icon

Čo robiť počas PN, aby ste sa nenudili?

3. apr 2025

Od budúceho mesiaca si idem dať vybaviť PN a chcem sa spýtať čo robíte na PN? Varit jasné ale aby som sa doma nenudili? Okrem upratovania a starosť o zverina? Aj ste niekde išli do obchodov? Alebo? Môžem si nájsť aj nejakú brigádu aby som nebola bez príjmu? Dakujem

Strana
z7
ki__
7. apr 2025

@lienka.7 nie nemusí byť nevyhnutne na PN. Môže si nájsť prácu v ktorej bude mať flexibilný čas a bude môcť sa najesť vždy keď potrebuje, alebo môže byť aj na úrade práce.
Pani si prácu meniť nechce, asi jej vyhovujú finančné a iné benefity v prípade tehotenstva v tomto zamestnaní. Čo je úplne pochopiteľné podľa mňa.
Nemusí byť celý život kvôli tomu PN. Očividne to začala riešiť kvôli tomu, že plánujú dieťa a nechce ho v ohroziť. Ak sa jej stav stabilizuje; ona otehotnie; pôjde na rizikové; bude pod dohľadom lekárov; porodí zdravé dieťa a je to. 3 roky bude na materskej. Po materskej si nájde prácu, ktorá jej bude viac vyhovovať.
Nevidím ani jeden dôvod jej písať "ty decko radšej nemaj". Okrem toho, že to je nechutné, je to aj maximálne nevhodné! A toto napíše žena žene?! Čo žena!! Matka! Idete pekným príkladom naozaj. 👏🏼👏🏼

aurora33
7. apr 2025

@ki__ ešte viac výkričníkov tam daj 😃

lienka.7
7. apr 2025

@ki__ ono sa v prvom rade ako žena - budúca matka správam MAXIMALNE ZODPOVEDNE. Co autorka rozhodne nerobí. A už ma nebaví sa tu s tebou viac dotahovat.
Btw, tu prácu si pokojne môže nájsť už TERAZ, co ale ona nechce. Ona chce byt na PN a popri tom si brigádovať...To len tak na okraj.

1fifinka1
7. apr 2025

Nasadiť okuliare a čítať.

Strana
z7