icon

Čo s rýchlo mastiacimi vlasmi?

katizz
27. feb 2019

Maminky prosím Vás poradte mi, vzdy mam mastne vlasy uz neviem co s tym :( umyjem si ich napr dnes a zajtra su uz mastne.. neviete co by mi nato pomohlo? Dakujem

Strana
z3
alexia607
28. feb 2019

Mne pomáha tuhý minerálny šampón na rýchlo mastiace sa vlasy od jednej pani čo vyrába prírody.kozmetiku a tiež od soaphorie tuhý šampón na mastné vlasy. Umývam väčšinou na piaty deň a som z toho Happy😊

1234lubka
28. feb 2019

To robia hormony, v tehotenstve som si vlasy umyvala raz za tyzden a ani netrebalo! No porodila som a po dvoch mesiacoch som zase tam kde som bola... Dnes umyjem a zajtra mozem zas 🙄 farbim pravidelne kazdych 5-6 tyzdnov, sampony som vseliake vyskusala.... Nic....

phulakova
28. feb 2019

a je pravda že dačo isto hormóny. ako tehu som mala krásne vlasy..počas kojenia hrôôôôza a potom sa mi trošku upravili ako pred pôrodom.

lenusikkk
28. feb 2019

@katizz určite menej umývať vlasy, chce to trosku vytrvalosti, ale upraví sa zo... Ja umývam každý 3-4 deň... A ešte po umytí vlasov preplachnut vlasy zimnou vodou 🙂

kmirkav
28. feb 2019

@ewelin83 po pôrode sa to vráti do normálu, aj jasom mala takéto vlasy počas tehotenstva, hormóny sa počas tehotenstva tiež menia.

lenka1009
28. feb 2019

Mne tiez velmi mastneli, umyvala som takmer kzdy den, no potom mi sestra urobila objemovu trvalu. Trochu mi to vlsy vysusilo a nemastneli tak. Ked som isla na rizikove tak som bola cely cas doma, a preto aj ked som mala mastne tak som ich neumyvala ani kazdy druhy den, max 2krat za tyzden. Po case si vlasy zvykli a teraz mi ich staci umyt 1, max 2krat za tyzden.

didamt
28. feb 2019

mám dlhé vlasy a tiež som zaala mať problém s mastnými, dnes som umyla, na další deň boli už že by už potrebovali umyť. Bohužiaľ, čím častejšie vlasy umývaš, tým sú mastnejšie. Ked som bola na materskej, snažila som sa predlžovať interval medzi umytím vlasov, začala som v zime, ked sa dala nosiť čiapka aby tie mastné vlasy nebolo dáko vidno. Postupne som prešla na umytie 1x za týždeň. Umývam iba v nedeľu, vo štvrtok použíjem na vrch hlavy suchý šampon.
Prednedávnom som objavila šampon bez silikonov, Nature box, vlasy si nepotrebujem vo štvrtok ani prebehnúť suchým šamponom, mastnejšie sú až v sobotu. Tiež melír pomáha vlasy trocha vysušiť. Moje skúsenosti..

mayanna
28. feb 2019

@petravas toto je naozaj super a funguje to (no-poo metoda), len s upozornenim, ze je to problem v oblastiach, kde je velmi tvrda voda, lebo potom zostavaju na vlasoch usadeniny, akoby taky prach (vlastna skusenost).

sunshine999
28. feb 2019

Musíš si vlasy "vytrénovať". Prvý krok: vymeň šampón. Skús napr. žihlavový. Len nie Dixi, lebo ten so žihlavou nemá nič spoločné. Zo začiatku si skús vlasy umývať každý druhý deň. Ak budú veľmi mastné, použi suchý šampón. Postupne si na to vlasy zvyknú. Ja som mala tiež podobný problém. Ale toto mi pomohlo. 🙂

helena1982
28. feb 2019

@sunshine999 mne napriklad prave zihlavovy sampon sposoboval tieto problemy, ze mi vo vyraznej miere mastneli vlasy 😉

tyrkysova_kobyla
28. feb 2019

Tiez mi zihlavovy Dixi nerobil dobre, ale skusila som cajovnikovy od Dixi, je na mastne vlasy, a ten je fajn 🙂

ewelin83
28. feb 2019

@kmirkav no fasa, takže zasa každý druhý deň umývať.

kmirkav
28. feb 2019

@ewelin83 no, ja takisto

sunshine999
28. feb 2019

lepšie každý druhý deň ako každý deň 🙂 umy si vlasy v nedeľu, potom až v stredu, dovtedy používaj suchý šampón. Vlasy si po čase zvyknú, ale nebude to týždňový proces. Poznám to veľmi dobre, tiež som tým prešla. Odkedy používam žihlavový šampón od Farmasi a suchý šampón, vlasy si umývam 2x týždenne.

michaelakors
28. feb 2019

@katizz ja som si prestala farbit, nepouzivam ziadne kondicionery, tie mi robili mastne vlasy a hlavne zacala som si kupovat LEN organicke sampony, ktore nie su velmi zname vsade ale googel ich najde. Trvalo to par mesiacov, ale vlasy mam uz riadne dlhe od vtedy a umyvam si ich kazde 4 dni asi teraz, takze som to dosiahla som chcela 🙂 Drzim palce

jankak055
1. mar 2019

@katizz zalezi aj aky pouzivas sampon skus obycajny zihlavovy mne to pomohlo

bobula46
1. mar 2019

@jannies15 kupujem zo stránky, pokiaľ tam nie je tak určite bude v nejakom kamennom obchode. Tie sa väčšinou nachádzajú v nákupných centrách. Pokiaľ by ste nezohnali mám doma jeden nepoužitý, môžem poslať.

paulina_00
2. mar 2019

@katizz som natom presne podobne mam s tym velky problem. Skusala som naozaj uz asi vsetko!, nic som nenasla nato aby som si nemusela pomalicky kazdy druhy den umyvat vlasy .. teraz cakam babo a je to ovela horsie ako predtym 😞

moonka1
12. mar 2019

@mircalla mozno zalezi aj od toho ako casto a aku farbu 😉

gallina
19. mar 2019

S akým suchým šampónom máte dobré skúsenosti? Ďakujem....

tyrkysova_kobyla
19. mar 2019

@gallina jednoznacne Batiste 😊

gallina
19. mar 2019

@tyrkysova_kobyla Prosím pošleš mi foto? Ďakujem...

tyrkysova_kobyla
19. mar 2019

@gallina hociktory z nich, ked das do googla Batiste, tak ti najde

simca06022011
19. mar 2019

Inak neveim ci ste skusali, ale Manna ma sampony aj "tekute" na mastne vlasy aj na suche vlasy, aj kondicioner k tomu a tie su fajn 🙂 ja kombinujem sampon na mastne a kondicioner na suche 🙂

lenkaziva
16. dec 2024

@zarkabubko cvičiť drepy a nejesť somariny. A lymfatické masáže sú super!

Strana
z3