Čo sa stalo s policajtom Máriom?
Viete o tejto rodine nieco co sa tam stalo?
@1ryba Určite ich poznám viac ako ty ;)
@1ryba ja ta nemám potrebu urážať ale kľudne si kopaj 😃 mam krásny a úspešný týždeň za sebou
Náhodou, mam skvelú skúsenosť s lekármi, samozrejme aj zlu, rovnako s čašníkmj ci predavačkami. S policajtmi a policajtkami LEN zlu. Len!
Strašne v jednej sekunde prišla o všetko.Neviem si predstaviť ako sa cíti a ako žiť ďalej?
@1ryba nepoužila som žiadne urážky tak tu nevymyslaj.
Tak aby sme uviedli veci na pravú mieru áno? Ja som v živote nemala problém so zákonom, za 20r šoférovania som nedostala jedinu pokutu. Aby to tu bolo jasné. Bola som niekoľko krát svedok, niekoľko krát aj hlavný svedok a to co som si počas vyšetrovania zažila ja to neprajem nikomu a nie som jedinal s takymito skusenostami! Napríklad zažila som ked obvineného priviezli pred MOJ DOM aby som im usvedcila páchateľa, a toto je jeden z mnohých prípadov ktoré som za život stihla zažiť tak je mi u prdele ci sa niekomu môj názor na policajtov paci alebo nie, za mňa je to banda debilov. Vid tento prípad....
(Tak toto som vymazala a tento krát to tu už nechám, kým to nezmaze admin...a vtedy som pouzila banda neschopakov.... az tentokrat slovo debil)
A aby som pripomenula aj prípad Turcana. Ktorý zabil otca rocneho babatka a manžela
https://www1.pluska.sk/krimi/roku-to-priznali-v...
Toto nie je banda debilov? Keď vedeli ze je psychopat????
@simona20201309 presne dalsi expert
Neverim, že dokým to neurobil bol normálny, veď to iba psychopat dokáže zabiť dieta
Autor ako sa da v saune zabiť? To som ešte nepočula.
Ja viem ze vtedy v bj bol prípad kedy žena zabila syna 2 rocneho a aj seba. Za mňa dodnes to nebola samovražda ale urobil to jej blízky rodinný člen... Ale malé mesto ľahko sa zaplatí financie...

@1ryba mažem aby som nedráždila členov rodiny. Ale nemám jedinu dobrú skúsenosť a tých skúsenosti bolo niekoľko. A mam také storky, že sa na nich zábavame už roky .... jedná katastrofa
Nehovoriac o primitivoch ktorý piatky večer balia mladé žaby na uniformy... formou ze pýtajú občianske a predvádzajú kadeco