Čo robiť s veľkou výhrou v lotérii?
Príležitostne sa z času na čas zapojím do nejakej lotérie typu euromiliony a podobne a keďže každý kto sa zapája do akejkoľvek súťaže to robí s tým že očakáva že niečo výhra, tak mi napadlo že keby vyhrám nejakú ozaj väčšiu čiastku peňazí ako by som sa ochránila 😃 nemám teraz na mysli veľké ale normálne sumy za ktoré si človek kúpi nehnuteľnosť, auto a je po nich ale ozaj veľké peniaze ktoré sa neminú hneď 😃
Kde by ste si takto peniaze uložili? Príde mi maximálne nebezpečne mat ich doma ale ani banka mi nepríde šťastne riešenie. Občas sa takto zamyslim keď sa nudim a všeličo si predstavujem každý z nás sa môže zasnivat 😊 komentáre typu načo nakladam s peniazmi ktoré nemám si rovno odpustite, nebuďme takí pesimisti každý z nás sa môže zasnivat a predstavovať si niečo čo je možno na 90% nerealne ale vždy je lepšie mat nejaký plán vopred a odľahčiť sa tak potom 😂
No tak ja urcite nehnutelnosti - pre seba novy velky dom v dobrej lokalite, to, co mame, by sme predali a vyplatili hypo a do zalohy dalsie 4 nehnutepnosti pre deti 😅.
Vyplatil by som hypo co mam, k tomu kupil nejaky zrub na zimu s virivkou, krbom a praskajucim drevom v nom, mozno nejake zlate tehlicky a zil by som dalej ako doteraz 🙂
@hederamonstera podobné 🤣🤣🤣🤣👌
Tak väčší obnos peňazí ti nedajú v hotovosti ale rovno na účet a nie jeden ale musela by si si založiť napr 2/3. Myslím že u mňa by to bolo jednoznačné možno nejaká hotovosť doma .dobré schovatu v stene trezor za obrazom 🤣 a ináč na účte 😀.... Ale čo už snívať naďalej si hovoriť môžem 🤣

@deti95060810 😂moja predstavivosť siaha niekam a vaša zase celkom inam je to v poriadku, no keby mám v rukáve nejaký ten jackpot v stovkách miliónov eur tak už ani neviem že existuje modrý konik a to nič v zlom 😊