icon

Bude vypuknutie celosvetovej vojny realitou?

21. nov 2024

Aký máte na to všetko názor?

nika1971
21. nov 2024

uz zas?

pribinak
21. nov 2024

Bez urážky, ale chod k psychiatrovi

tiezjedna
21. nov 2024

Áno. A všetci zomrieme krutou a bolestivou smrťou. A niektorí ešte predtým od strachu🤘

doriiis
21. nov 2024

Nie je dňa tento týždeň,aby tu nebola táto téma.Ludia,vy nemáte nič iné na práci?

madeincssr
21. nov 2024

Najlepsie je vyrovnat sa s pominutelnostou (smrtou) svojou aj svojich blizkych. Nik na tomto svete nie je vecne (ved by ho z toho slak trafil 🥴).

evivb
21. nov 2024

Neboj. Nebude. Rusko nema sancu voci NATO. A vie to velmi dobre.

bublinka1426
21. nov 2024

co sa trapis, zijes, bud rada ze sa rano zobudis. a riesis dopredu ..., ides si kupit bunker?

stanulienkat
21. nov 2024

Zas?????

sweet20
21. nov 2024

@modrykonik preco nemazete taketo prispevky? Alebo tych uzivatelov rovno nezablokujete? Kazdu chvilu je tu taka tema.. ci ako take temy maju pomoct mamickam?

diewcatqoo
21. nov 2024

Neviem ako vy, ale ja hned, ako som si precitala vyrok Medvedeva, ze Europa stravi Vianoce v bunkroch, tak som nakupila vsetko potrebne, od pondelka zrychlene zapalujem na adventnom venci kazdy den jednu sviecku, postavili sme stromcek, od pondelka upratujem a vypekam a zajtra budeme mat Vianoce. Dnes zapalujem poslednu sviecku, zajtra vecer budeme mat normalne veceru s darcekmi a tak... cez vikend este nakupim vsetko do zasoby, zaroven oslavime novy rok a od buduceho pondelka sa stahujeme do krytu, ktory mame pobliz. Chceme si uzit Vianoce a nebudeme predsa riskovat, ze az to vypukne a vsetci sa nahrnu do krytov, tak pre nas nezostane miesto. Takze tam budeme kempovat uz od pondelka a nikoho ineho tam nevpustime.
Co povie Medvedev alebo Peskov, to je predsa urcite pravda! 🙂

lenka2710
21. nov 2024

@diewcatqoo toto keby som začala robiť, tak na mňa muž pošle tych s kazajkou 🙈

laurita285
21. nov 2024

@diewcatqoo Hlúpy prístup, mala si si vykopať jamu na dvore ako my! Ideálne takú širšiu nech tam vôjde aj nejaká tá jedlička :D

diewcatqoo
21. nov 2024

@laurita285 jamu kopat? No urcite, to sa mi nechce ani nahodou v tejto zime. Radsej vyuzijem uz existujuci bunker a Vianoce predom v klude 🙂
@lenka2710 my s muzom drzime spolu. Ja by som sa na tvojom mieste urcite rozviedla, ked v takej dolezitej chvili mate odlisne nazory. My sme uz takto spolu prezili niekolko avizovanych vojen a koncov sveta 🙂

annm81
21. nov 2024

@sweet20 Myslím, že by sa malo zaviesť pravidlo, že anonymné témy je možné zadávať len v oblasti, kde je anonymita pochopiteľná- zdravotné otázky alebo otázky zasahujúce do súkromia. A politické témy by malo byť možné zadávať len užívateľovi, ktorý je registrovaný dlhšiu dobu a aktívne prispieval aj do nepolitickych diskusii. Väčšina týchto diskusií je totiž založená platenými trollmi, ktorí majú šíriť paniku.

masinka
21. nov 2024

@annm81 presne, nova hymna uz nevzbudzuje dostatocne vasne, tak treba ludom nadhodit inu temu nad ktorou sa budu zavzdusnovat, aby mohol pri tom prejst nenapadko nejaky dalsi skvely zakon co nam zase hlbise nacrie do penazeniek

danica2711
21. nov 2024

@masinka presne, aj preto sa Fico nikdy nevzdá kolotočárky Šimkovičovej, tá je majster sveta na vyvolávanie vášní, za ktoré sa schovajú vážne veci

mnamko
22. nov 2024

@evivb Rusko je v spojení s Koreou a Cina sa tiež prida k Rusku,,na ich rakety nemá nik.Az tak by som ich nepodcenovala

annm81
22. nov 2024

@mnamko A prečo by sa Čína už len pridávala k Rusku? Jej absolútne vyhovuje zdlhavá vojna aká prebieha teraz. Vyhovuje jej, ak západ utrpí mierne straty, ale tak, aby bol dostatočne bohatý - stačí sa pozrieť, s kým a v akých objemoch obchoduje. Obchod je pre Čínu absolútne kľúčový. A vyhovuje jej Rusko, ktoré je slabé - tak sa totiž môže dostať k lacnejším zdrojom.

Ja by som sa vôbec nedivila, keby sa Číňania modlili, nech Rusi použijú nejakú malú jadrovú bombu na nejaké ukrajinské mesto. Dlhodobo tvrdia, že to je pre nich neprekročiteľná červená čiara. Potom by mohli
podstúpiť spoločný vojenský zásah so západom proti Rusku - bez straty tváre, lebo zrazu by mohla ísť ideoógia stranou. Za takých okolností, kedy by pomohli poraziť Rusko ako obrovskú hrozbu pre celý svet, by iste požadovali východné Rusko pre seba - že o tú časť sveta majú záujem je evidentné z toho, ako sa k nej správajú už nejaký ten piatok.