Čo robiť, keď začne vojna?
Taha mi na 40tku ,kazdy ma pozna ako psychicky silnu a optimisticku zenu , vzdy na kazdy problem som mala riesenie , pomahala som aj kamoskam (aspon psychicky),vsetko som v zivote zvladla na jednotku, ale odkedy som v nedelu kona citala a to vsetko o bombach samu seba nespoznavam😔
Ked si vecer lahnem s malou(4r) do postele,stisne mi srdce a placem.placem lebo nechcem aby zomrela,aby trpela. Keby nebolo jej je mi to vsetko jedno ale ona musi zit.
A ja ju neviem ochranit.
Pred nou som v pohode ,znamy sa mi smeju,aj chlap - ze prehanam,zijeme v hornom Rakusku ,Rakusko je neutralne „vraj „ nam nic nehrozi ale clovek nikdy nevie.
Co spravit ked sa nieco stane?ist do garaze? Pivnice?a ked nas zavali? Budeme pomaly zomierat?
Ked som v praci som uplne v pohode ,ked idem po meste myslim si zena klud pozri zivot ide dalej ale pride vecer a ja som v keli.v totalnom keli.
Ja viem ze mi nepomôzete ,ja viem ze „co bude to bude“
ale tak velmi boli ta predstava ze co ked mi moje dievcatko umrie v naruci….tak strasne…. ved je taka mala este ,ma cely zivot pred sebou.ah ja neviem uz jak si tieto myslienky vyhodit z hlavy.ako?
Ako to robite ze ste „tak v pohode“ ?😒😒
Mate pravdu strach nepomoze prave naopak . Vase prispevky mi naozaj pomohli -vcera vecer som nemala take zle myslienky ,potrebovala som sa asi vypisat a par nazorov priamo na moj strach citat .Od cudzich mamiciek.
Dakujem aj Adminovi ze to nezmazal ja nie som naozaj ziadny troll len obycajna matka co ma strach.
Pre istotu kupim nieco volnopredajne na ukludnenie ,dam si aj magnezko a bude dobre 😊🙏🏻

To nie si jediná každá matka sa bojí o svoju rodinu a deti. Tiež mám strach mám syna 5 ročného a dceru 7 mesačnú a tiež keď si pomyslím čo budem robiť ? kde budem utekať s deťmi ?bývame v dedine mame blízko les ako sa ide s merom na Spiska nová ves .len dúfajme že bude mier medzí Ruskom a Ukrajinov že sa dohodnú 🙏🙏