icon

Čo robiť, keď tlačiareň z bazáru nefunguje?

20. nov 2023

Je tu nejaky odbornik na tlačiarne? Kupila som na Alze tlačiaren, ktoru mal nejaky pan, poslali mi dobropis.Je nova, pekna, len ujo sa prihlasil do HP konta a neodhlasil, mňa teraz kompletne tlačiaren odmieta zaregistrovať, netlači, nekopiruje, odmieta tlačit.Ked to zanesiem spat do Alzy, asi to nevezmu, bol tam bazar písaný. Iba som nečakala, že mi pošlu nefunkčny produkt v hodnote 80eur..Čo mam teraz robiť?
To bolo posledny krat, že som niečo z 2.ruky kupovala.Nikdy! Ani keď ma budú rezať

stellarstar
20. nov 2023

Čo im zavolať a opýtať sa? Resp skus resetovat ale asi ani to nepôjde

egonsk
20. nov 2023

skus napisat aj presne model, takto ti tazko niekto normalne odpovie (teda myslim ako to opravit).

autor
20. nov 2023

To je Laser Jet MFP M234dwe

autor
20. nov 2023

A dufam, že ju ujko neposlal späť pokazenú, lebo to znamena, že oni to neskontrolovali, len poslali späť do predaja, sice za zníženú cenu, ale je mi na dve veci

egonsk
20. nov 2023

lahsie ako to opisovat si mrkni rovno na videu - tymto ju resetnes do zakladu aby sa znovu mohla pripojit:

https://www.youtube.com/watch?v=8L5um78rN5U
egonsk
20. nov 2023

a este doplnim, ze pokial ju chces uplne dostat do vyrobnych nastaveni, tak po vyssie uvedenom resete, kedy ti uz bude plne reagovat na siet, mozes ju este resetnut do vyrobnych nastaveni dalsim procesom (ale urob iba ak to este stale nefunguje ako ma):

https://www.youtube.com/watch?v=AbpjrBJyZZY
matullienka
20. nov 2023

Ja som tak kúpila cez alzu vysávač, nevšimla som si , že je tam napísané používaný, vzali mi ho bez problémov späť

mk1111111111
20. nov 2023

Vrat do alzy, pripadne reklamuj, ze nie je resetnuta, ak to nevies sama spravit

egonsk
20. nov 2023

@mk1111111111 podla videi ktore som uviedol to zvladne aj mentalne postihnuty jedinec si myslim, naozaj je to maximalne jednoduche.

avonladyba
20. nov 2023

Však ty ju môžeš tiež vrátiť

betulinka1
20. nov 2023

Na alze aj ked je bazár vies vratili do 14 dni mozno aj viac.

autor
20. nov 2023

stary to dobabral celé..nejde to ani po zresetovaní. fakt radost kupovat šmejdy za stovku
ale inak diky
@egonsk diky
zajtra to idem vrátiť 😾

egonsk
20. nov 2023

tak to ma mrzi, nuz vela zdaru pri vrateni prajem.
Moja mama mala podobnu skusenost s el. tlakovym hrncom, ten som ale nastastie opravil a usetril stresy a peniaze za zasielanie spet...

autor
20. nov 2023

@egonsk vieš čo, za tych 50eur mi to nestálo.Ale človek nepredpoklada, že obchodník kecá.
Všimla som si, že majú veĺké reči a sĺuby, ale či to aj dodržiavajú, je diskutabilné..Napr.že každa vec je skontrolovaná a to asi ťažko

egonsk
21. nov 2023

myslim, ze kontroluju iba vonkajsie poskodenie a pocet casti (manual, kable, stroj), silno pochybujem, zeby kontrolovali aj funkcnost, lebo rovnako aj ten tlak.hrniec by nemohli oznacit ako dobry, ked mal prepaleny kablik ku spirale.