr naplanujem kadernicku dost vzdialenu a to je spicka dna.

hederamonstera
24. máj 2021

Denne davam 2 hodiny prechadzku v lese + citam knihy. Ked potrebujem klud od knih, tak malujem. to su hobby.

potom je tu varenie a upratovanie na dennej baze :D teraz este aj zahradka

unicornlady
24. máj 2021

mám knihu "Cítit se dobře" (psychiater David Burns) a čudujem sa, že nie je tá kniha známejšia, vzhľadom na to, že ju často odporúčajú doktori pacientom s depresiou atd..
- ja som si ju kúpila začiatkom korona krízy, keď predsa len toho na človeka doliehalo veľa

ale motivačné knihy idú na dračku a často síce človeku na chvíľu potešia dušu, ale až tak veľmi to človeku nedá (lebo nejdú do hĺbky)

okrem psychol.kníh čítam ešte romány, príroda, turistika, venovanie sa neterkám, cvičenie..

katkaseiner
24. máj 2021

ked mam cas tak cvicim, ale vacsinou zozerie volny cas upratovanie, nakupy, varenie, vypekanie pre mojich najblizsich... ale napr. rada som citala a vraciam sa k tomu konecne... decka si uz babovku rano vedia odkrojit aj same, tak aspon chvilu rano si citam. Inak ale vecerny relax travime vo virivke... nie je dobra len na relax ale aj ze sa tam s muzom vela rozpravame...

misickaa4
24. máj 2021
nina19833
24. máj 2021

Chodím cvičiť aby som doma nezošalela 🙂

simsalabim
24. máj 2021

@damiana1992 kniha, prechadzka, cvicenie.

bona1393
24. máj 2021

Chodím každý deň na prechádzky do prírody či svieti slnko, leje, alebo fúka a študujem a zbieram bylinky 🙂

vikusjk
24. máj 2021

@damiana1992 napriklad cez vikend sme s dcerou vyrabali jedlo pre barbie a petshopakov 😂 🙈 jeden den vyrobili, zaschlo a dalsi den sme to malovali. Inak sa snazim vzdy nieco ukuchtit, take, na co cez tyzden nemam cas, upiect nieco sladke, experimentujem s dezertmi, ktore som este neskusala a pod. Strasne si chcem vyrobit kvetinac na bylinky z palety, zrestaurovat stare stolicky na chalupe a podobne, ale zial na to som este ten cas nenasla.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
24. máj 2021

@damiana1992 musí to byť niečo produktívne? 😎

ivangeline
24. máj 2021

Modlim sa,snivam a planujem,citam knihy,stretavam sa so znamymi vonku,cvicila by som ale tehotna som a to ja vzdy rizikove.. xD a travim cas s manzelom,prechadzky,prednasky,film,len tak pokecat,nejaka zaujimava spolocenska hra..Inak toho casu vela nemam...ale ako aj s detmi sa rada hram v piesku a kreslim si. :DDDD

andreatytler
24. máj 2021

@damiana1992 Som na Modrom Konikovy. Chyba mi spolocnost ludi a tak mi aspon takato virtualna spolocnost a debaty pomozu.
Mozno niekto povie ze to nie je velmi produktivne ale vela som sa tu naucila o vychove a starostlivosti o dieta.