icon

Čo s prsteňom?

vikinka128
4. júl 2022

Ahojte. Po neúspešnom manželstve .. by som sa rada zbavila mojich prsteňov, avšak keďže sú osadzane diamantmi neviem kde ich predať, čo s nimi robiť.. každý kto sa pýta na cenu čaká že poviem 100€, ale nové stali 700 a 600€.. tak skratka za tak nízku cenu och predať neviem..

Čo ste robili vy, ak late podobnú skúsenosť ?

sandra19901990
4. júl 2022

Sla s nimi do zlatníctva. Tam to prerobia 🙂

snehulak77
4. júl 2022

Zásnubny by som vrátila exmanželovi

pribinak
4. júl 2022

@vikinka128 roztaviť a urobiť náušnice

anjelicek26
4. júl 2022

Dala by som ich prerobit do zlatnictva na nieco ineho...

erika212
4. júl 2022

Nechaj si ich. Pri prerábke na iný prsteň budeš musieť poriadne zaplatiť a načo. Stále to bude zlato čo si dostala od ex. Veď ich odloz a ak budeš mať deti, tak ich im daj. Ber to ako investíciu. Žiadna sentimentalita. Nepýtajú jesť 😉. A zlato časom stupne na cene.

jajanka31
4. júl 2022

@vikinka128 riesim to aj ja, uz som rozmyslala ist do zalozne a za vyplatene € ist s novym manzelom na vilet alebo tie€ investovat do seba kozmetika, kadernik.. Neviem mozno aj mixer by bol lepsi.. 🙂 zaloznu si skusala?

girl2524
4. júl 2022

@vikinka128 urcite ponechať ako investíciu alebo prerobit na nieco ine

sono2
4. júl 2022

@vikinka128 nemyslím že majú diamanty príde mi to lacne.
Ale to nevadí. Ja by som si ich nechala, ak máš dcéru, poteší sa.
Za akých okolností som ich dostala by mi fakt bolo jedno. Mam od bývalého 3 prstene a normálne ich nosím občas, mam veľmi veľa šperkov, a práve preto že ti nikto neponúkne žiadnu adekvátnu sumu, by som si ich nechala!

martinkatinka
4. júl 2022

Nevies ich predat za taku cenu (100 € si pisala), ci nechces? Lebo za to to kludne predas 😉 necakaj, ze ti niekto da za pouzivany prsten taku hodnotu, ako naozaj ma....
Jedine vykup zlata a tam nech si s tym robia co chcu....

leuska0910
4. júl 2022

Budem asi za blbu, ale ja by som zasnubny aj snubny vratila muzovi, platil ich on..

loldi2
4. júl 2022

@leuska0910 hmmm tiež by som to asi tak spravila, ak to je teda tak, že ich platil on .Bolo by to jednoznačne spravodlivé

lidia73
4. júl 2022

ano presne teraz je to take moderne ze dat si z toho spravit iny sperk.

fadama
4. júl 2022

To co je za blbosť vracať niečo ex? Ved raz mi to dal tak je to moje 🤔😱

Ak to nechceš lacno predať nechaj si a odlož pre deti, do budúcnosti ☺

vikinka128
autor
4. júl 2022

@snehulak77 tiež som vrátila. Ale poslal naspäť kuriérom že ho nechce ..

vikinka128
autor
4. júl 2022

@sono2 sú sú.. tie diamanty sú malinké, mám certifikát od GIA na obe

vikinka128
autor
4. júl 2022

@leuska0910 obrucku som si musela platiť sama.. platiť ju odmietol. Vraj je to moja vec

judar
4. júl 2022

Nove stali 700 a 600 lebo je za tym kopa roboty 🤦....a to ze su v nich diamanty velku rolu moc nehra lebo tie su realne precenene pozlatko pre oci....hodnotu zlata v nich mas realne okolo 50-60€ gram aj to pisem vela - vo vykupe, v zalozni 30-35€ gram.. a diamant? tie bezne s certifikatmi sa daju kupit priamo od firiem od 30€ v zavislosti od 4c....takze realne moze mat jeden taky tvoj prsten hodnotu maximalne do 200€ aj to horkotazko kedze je noseny

sono2
4. júl 2022

@vikinka128 ok
Nechaj si ich

sono2
4. júl 2022

@vikinka128 čooo?tvoja ved obrúčka?? Čo všetko boli ešte tvoje veci? Neskutočne.

spadnutaslivka
4. júl 2022

@vikinka128 obrucku som si musela platiť sama.. platiť ju odmietol. Vraj je to moja vec ??? a po tomto si si ho ešte brala? :O

sono2
4. júl 2022

@spadnutaslivka možno bolo milé že kupoval diamantové prstene.
Strašne toto baby čo sa nechávajú opantavať kalamito blbmi a potom rozvody, deti bez otcov, lebo im dôjde, to čo bolo hneď zjavne.

nikha2809
4. júl 2022

@snehulak77 ja by som nevrátila pokiaľ boli manželia.Pokial iba snúbenci tak áno.

sisulia
4. júl 2022

inak toto je všeobecný problém že človek za ne vyhodí neskutočné peniaze ale keď sa ich snaží predať tak len pod cenu, nerozumiem že podľa čoho to okrem hmotnosti v obchodoch berú do úvahy.

vikinka128
autor
6. júl 2022

@sono2 dáma, prosím správajme sa na úrovni. Odkiaľ toto posudzovanie / súdenie ? Ja som prstene vôbec ani nechcela, žiadne. Pre mňa je vztah, zásnuby, svadba o niečom úplne inom.

sono2
6. júl 2022

@vikinka128 prosím ťa, kde si ty mala úroveň, keď si si musela sama platiť obrúčku, že tu také veci vôbec spomínaš, sa čuduješ, že si myslím, čo si myslím.

macatt
6. júl 2022

Ahojte, ja by som ponúkla na bazos.. viackrát som tak predala, pofotiť aj s certifikátmi, nájsť na izlato podobný( gramáž a karáty) dať o 100€ nižšiu cenu a ľudia sa ozvú.. každý chce ušetriť..