Čo si mám obuť, keď som vysoká?
Ahojte kočky, možno sa vám to bude zdať smiešne, aj vzhľadom na to, že mám 29 rokov a už by som mala byť s touto vecou vysporiadaná, ale nie som 🙂
Od malička mám komplex že som bola najvyššia v triede, a dokonca ešte aj manžela mám o trošíčka nižšieho ( ale srdcu nerozkážeš 😀 ).
Nikdy som nenosila topánky na opätkoch, aj keď by som veeľmi chcela, ale už ma to začalo štvať, a tak v poslednom čase som už aj nosila do práce.
No ale teraz som nastúpila do novej práce, kde sú všetku ženy min. o pol hlavy nižšie, aj v opätkoch, a čo je horšie - ani chlapi nie sú vysokí. Nechcem tam trčať ako Eifellovka, ale ja fakt neviem, aké topánky si mám kúpiť, čo sa vlastne nosí?? Ani v obchode neviem, čo si mám kúpiť.
Napr. rada nosím slim džínsy a k tomu nejakú blúzku, ale čo si k tomu obuť?? V zime nosím čižmy, to je fajn, ale v lete, na jar, jeseň....
Chcela by som vidieť nejaké inšpirácie.
Ešte chcem povedať, že mám 175 cm, čo si myslím že nie je nejako veľa... ale ja to nechápem, vždy som v takom prostredí, kde sú všetci nižší. 😠
Hádam niekto pochopí moju otázku a nebude sa vám zdať hlúpa 😀
Ďakujem 🙂
@janka_mamka A ty nosíš aj opätky?
@dianaana nooo ja nesrandujem 🙂 no inak dobre dlhé rifle aj dobre konfekčné číslovanie, kúpíš v Gate, v Reserved, a ja dokonca j av obyčajnom Kiku tie sú hadám najlepšie, a ešte si objednávam z bonprixu ale musíš zadat velkost D, alebo v tescu len tie odstávaju na "riti" 🙂
@dianaana asi tým chlapom chýbalo sebavedomie. Proste si ich nevšímaj.
@janka_mamka máš super výšku 😀
@liebling98 ďakujem , nie je to vždy tak super, ale zvykla som si so sebou žiť 😀
@janka_mamka Mám jedny z Gate, ale tie sa časom tak roztiahli, že v nich plávam, a vyzerám akoby som mala dva zadky 😠 Tiež som si objednala z Bonprixu, a sú super, fakt úžasné, a stáli len 10 eur, tak som si predvčerom aj v inej farbe, juchúú 🙂 A z Kiku mi boli krátke 😕 Reserved sú asi drahé, neviem.. ale pôjdem kuk 🙂
@liebling98 Asi hej 🙂 A boli smiešni 😀
@dianaana bonprix je naj na taketo veci 🙂 v reserved nie su až tak drahé, len treba vychyytiť akciovku 🙂 chod pokukat možno niečo objavíš, a všimni si že teraz sú moderné také topanky na šnurovanie, sú elegantne takže aby si nechodila vždy v športovom, ja som minule také obzerala v tescu a už ma mikalo že ich kúpim 🙂
ja mam 172 cm a tiez mi vsetci vravia ze aka som vysoka. opatky nosim sem tam - hlavne ked raz za rok idem aj kdesi bez deti (myslim nakup a nie udalost). kup co sa ti paci. oni si zvyknu ze namiesto pozerat hore do vysky o 20 cm budu musiet zdvihnut hlavu na 30 cm.
inak moja sestra ma nieco pod 2 metre takze z tvojej vysky si nic nerob .
@dianaana 175este nie je moc,mam 176,ako mladej mi to vadilo,ale teraz uz som zrelsia,uz mi to je jedno,tiez si v pohode dam opatky aj 10 cm,ale ycelkovo nerada chodim v opatkoch,len ked musim kvoli obleceniu,skor preferujem baleriny,topanky na platforme,ci topanky s niksim a pohodlejsim opatkom.
Manzel ma 180,takze o opcas prevysujem,ale nastastie v rodine,aj medzi znamimy je dost vysokych bab.
A inac moja 11 rocna dcera ma 172,som zvedava aka ona narastie,tiez je v triede najvacsia,ale chvalabohu to zatial neriesi.
@ukulela toto sa páči aj mne 🙂hlavne tie posledné
@janka_mamka Myslíš napr. takéto?
@dianaana áno , niečo také ale skôr elegantnejšie, napr z leskleho materiálu alebo tak aby si to mohla dať aj k sukni ,nece sa mi moc guglit teraz 🙂
@dana_l Jooj, to ja "milujem" tie reči... Napr. v robote minule prišiel jeden kolega, stál pri mne a na celú kanceláriu zahlásil: A ty si nejaká vysoká! A pozeral na mňa aj na ostatných, akoby objavil Ameriku, a všetci si ma začali premeriavať, akože či som, či čo. Vrrrrrrrr. No čo mu na to povieš. Zatvárila som sa akože je blbý, ale cítila som sa nepríjemne.
@dianaana http://www.bonprixshop.eu/style/snurovacie-topa...
takéto niečo 🙂
@slivka3 😀
Ale cháápeš? Mňa to nikdy nenapadlo niekomu povedať, že "Aký si ty malý", "Aký si ty vysoký" "Aké máš vlasy" a čo ja viem čo... veď prepánajána, každý je nejaký, každý je iný, nechápem načo to vôbec niekto komentuje, veď ja vie koľko meriam, nepotrebujem to počúvať... a to nie je jeden prípad, stalo sa mi to už viackrát... čo majú potom povedať tie baby, čo majú fakt oveľa väčšiu výšku? Je to veľmi netaktné 🙄
@janka_mamka Jééj, tie sú pekné 🙂 Vidíš, mne to musí niekto takto ukázať 🙂 Potom si to viem na sebe predstaviť 🙂
A toto sú tie rifle, čo som si objednala a sú fakt dobré:
http://www.bonprixshop.eu/style/strecove-dzinsy...
@dianaana nad tými riflami už asi týžden uvažujem 🙂)) takže asi idem objednať aj ja ,presne tuto farbu 🙂 no vidíš, mysím že také topanky kludne môžes dat aj k sukni aj k bluzke , ja aj sukni nosím botasky a vôôbec to neriešim k tomu tričko a idem 🙂 a aj tak byvam v malom meste takže ma všetci poznajú hehehe

@janka_mamka Ha haaaaaa, tak to neviem ako by som sa cítila 😀 Asi by som mala nervy, že prečo nie som najvyššia ja 😀 😀 Ale mne vravia, že vyzerám vyššia, lebo mám dlhé nohy ( aj ruky ).. Takže rifle len tak v obchode nekúpim.. a keď vidím nejaké dlhé, čo sú mi aj v páse dobré, to mám radosť ako na Vianoce 😵