icon

Čo robiť, ak sused jazdí bez vodičského preukazu?

timea232126
27. sep 2024

Pekný deň prajem sused chodí bez vodičského preukazu .nikdy ho neviem vystihnúť a spraviť video aby som mala dôkaz . vždy povie nemáš dôkaz čo chceš nahlásiť neviem kde poslať policajtov aby ho chytili.čo by ste mi poradili? Vodičský preukaz mu bol odobratý no neviem kedy čo by mu za toto hrozilo?

minenkak
28. sep 2024

Chcem sa opýtať všetkých
Mňa ešte zaujíma,či naozaj polícia dokáže len tak bez povolenia od súdu alebo neviem koho ,len tak zistiť majiteľa telefónne čísla.Operator nemôže predsa len tak dávať takéto informácie

timea232126
autor
28. sep 2024

@petracandle to som vôbec netušila

timea232126
autor
28. sep 2024

@svetlonos vodičák raz mal a keď niekoho zabije?

demodun
28. sep 2024

Zaujímavé koľké ho tu bránite. A keby spôsobil nehodu a niekoho zranil, tiež by to bolo v pohode? Veď nikoho z mojej rodiny nezranil?

timea232126
autor
28. sep 2024

@katica06 myslíte že to je správne? Človek ktorý jazdil pred tým rýchlo na aute porušoval veškere pravidlá cestnej premávky? Premávky? Myslíte keby zabil niekoho tak by ste povedali že to bolo iba kúsok.zle sa môže stať behom stotiny sekundy

katica06
28. sep 2024

@timea232126 nie, ani náhodou. Len poznám olašakov a to v kombinácii s tým ako si mu hovorila, že ho udáš nevidím najšťastnejším riešením

alickapusinka
28. sep 2024

@maca1984 trebars by bol výsluch na políci prišli by tam a vdeli by ju tam.Fakt si mysliš že ak by to vyšetrovali by sa to ten dotyční nedozvedel že je to ona no naivna predstava. Stači že sa to dozvie jeden sused a pôjde to dalej.

alickapusinka
28. sep 2024

@oli18 nahoda je blbec.Určite bude musiť ísť na výsluch na políciu stretne ho tam a ma vybavene.Však nebudme naivný .

ahhola
28. sep 2024

@katica06

.... "Viem o dvoch čo roky pravidelne jazdili bez op, jeden chlapík chodil iba po zastávku k autobusu pre svoju ťažko postihnutú vnučku ktorú sám vychovaval,(výnimočne pre manželku)takto najazdil denne 2,5km. Nikdy nemal VP. Nech mu je zem ľahká...
Druhý síce mal ale opakovane mu bolo odobraté pre alkohol. Čo mu vôbec nebránilo aby jazdil, keď už nemal auto tak poľnohospodárskou technikou ktorá časom tiež nemala platné papiere. Keď bolo treba orál, v zime obhrňal sneh, bral kamarátov na nákup. Po čase sa už nesnažil získať papiere. Po čase ho.presvedčili aby prestal jazdil, už je roky rokúce na dôchodku..... "

Najdi si preklep roka😂😂😂

prasiatko30
28. sep 2024

Ak si dotycnemu oznamila, ze ho udas za jazdenie bez vp a ten dotycny je olassky cigan a uz sa ti aj dopredu vyhrazal tak by som to nerobila, dokonca by som dufala, ze niekoho nenapadne ho udat a on si bude mysliet, ze som to ja. Ked si ho chcela udat tak si to mala urobit bez zbytocneho verejneho oznamovania tvojho umyslu - vtedy si to mala urobit anonymne a drzat zobak. Volajte ma poserko ale za problemy s urcitymi druhmi ludi taketo gerojstvo nestoji

timea232126
autor
28. sep 2024

@prasiatko30 myslieťe Že na nich není? Poserko si tu ty.ja som si išla iba po radu.ako postupovať! Nič viac

matullienka
28. sep 2024

@minenkak a ty si myslíš, že sa k polícii dokážeš dovolať anonymne? Podľa mňa oni tvoje číslo vidia aj keď si ho dáš utajiť

minenkak
28. sep 2024

@matullienka neviem veď preto sa pýtam,či to niekto vie

matullienka
28. sep 2024

@minenkak myslíš, že keby to aj polícia žiadala od operátora tak to žiada len tak z pasije lebo nemá čo robiť?

minenkak
28. sep 2024

@matullienka neviem veď preto sa pýtam,veď ak by bola daka trestná činnosť ,tak sa to rieši ale len tak ,že potrebujem info asi nie

ibrunova
28. sep 2024

@matullienka vidia číslo na telefóne

rozculena
28. sep 2024

@minenkak jeej...každé telefonne číslo má svojho majiteľa

prasiatko30
28. sep 2024

@timea232126 ked si ho chcela udat tak si ho mala udat, nie mu najprv povedat co ides urobit - v tom pripade ti staci ak prides na najblizsiu policajnh stanicu a povies pan xy, soferuje auto s spz a mam podozrenie, ze ma odobraty vp. Ked nie si poserko tak to mozes spravit a j takto bez toho, zeby si hladala ako ho udat anonymne. Vsak ja ti neberiem to, ze si odvazna ale urcite typy ludi ti mozu fakt urobit zo zivota peklo - ale tak kazdy ma iny nazor na to ako chce zit svoj zivot - ci kludne alebo s tou prichutou nebezpecenstva

demodun
28. sep 2024

@ahhola krásny preklep 👍😂

katica06
28. sep 2024

@ahhola našla som...auto korekcia zaúradovala

minenkak
28. sep 2024

@rozculena myslím,že sú ešte aj verejné keď už to chce riešiť extrémne anonymne

demodun
28. sep 2024

@minenkak tam sú zas kamery. 😁
Mňa by zaujímalo či dokážu nájsť iba takú tú predplatenú kartu. Podľa nejakej ip adresy alebo tak...

ibrunova
28. sep 2024

@demodun nie

ibrunova
28. sep 2024

Polícia v tomto prípade nemá dôvod zisťovať majiteľa telef. čísla, načo? Kebyže zavoláš, že je na súde bomba, tak to by bolo niečo iné.

demodun
28. sep 2024

@ibrunova jasné rozumiem.
Tiež si myslím, že ju nebudú hľadať. Majú dosť inej práce. Skôr mi išlo o tieto poplašné správy a tak

matullienka
28. sep 2024

@alickapusinka pre boha čo trepeš o akom výsluchu, na ktorý by musela ísť. Ona vôbec na žiadny, keď ho chytia policajti a zistia, že nemá VP, tak budú riešiť jeho a nie ju.

matullienka
28. sep 2024

@timea232126 nahlásiť to vieš že hocikedy, polícia nikomu tvoje číslo ani nič neposkytne. No úplne zbytočne si mu to hovorila naozaj ti môže urobiť peklo zo života.

minenkak
28. sep 2024

@timea232126 ako som už písala,môj foter už zopár aut a pánov šoférov nahlasoval a nikdy jeho polícia neriešila a ani ho nekontaktovala,dokonca k jednému autu takto prišiel a opýtal sa policajtov či potrebujú svetlá ,že to in volal ,že nie ,poriesilu si auto a šoféra a bolo.Tieto konšpirácie tu zas a ani polícia nie je vsemocna a nemôže len tak zisťovať,že kto a prečo volal

mira0611
28. sep 2024

@minenkak policia ma priami pristup k tymto informaciam, nezistuje si to od operatorov.
Ja ked moj ex vyvadzal, som bola v noci na policii s vybitim mobilom a policajt mi vytocil cislo mojej matky.

minenkak
28. sep 2024

@mira0611 aj môjmu decku volali,keď jeho otec stratil doklady a povedali,že je uvedené ako jediný príbuzný a to ex má ešte jedno decko,matku ,sestru a o tých policia nič nevedela,tak potom ako to je