icon

Čo robíte v zime po večeroch?

1. nov 2021

Comu sa venujete v zime po veceroch,ktore uz mate odrastene deti alebo ak aj nemate deti alebo jednoducho mate cas a chut sa realizovat. Zacinaju sychrave skarede dni a tak uvazujem,comu sa venovat,nejako sa rozvijat a prezit tieto tmave vecery.

lily14
•
1. nov 2021

Tv,knihy cvičenie.,kamosky..no ja mám malé deti tak aj im

hederamonstera
•
1. nov 2021

Citam, malujem, pozeram nejaky serial, obcas mierna nuda☺️ Milujem prechadzky po dedine cez vianocne obdobie, ked su vsade svetielka. Hladam si recepty na nezvycajne kolaciky na vianoce a pod

anne_mary2
•
1. nov 2021

nic extra, doma oddych kniha casopis, varim, peciem, periem, sem tam vybehnem na kavu, drink, na veceru, niekam do prirody, cvicit, na navstevu.. taka klasika asi 🙂 Nemam nejaky speci konicek ci zalubu, proste co pride :😅

sssss123
•
1. nov 2021

to co aj v lete, na jar, na jeseň, keď som doma varím, čítam, tv, notebook, upratujem, nič špeciálne,

bloger
•
1. nov 2021

Horúci čajík, deka a začítať sa do nejakej peknej knižky.

lucik194
•
1. nov 2021

cela rodina hravame spolocenske hry (starsie deti)

pre seba - pocuvam detektivky, alebo podkasty,
necitam, nemam silu citat, z casu na cas sa prihlasim na nejaky online kurz alebo workshop, vybehnem von s kamoskami na vino, po minule roky som chodievala 3x tyzdenne behat

autor
•
1. nov 2021

@bloger to som robila minuly rok a pravdu ti poviem az mi z toho hrabalo,ze nebolo do coho pichnut. Tento rok musim nieco vymysliet nejako sa vzdelavat cokolvek len nesediet doma

bloger
•
1. nov 2021

Prepáč tak to som ti dobre neporadil a čo tak poprechádzať sa tam kde bývaš obdivovať Vianočnú výzdobu svetielka

hederamonstera
•
1. nov 2021

Tak vdaka internetu sa mozes vzdelavat az az 🙂 moj “konicek” je aj youtube, samozrejme clovek musi vediet po anglicky, ale uz sa rozsiruje aj slovenska youtube scena. A su tam uzasne dokumenty a aj vzdelavacie videa. Ale nasilu sa nieco vzdelavat len aby sa clovek vzdelaval, nema zmysel. A kebyze mas chut na konkretnu temu, ktorej sa chces venovat, tak nad tym ani nerozmyslas 🙂

janickacrazy
•
1. nov 2021

Ja sa venujem manželovi, otvoríme vínko, pokecáme, stále máme o čom. Tiež sa vzdelavam online, na nete je kopa kurzov, kde stretneš ľudí s rovnakými záujmami.

autor
•
1. nov 2021

@hederamonstera vies co ja som taky typ cloveka,ze chcem vsetko. Nadchnem sa pre jazyky,zacnem sa ucit,potom chcem vediet sit,zacnem sit,potom ma napadne,ze aj hackovat by som sa mohla naucit a tak si nieco rozrobim a nic nedokoncim. V tomto som uplne nemozna.

prispievatel
•
1. nov 2021

Stačí mat internetovú TV s archívom a zrazu si viem pozrieť všetky relácie ktoré chcem a ešte aj nestíham, že deň neni ani týždeň neni dostatočne dlhý aby som len dohnal to všetko čo chcem pozriet. Na nudu neni čas.

hederamonstera
•
1. nov 2021

Som na tom rovnako 🙂 ale vsak to nevadi, treba skusat hocico, ak mas na to chut ;) je to urcite lepsie ako niekto, koho nebavi nic ;)

mandymoore123
•
1. nov 2021

@janickacrazy poradíte kurzy?

janickacrazy
•
1. nov 2021

@mandymoore123 tak záleží, čo ťa zaujíma, ja momentálne frcim na kurzoch od Katky Runa, skús pozrieť

anonym0001
•
1. nov 2021

Cvicim, citam knihy, pozeram videa na youtube, napustim vanu, urobim kozmetiku, masku, zehlim, upratujem, online kurzy, vecerna omsa ked mam chut.

mirkava
•
1. nov 2021

Ja som rada ak mám čas si zacvičiť 😉.