Čo robievate cez víkendy, keď je doma aj ocko?
...ked je doma aj ocko? Specialne by ma zaujimali aktivity pre lezunov (este nebezkame), ale aj ine, cokolvek 🙂 Dakujeme!
chodievame k rodicom, mojim alebo mm rodicom ... ja mam na to velmi sebecky dovod, nemusim varit.
Tento vikend ideme do mesta na festival, po obede ku kamoske - dcerky - a ma tiez maleho synceka, takze obaja spokojny a v nedelu idem na plavaren s oboma, Saska na plavecky a ja s malym do maleho bazenu. Inak sme minuly vikend v sobotu boli len v zahrade a grilovali, v nedelu sme boli pri mori a potom v restike sa najest... nic nejakeho svetoborneho... vsak skuste zoo, botanicku, ist sa prejst k vode (my mame za domom kanal a premavaju tam lode), skuste indoorove ihrisko napr. ci kaviaren pre deti (hopsasa v Ba napr) ... ci si spravte predlzeny vikend niekde v hoteliku blizko vas, vylety do prirody, ono to fakt dobre padne...
je to rozne. niekedy sme doma, porobime co treba na terase, grilujeme, muz sa hra s detmi, pripadne ideme na ihrisko ci na vylet do okolia. inokedy je to nakupna sobota - celodenny vylet do mesta s obedom v restauracii a prechadzka pri jazere. taktiez je u nas oblubena zoo; vylety do hor; mesta, kde sme este neboli; lesny park; dopravne muzeum... je toho vela co sa da robit 😉
jeden deň oddychujeme doma, max. ihrisko v blízkosti, aby nemal malý celotýždennú záťaž. a jeden deň výlety - botanická, Danubiana, Červený kameň, Sandberg,... chystáme sa zbierať jahody do Rajky v najbližšej dobe, návštevy u kamarátov s deťmi,...
vysokohorská turistika, posilka, bazén a slniečko či aktivita v spálni 😉 xixi
dnes doobedu bycikel na hradzi, prechadzka a obed pri Dunaji, poobede jazda na konikoch, prechadzka a den zakonceny v bazene..... 😉
vsetko v rezii tatinka, maminka upratovala a oddychovala 😉
inokedy je to kino, divadielko, zavisi od pocasia, ale manzel jej stale nieco cez vikend vymysli 😉
Pekne tema 😉
Mame doma tatku jen o vikendu (jinak pracuje od tmy do tmy ☹ ..)
Proto vikendy venujeme momentalne malovani bytu 😖
S devcatama vyuzivame peknych dni pres tyden a delame si vikend treba ve stredu nebo v patek...
Kdyz je krasne - z holek se stavaji "zaskolacky" a jdeme se vydovadet a odreagovat na plaz... 😉
Shodou okolnosti, je plaz za skolou...
p.s. "zaskolactvi" si uz muzem dovolit, skola pristi tyden konci a uz se temer neuci...huraaaaaaaaaa a do Prahy..paradoxne (pro nekoho) se tesim na panelakove hriste a piskoviste, Zoo a prochazky starobylou Prahou...to budou ty nase pristi vikendy(plany), ktere budou trvat od pondeli do nedele nekolik tydnu.. 🙂
ahoj krasna tema my vikendy travime spolu vonku na ihrisku vsetci spolu niekedy aj s rodicmi deti sa vysantia na preliezkach hupackach my sa porozpravame a vecer sa spolu zahrame alebo pozrieme si nejaky pekny film
My sme od rana do vecera na dvore,kedze muz ma tiez vzdy co robit okolo domu,tak sme s nim,rozlozime deku,uz sme napustili aj velky bazen takze zachvilu zacnu "vodne aktivity",hojdacky,pieskovisko,moja mladsia tiez estwe len lozi,takze skumame travicku a pod. 🙂

no ked neostane doma a uzivame si len domacu pohodicku, tak vyrazame do terena. Cize rodinne navstevy, kde sa mali nenudia alebo berieme kocik a ideme do prirody. V peknom pocasi kosik s jedlom, pekne miesto pre deku a super den pred vami. Mali to milovali. 🙂
Boli sme vsetci spollu, na cerstvom vzduchu a vsetci spokojni. 😉