icon

Čo robievate cez víkendy, keď je doma aj ocko?

freefamme
27. máj 2011

...ked je doma aj ocko? Specialne by ma zaujimali aktivity pre lezunov (este nebezkame), ale aj ine, cokolvek 🙂 Dakujeme!

dermakova
27. máj 2011

no ked neostane doma a uzivame si len domacu pohodicku, tak vyrazame do terena. Cize rodinne navstevy, kde sa mali nenudia alebo berieme kocik a ideme do prirody. V peknom pocasi kosik s jedlom, pekne miesto pre deku a super den pred vami. Mali to milovali. 🙂
Boli sme vsetci spollu, na cerstvom vzduchu a vsetci spokojni. 😉

katka888
27. máj 2011

chodievame k rodicom, mojim alebo mm rodicom ... ja mam na to velmi sebecky dovod, nemusim varit.

anjelicek26
27. máj 2011

Tento vikend ideme do mesta na festival, po obede ku kamoske - dcerky - a ma tiez maleho synceka, takze obaja spokojny a v nedelu idem na plavaren s oboma, Saska na plavecky a ja s malym do maleho bazenu. Inak sme minuly vikend v sobotu boli len v zahrade a grilovali, v nedelu sme boli pri mori a potom v restike sa najest... nic nejakeho svetoborneho... vsak skuste zoo, botanicku, ist sa prejst k vode (my mame za domom kanal a premavaju tam lode), skuste indoorove ihrisko napr. ci kaviaren pre deti (hopsasa v Ba napr) ... ci si spravte predlzeny vikend niekde v hoteliku blizko vas, vylety do prirody, ono to fakt dobre padne...

bubelko
28. máj 2011

je to rozne. niekedy sme doma, porobime co treba na terase, grilujeme, muz sa hra s detmi, pripadne ideme na ihrisko ci na vylet do okolia. inokedy je to nakupna sobota - celodenny vylet do mesta s obedom v restauracii a prechadzka pri jazere. taktiez je u nas oblubena zoo; vylety do hor; mesta, kde sme este neboli; lesny park; dopravne muzeum... je toho vela co sa da robit 😉

angua27
1. jún 2011

jeden deň oddychujeme doma, max. ihrisko v blízkosti, aby nemal malý celotýždennú záťaž. a jeden deň výlety - botanická, Danubiana, Červený kameň, Sandberg,... chystáme sa zbierať jahody do Rajky v najbližšej dobe, návštevy u kamarátov s deťmi,...

petaboo
2. jún 2011

vysokohorská turistika, posilka, bazén a slniečko či aktivita v spálni 😉 xixi

habibi78
4. jún 2011

dnes doobedu bycikel na hradzi, prechadzka a obed pri Dunaji, poobede jazda na konikoch, prechadzka a den zakonceny v bazene..... 😉
vsetko v rezii tatinka, maminka upratovala a oddychovala 😉
inokedy je to kino, divadielko, zavisi od pocasia, ale manzel jej stale nieco cez vikend vymysli 😉

irriss
4. jún 2011

Pekne tema 😉
Mame doma tatku jen o vikendu (jinak pracuje od tmy do tmy ☹ ..)
Proto vikendy venujeme momentalne malovani bytu 😖
S devcatama vyuzivame peknych dni pres tyden a delame si vikend treba ve stredu nebo v patek...
Kdyz je krasne - z holek se stavaji "zaskolacky" a jdeme se vydovadet a odreagovat na plaz... 😉
Shodou okolnosti, je plaz za skolou...

p.s. "zaskolactvi" si uz muzem dovolit, skola pristi tyden konci a uz se temer neuci...huraaaaaaaaaa a do Prahy..paradoxne (pro nekoho) se tesim na panelakove hriste a piskoviste, Zoo a prochazky starobylou Prahou...to budou ty nase pristi vikendy(plany), ktere budou trvat od pondeli do nedele nekolik tydnu.. 🙂

andrejka1974
5. jún 2011

ahoj krasna tema my vikendy travime spolu vonku na ihrisku vsetci spolu niekedy aj s rodicmi deti sa vysantia na preliezkach hupackach my sa porozpravame a vecer sa spolu zahrame alebo pozrieme si nejaky pekny film

janka0007
5. jún 2011

My sme od rana do vecera na dvore,kedze muz ma tiez vzdy co robit okolo domu,tak sme s nim,rozlozime deku,uz sme napustili aj velky bazen takze zachvilu zacnu "vodne aktivity",hojdacky,pieskovisko,moja mladsia tiez estwe len lozi,takze skumame travicku a pod. 🙂