Čo sa deje s Obuvkovom?

jullca
24. okt 2017

Neviete čo sa deje s obuvkovom prosím Vás niekto? Mám tam objednávku zimných topánok za 66 euro, komunikácia totálne mizerná, ich web stránka neaktívna dnes som zistila že sa nedá otvoriť a mobil nikto neberie, vyzerá to tak že majú problémy tak som im dnes napísala že ruším celú objednávku a žiadam vrátenie peňazí....

jankaga
24. okt 2017

Obuvkovo co je vlastne step obuv v galante normalne funguje. Byvam v galante tak viem. Webka funguje tiez. Teraz som skusala

jullca
autor
24. okt 2017

Nezdá sa mi to, webka mne nefunguje, toto mi vypisuje keď zadám ich web:

Tato stránka se na webu http://www.obuvkovo.sk nenachází

v případě potřeby se obraťte na: info@obuvkovo.sk

Nikto mi dnes nereagoval ani na maily ani na mobil !

jankaga
24. okt 2017

Neviem co mate s netom ale mne stranku normalne otvori
Na ake cislo Ste volali?
Od 9tej maju otvorene zajtra. OBUVKOVO - predajňa obuvi 0918 669 804

jullca
autor
24. okt 2017

Uvidím či zajtra bude nejaká odpoveď ale už mám obavy že to bude problém dostať od nich peniaze alebo tovar.
Pýtala som sa či je možné vrátenie tovaru, odpísali že výmena, ale boli to že posledné kusy z tých veľkostí tak som sa pýtala ďalej, či vrátia peniaze keď nemajú za čo vymeniť tie topánky keď nemajú väčšie veľkosti, negatívne hodnotenie nechcem zatiaľ písať, počkám, ale komunikácia totálne mizerná !!! Už ľutujem toho že som tam objednávala.

jankaga
24. okt 2017
jullca
autor
24. okt 2017

Presne na to číslo som volala 4 x od 17,20 hod.
Už ide aj mne otvoriť ten web, neviem čo to bolo.

jullca
autor
24. okt 2017

A na otázku: ,,A v prípade ak by nám boli malé a nemáte väčšie na výmenu, tak vrátite peniaze či len výmena tovaru je možná?,, odpoveď už neprišla žiadna.

jankaga
24. okt 2017

@jullca mozno len vypadok. Nebojte sa je to seriozna predajna. Funguje tu roky.

jullca
autor
24. okt 2017

No dúfam, nerada by som prišla o 66 euro, lebo na ďalšiu kúpu teda nemám peniaze a deti potrebujú zimnú obuv a kuknite si že majú už nejaké to negat. hodnotenie.
Ani tovar ani komunikácia, nech aspoň píšu, reagujú, ale nie takto !!!!

jankaga
24. okt 2017

Ked sa nedovolate tak mi poslite cislo objednavky akchcete. Spytam sa na to zajtra ked pojdem s malymvon. Vzdy chodim okolo.

jullca
autor
24. okt 2017

Vy ste zlatá, ale nechcem Vás tým zaťažovať, počkám či sa ozvú. Ale môj posledný mail bol že ruším celú objednávku a žiadam vrátenie peňazí.
Som zvedavá.
Zajtra Vám dám vedieť. Ďakujem

marylis
24. okt 2017

@jullca Z Obuvkova objednavam pravidelne. Stranka mi ide- aj dnes isla. Problem s komunikaciou nebol. Vzdy ked som volala, tak zdvihli. Vymienala som tovar uz 2x kvoli zlej velkosti. Nikdy nebol problem. Oni su seriozna prdajna fungujuca uz dlho. Staci kuknut recenzie. Taktiez na fb su aktivni stale. Neviem ci mas zly net ci co, ze ti to nejde. Skus zavolat zajtra doobeda. Ja vzdy tak volam 😉

wind123
24. okt 2017

Z obuvkova som objednavala oblecenie teraz v piatok, ked som sa dodatocne informovala mailom na upresnenie si ceny, odpovedali mi do pol hodiny a komunikacia bola ustretova, v pondelok som zaplatila a dnes mi prisla notifikacia z balikovej sluzby ze balik dostanem zajtra, takze ja som s obuvkovom spokojna.

jullca
autor
26. okt 2017

Tak z obuvkova nikto neodpisoval ani nevolala až som potom okolo 11hod. volala ja..... a dohodli sme sa že teda nech ten tovar už pošlú a uvidíme. Tak dnes zimné botky dorazili našťastie veľkosti sadli, tak nebudem nič vracať naspäť.
Zdĺhavá komunikácia ale nakoniec máme botky doma.