icon

Čo si mám obuť, keď som vysoká?

dianaana
17. jan 2015

Ahojte kočky, možno sa vám to bude zdať smiešne, aj vzhľadom na to, že mám 29 rokov a už by som mala byť s touto vecou vysporiadaná, ale nie som 🙂
Od malička mám komplex že som bola najvyššia v triede, a dokonca ešte aj manžela mám o trošíčka nižšieho ( ale srdcu nerozkážeš 😀 ).
Nikdy som nenosila topánky na opätkoch, aj keď by som veeľmi chcela, ale už ma to začalo štvať, a tak v poslednom čase som už aj nosila do práce.
No ale teraz som nastúpila do novej práce, kde sú všetku ženy min. o pol hlavy nižšie, aj v opätkoch, a čo je horšie - ani chlapi nie sú vysokí. Nechcem tam trčať ako Eifellovka, ale ja fakt neviem, aké topánky si mám kúpiť, čo sa vlastne nosí?? Ani v obchode neviem, čo si mám kúpiť.
Napr. rada nosím slim džínsy a k tomu nejakú blúzku, ale čo si k tomu obuť?? V zime nosím čižmy, to je fajn, ale v lete, na jar, jeseň....
Chcela by som vidieť nejaké inšpirácie.
Ešte chcem povedať, že mám 175 cm, čo si myslím že nie je nejako veľa... ale ja to nechápem, vždy som v takom prostredí, kde sú všetci nižší. 😠
Hádam niekto pochopí moju otázku a nebude sa vám zdať hlúpa 😀
Ďakujem 🙂

dianaana
autor
17. jan 2015

@janka_mamka Ha haaaaaa, tak to neviem ako by som sa cítila 😀 Asi by som mala nervy, že prečo nie som najvyššia ja 😀 😀 Ale mne vravia, že vyzerám vyššia, lebo mám dlhé nohy ( aj ruky ).. Takže rifle len tak v obchode nekúpim.. a keď vidím nejaké dlhé, čo sú mi aj v páse dobré, to mám radosť ako na Vianoce 😵

dianaana
autor
17. jan 2015

@ukulela Jééj, to si mi pekné poslala, hlavne tie prvé sa mi páčia 🙂 Ďakujem 🙂

dianaana
autor
17. jan 2015

@janka_mamka A ty nosíš aj opätky?

janka_mamka
17. jan 2015

@dianaana nooo ja nesrandujem 🙂 no inak dobre dlhé rifle aj dobre konfekčné číslovanie, kúpíš v Gate, v Reserved, a ja dokonca j av obyčajnom Kiku tie sú hadám najlepšie, a ešte si objednávam z bonprixu ale musíš zadat velkost D, alebo v tescu len tie odstávaju na "riti" 🙂

liebling98
17. jan 2015

@dianaana asi tým chlapom chýbalo sebavedomie. Proste si ich nevšímaj.
@janka_mamka máš super výšku 😀

janka_mamka
17. jan 2015

@liebling98 ďakujem , nie je to vždy tak super, ale zvykla som si so sebou žiť 😀

dianaana
autor
17. jan 2015

@janka_mamka Mám jedny z Gate, ale tie sa časom tak roztiahli, že v nich plávam, a vyzerám akoby som mala dva zadky 😠 Tiež som si objednala z Bonprixu, a sú super, fakt úžasné, a stáli len 10 eur, tak som si predvčerom aj v inej farbe, juchúú 🙂 A z Kiku mi boli krátke 😕 Reserved sú asi drahé, neviem.. ale pôjdem kuk 🙂

dianaana
autor
17. jan 2015

@liebling98 Asi hej 🙂 A boli smiešni 😀

janka_mamka
17. jan 2015

@dianaana bonprix je naj na taketo veci 🙂 v reserved nie su až tak drahé, len treba vychyytiť akciovku 🙂 chod pokukat možno niečo objavíš, a všimni si že teraz sú moderné také topanky na šnurovanie, sú elegantne takže aby si nechodila vždy v športovom, ja som minule také obzerala v tescu a už ma mikalo že ich kúpim 🙂

dana_l
17. jan 2015

ja mam 172 cm a tiez mi vsetci vravia ze aka som vysoka. opatky nosim sem tam - hlavne ked raz za rok idem aj kdesi bez deti (myslim nakup a nie udalost). kup co sa ti paci. oni si zvyknu ze namiesto pozerat hore do vysky o 20 cm budu musiet zdvihnut hlavu na 30 cm.
inak moja sestra ma nieco pod 2 metre takze z tvojej vysky si nic nerob .

slivka3
17. jan 2015

@dianaana 175este nie je moc,mam 176,ako mladej mi to vadilo,ale teraz uz som zrelsia,uz mi to je jedno,tiez si v pohode dam opatky aj 10 cm,ale ycelkovo nerada chodim v opatkoch,len ked musim kvoli obleceniu,skor preferujem baleriny,topanky na platforme,ci topanky s niksim a pohodlejsim opatkom.
Manzel ma 180,takze o opcas prevysujem,ale nastastie v rodine,aj medzi znamimy je dost vysokych bab.
A inac moja 11 rocna dcera ma 172,som zvedava aka ona narastie,tiez je v triede najvacsia,ale chvalabohu to zatial neriesi.

janka_mamka
17. jan 2015

@ukulela toto sa páči aj mne 🙂hlavne tie posledné

dianaana
autor
17. jan 2015

@janka_mamka Myslíš napr. takéto?

dianaana
autor
17. jan 2015

@slivka3 V našej rodine sú všetci nižší 🙄 Ale ty za chvíľu budeš mať dobrú parťáčku dcéru, to máš super 🙂 Budete si aj veci požičiavať 🙂

janka_mamka
17. jan 2015

@dianaana áno , niečo také ale skôr elegantnejšie, napr z leskleho materiálu alebo tak aby si to mohla dať aj k sukni ,nece sa mi moc guglit teraz 🙂

dianaana
autor
17. jan 2015

@dana_l Jooj, to ja "milujem" tie reči... Napr. v robote minule prišiel jeden kolega, stál pri mne a na celú kanceláriu zahlásil: A ty si nejaká vysoká! A pozeral na mňa aj na ostatných, akoby objavil Ameriku, a všetci si ma začali premeriavať, akože či som, či čo. Vrrrrrrrr. No čo mu na to povieš. Zatvárila som sa akože je blbý, ale cítila som sa nepríjemne.

slivka3
17. jan 2015

@dianaana No veru mam,len sa trosku bojim aby to moc nepresiahla cez 180,ale uvidime.
Veci uz teraz poziciavame,takze usetrim na nakupoch pre nu 😀

slivka3
17. jan 2015

@dianaana By som mu povedala,ze aspon na vsetkych lepsie vidis a nic Ti neujde.

dianaana
autor
17. jan 2015

@slivka3 To máš super 🙂 Ale mne sa zdá, že tieto mladé baby sú už teraz všetku nejaké vyššie... Za pár rokov už bude bežné mať 180 cm a viac... 😵

dianaana
autor
17. jan 2015

@slivka3 😀
Ale cháápeš? Mňa to nikdy nenapadlo niekomu povedať, že "Aký si ty malý", "Aký si ty vysoký" "Aké máš vlasy" a čo ja viem čo... veď prepánajána, každý je nejaký, každý je iný, nechápem načo to vôbec niekto komentuje, veď ja vie koľko meriam, nepotrebujem to počúvať... a to nie je jeden prípad, stalo sa mi to už viackrát... čo majú potom povedať tie baby, čo majú fakt oveľa väčšiu výšku? Je to veľmi netaktné 🙄

slivka3
17. jan 2015

@dianaana Napriklad v dcerinej triede su baby krpane,keby nemala jednu spoluziacku,ktora je o 2roky starsia tak je medzi nimi ako eifelovka.

dana_l
17. jan 2015

@dianaana ved povedz, ale coby, to len ty si nejaky pomensi 😀

dianaana
autor
17. jan 2015

@janka_mamka Jééj, tie sú pekné 🙂 Vidíš, mne to musí niekto takto ukázať 🙂 Potom si to viem na sebe predstaviť 🙂
A toto sú tie rifle, čo som si objednala a sú fakt dobré:
http://www.bonprixshop.eu/style/strecove-dzinsy...

dianaana
autor
17. jan 2015

@slivka3 No, presne tak som to aj ja mala v škole 😠

dianaana
autor
17. jan 2015

@dana_l Chacháááá, to nabudúce poviem 😀 😀 Hihiii, hneď stíchne 😀

slivka3
17. jan 2015

@dianaana To uz je charakter cloveka,ved zas prepana nemas tolko vela.
Ja som sa vyjadrenia,ze som vysoka nastastie este nestretla,ale ako som pisala v okoli,ci rodine je dost vysokych a v praci som sama a veduci je vyssi odo mna.
Mna by sa to tiez dotklo.

janka_mamka
17. jan 2015

@dianaana nad tými riflami už asi týžden uvažujem 🙂)) takže asi idem objednať aj ja ,presne tuto farbu 🙂 no vidíš, mysím že také topanky kludne môžes dat aj k sukni aj k bluzke , ja aj sukni nosím botasky a vôôbec to neriešim k tomu tričko a idem 🙂 a aj tak byvam v malom meste takže ma všetci poznajú hehehe

dianaana
autor
17. jan 2015

@slivka3 Bolo to blbé. On asi nevedel, čo má povedať, tak povedal prvé čo ho napadlo..
To máš dobre. Ja som bola všade najvyššia, a v spoločnosti kamošiek v ihličkách som sa cítila ako slon v porceláne 😀

slivka3
17. jan 2015

@dianaana Tak mi sme boli nastastie 2vysoke,celych 8rokov sme si predavali stafetu,raz ja prva raz spoluziacka,tak mozno preto nemam s toho komplexy a na strednej som nikdy nebola prva jedna nas tromfla a celkovo nas bolo viacej vysokych.