Čo sa to deje s ľuďmi?
Veľmi nepríjemná skúsenosť dnes. S mužom sme boli na prechádzke v parku, oproti nám skupina 5-6 ľudí, ktorí išli vedľa seba. Vôbec neuhli, tak ani ja. Narazili sme do seba. Začali agresívne nadávať, kričať. Jeden z nich už išiel do bitky.
Čo sa to deje s ľuďmi? Ja to už nechápem.
Jasné, ja budem skákať do blata, len nech nie je problém 🤦♀️. Však nech si uvedomia čo robia.
@zoro9836 No práve. A ešte ich bude tá jedna obhajovať. Moje nervy, fakt nechápem.
Nabudúce skočím do jazierka, však múdrejší ustúpi 😅
Tak neviem či je toto správny postoj...kto do teba kameňom ty doňho balvanom? Nebolo by slušnejšie ustúpiť a ukázať im čo je slušné a čo sa patrí? Namiesto toho si sa znížila presne na ich úroveň.
@zoro9836 ale tu nejde o to co by sa "malo". Oni mali uhnúť, pripadne ona povedať s dovolením. Všetci sa na seba mohli usmiať a mat pekný deň. Ale potom je tu realita, kde neviem co sú to za debili, a nebudem zbytočne provokovať. Už to ze sa mi z cesty vedome nechcú uhnut mi signalizuje, že to asi nebudú nejakí inteligenti. A pokiaľ nie som kung fu majster tak sa im fakt radšej uhnem.
A autorke, to prirovnanie ma asi takú logiku, ako tvoja sťažnosť "dokedy budem ustupovat" keď sa jedná vždy o niekoho ineho
Ty absolútne nechápeš čo ti tu píšeme! Ani jeden ich tu neobhajuje že to bolo ok čo spravili. Pointa v téme je o slušnom správaní a ,, čo sa to deje s ľuďmi ". Tvoja reakcia a aj vyjadrovanie tiež o niečom svedčí. Už chápeš?!
nehovori sa, ze mudrejsi ustupi?
Nic nove,taki boli za cias mojej starkej,rodicov,mojich cias a budu aj v buducnosti. Podla jednej vzorky hulvatov, nemozes hadzat vsetkych do jedneho vreca
Myslím, že ste narazili na takých istých hulvatov, ako si ty s mužom.
@zoro9836 ona píše ze mali okolo 30, neviem akým moresom by som ich mala učiť. A presne v príklade s premavkou si to vystihol, áno uhnem sa aby som sa vyhla zrážke 😅
S tými feministkami je to komplikovane, vždy je na vine útočník, ale tiež je možno rozumnejsie neísť niekde sama bez možnosti pomoci, svet je proste zly
A prečo sa mala autorka uhýbať, keď išla po svojej strane chodníka? Ani ja sa neuhybam, napríklad ani dospelým cyklistom na chodníku. Výnimka je očividné hroziace nebezpečenstvo, ale často nie je z pohľadu jasné, že niekto je debil a ani ja by som partiu mladých ľudí nepovažovala za hroziace nebezpečenstvo a určite by som sa im prvá neuhybala. Stalo sa mi viackrát, že som sa odmietla uhnúť, zastali sme s oprotiiducim tvárou v tvár a pokojne som čakala, kým pochopí, že ide zle, väčšina sa nakoniec ospravedlní 😁 naozaj nerozumiem, akou logikou sa niekto prišiel k tomu, že zle jednala aj autorka idúca po správnej strane chodníka 🤷🏻♂️
Takže v podstate taký nevychovaný výrostkovia. Býva to také úsmevné,keď im skoro 50ročný dá po grúli a ešte keď sú tam aj s frajerkami 😀,za to že ich rodičia nedokázali vychovať.
A ustupovať takýmto neviem či by bolo to správne riešenie, ustupujme potom aj neprispôsobivým občanom,alebo aj fanúšikom čo rozbíjaju všetko okolo,lebo veď múdrejší ustúpi... či??
Neviem,tiež som bol mladý,aj sme všeličo vyvádzali,ale mali sme aj rešpekt. A ešte aby som to uviedol na pravú mieru,ja som nikdy nerýpal,ani nevyvolával konflikt ani bitku. Na vojne ma zachránilo že som nešiel do basy to,že tam boli svedkovia a dosvedčili že som dotyčného štyri krát upozornil aby prestal,no a on neprestal,tak skončil tak ako skončil.
Ale samozrejme ze jej mali uhnut oni. To je snad jasne kazdemu. Ale teda poukazovanie na “kam ten svet speje” a urobit to iste nad cim sa rozculujem prinajmensom zvlastne. Ludia su nevychovani. Sebestredni. Ale teraz sa tak zacneme chovat vsetci? Lebo ved nebudeme ustupivat debilom? No neviem. Debil si to neuvedomi a my len klesneme na jeho uroven 🤷♀️ To je to spravne? Takto to chceme? Ja sa povazujem za intelegentnejsiu ako nejaky buran. Takze ano. Z chodnika mu uhnem. Pokrutim hlavou s max nejakou poznamkou. Mam predsa viac rozumu a som vychovanejsia…
Pteto je svet taky zly a hlupy, lebo dobri a mudri stale ustupuju. Preto je aj viac pocut tych hlupych, lebo vsetko prekricia. Kvoli tomu ludia viac veria konspiraciam, lebo hlupych je viac pocut.
Ľudia chodia ako ovce, nepozerajú napravo, naľavo, nevnímajú nič okrem seba. Ale že sa nad tým rozčuľuje niekto, kto schválne vrazí do iného človeka? V najlepšom prípade ste všetci do jedného rovnakí hulváti a ako malé trucovité deti ste sa schválne nik neuhol. Tiež, je možné, že si ťa nevšimli, lebo boli zabratí do nejakého rozhovoru, keďže to bola skupina. Možno ich stačilo osloviť. Čo sa to deje s ľudmi, keď nevedia ani slušne povedať svoje námietky?
Neviem si predstaviť, že keď mi niekto neuhne, tak just neuhnem ani ja 🤷. Asi som tiež divná. Ja proste sa riadim heslom múdrejší ustúpi a v živote sa do mňa nikto ešte za to nenavážal.
@stanulienkat nemuseli byť debili, len jednoducho mohli byť zamyslení alebo zarozpravani. Menej agresie k druhým a svet bude krajší.
@777januska777 ja nikde nespominam debilov..

@nepic Mohli mať tak 25-30.