icon

Čo sa stane s petíciou za odvolanie ministerky kultúry?

evivb
19. jan 2024

Vidim, ze uz ju podpisala vyse 100000 ludi, co je 3x tolko, kolko ju volilo.

Strana
z2
janai1
22. jan 2024

Tak toto sa stane ☝🏽

kiwi3
22. jan 2024

@janai1 vcera so inak tu jej "story" s pamelou komentovala tak, ze by som sa vobec necudovala, ak by to tam pridala sama (a este pravdepodobnejsie, ze to vymyslel niekto z jej timu). za 1. spochybnila peticiu a za 2. sa mohla pri tej prilezitosti pochvalit aj fotkou s hereckou (nevadi, ze hnusnou americkou).
po tomto kroku som o tom coraz presvedcenejsia.

a dost by ma zaujimalo, ak by mi nejaky priaznivec vedel vysvetlit, preco si mysli, ze je tato osoba kompetetnta zastavat tuto funkciu. (predpokladam ticho)

viestta
22. jan 2024

@janai1 takze zrazu ju uz pani kvaziministerka len neberie na vedomie, uz sa s nou uplne vazne zaobera? Co ju k tomu vedie?

kiwi3
22. jan 2024

@viestta precitam si
a inak by ma este zaujimalo, odkial k tomu maju data, ktore tak spochybnuju. ved emaily tam nie su zverejnene.
a ze nieco stupa aj v noci? v noci ludia nemozu nic podpisovat? a neexistuju nahodou aj zahranicni slovaci? to je ubohe

viestta
22. jan 2024

@kiwi3 vsak nech presetruju, maju na to pravo. Ale na tom, ze pani ministerka je nekompletna a nekompetentna to nic nezmeni, to vidi kazdy kto nema v hlave otep slamy

stanulienkat
22. jan 2024

@kiwi3 priaznivec pani Šimkovičovej ti to zrejme nebude vedieť vysvetliť, ale je to niečo podobné, ako keď ma niekto hemoroidy a myslí si, že tým pádom má kompetentnosť na riadenie ministerstva zdravotníctva.😀

kiwi3
22. jan 2024

@viestta vobec tym presetrovanim dava najavo svoju malost a fakt, ako sa jej to tazko dotklo. taky matador fico by to na tlacovke odbil nejakou nechutnou polopravdivou prupovidkou a dalej by neriesil, kedze z toho pravne nic neplynie.
o nekompetentnosti mi nemusis hovorit, kedze robim v kulture. nema paru o nicom. vzdy za nu hovori nejaky z tych jej poskokov, ked ide o nieco odborne... netreba ani dalej komentovat.

pkgirl30
22. jan 2024
nelca0510
22. jan 2024

Úprimne,chcem vidieť aj ja tu jej štatistiku,resp.linearne rastúci graf. Podpíšem to ešte raz,pokojne aj papierovú petíciu. Pre mňa za mňa,nech je aj referendum. Lebo "tá",ktorá je ministerkou je obrovská hanba. Všade sami hekeri na ministerstve vnútra.

mondolina
22. jan 2024

z TV Slovan do ministerského kresla🙈

modrava
22. jan 2024

na niektorych zaberoch uz vyzera ako Jankovska… 🤔

vroni
23. jan 2024

No, tak už vieme, čo sa stane s petíciou. Odhalia nejakého nešťastníka, čo mal preklep v čísle op, petíciu vyhlásia za podvod storočia Sorosa, matovica a lgbti+ a z baby spravia martyrku a v kresle ju zabetonuju na štyri roky (alebo aspoň do doby, kým nenaserie niekoho z vlastných)

ibatanecnica
23. jan 2024

@pkgirl30 podľa mňa je preto elektronická, pretože v papierovej forme by toľko podpisov nezískali. tu je veľký priestor na manipuláciu

Strana
z2