Zlé skúsenosti s doručením z e-shopu Najšport
Veľké sklamanie z prístupu e-shopu Najšport pri objednávke elektrobicykla. Obchod pri produkte garantoval doručenie do utorka, no realita bola úplne iná. Zásielka trčala na depe kuriérskej spoločnosti SDS 3 dni bez akéhokoľvek posunu.
Aj napriek rannému upozorneniu, že ak balík nedoručia v garantovaný deň, objednávku ruším, sa nič nedialo a kuriér neprišiel. Najviac ma však zarazila reakcia e-shopu, ktorý sa začal vyhovárať na kuriérsku spoločnosť. Ako zákazník uzatváram zmluvu s e-shopom, nie s dopravcom – výber logistického partnera a dodržanie garancie je plnou zodpovednosťou obchodu. Ak zákazník zaplatí takúto sumu, očakáva profesionálny prístup, nie výhovorky.
Objednávku som bol nútený zrušiť a peniaze mi vrátili naspäť. Vrátenie peňazí trvalo dlho, aj keď som zásielku neprevzal, e-shop to odôvodnil tým, že ich neprišla zásielka naspäť, ale to mňa nezaujímalo nakoľko išlo len o neschopnosť ich kuriéra.
Tento e-shop neodporúčam kvôli klamlivej garancii doručenia a nezvládnutej komunikácii pri probléme.
Ty mas daku fobiu nakupovat a potom tovar vratit.
Kasli na to,presuvaj sa peši,usetris si cas a nervy.
akože sorry, teba mať zákazníka musí byť výhra 😒
eshop sa zachoval férovo, zrušil si objednávku - peniaze ti vrátili. že ty máš nejaké zvrátené požiadavky že sa udeje všetko v jeden deň - to je už tvoj problém…
Su ludia, ktorych pri nakupe podviedli. To naozaj zalezalo na tych 1-2 dnoch navyse, kedy to pride a este sa prides sem postazovat?
@anonym_babaa2 áno záležalo, obchod garantoval doručenie do dvoch pracovných dní, čo nedodržal. Vo štvrtok bola zásielka na ceste, lenže kuriér ju nedoručil. A vysvetlite mi, ako môže človek prebrať zásielku v piatok, keď je odcestovaný? Vy ste všetci akýsi premudreli...som zvedavý ako by ste vy reagovali keby vás takto vodili za nos a každý deň by vám písali že zásielka bude doručená a nebola, ja osobne som sa s takýmto prístupom ešte nestretol....

Su ludia, ktorych pri nakupe podviedli. To naozaj zalezalo na tych 1-2 dnoch navyse, kedy to pride a este sa prides sem postazovat?